panosrialas
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
υπαρχει θεμα λιγο πιο κατω, αν δεν το βρεις στειλε μου μηνυμακαλησπερα αυτην την εχει παρει κανεις να μας πει αν ειναι καλη??
υπαρχει θεμα λιγο πιο κατω, αν δεν το βρεις στειλε μου μηνυμακαλησπερα αυτην την εχει παρει κανεις να μας πει αν ειναι καλη??
υπαρχει θεμα λιγο πιο κατω, αν δεν το βρεις στειλε μου μηνυμα
τελευταια που την ειδα εγραφε 60, πρεπει να αδυνατησε
από τα πολύ δυνατά εργαλεία.. για όσους αντέχουν τα XL μεγέθη...
[/quote
Για πες καμια λεπτομερεια ; Εμφανιση ; Συνενοηση ; Αξιζει ;
από τα πολύ δυνατά εργαλεία.. για όσους αντέχουν τα XL μεγέθη...
Για πες καμια λεπτομερεια ; Εμφανιση ; Συνενοηση ; Αξιζει ;
Βουλγάρα, μιλάει ελληνικά, στη συνεννόηση δεν θάχεις πρόβλημα, εμφάνιση οπως στις φωτό περίπου, ευγενική, δεν βιάζεται, καλή συμπεριφορά, απολαμβανει τον ενεργητικο ρολο, στο 50αρικο κι αυτη..
Βουλγάρα, μιλάει ελληνικά, στη συνεννόηση δεν θάχεις πρόβλημα, εμφάνιση οπως στις φωτό περίπου, ευγενική, δεν βιάζεται, καλή συμπεριφορά, απολαμβανει τον ενεργητικο ρολο, στο 50αρικο κι αυτη..
Geia sas Γεια σασ μαγκεσ.. Ρε πεδια ημουνα με μια γκομενα χθεσ και δεν μπορεσα να πουμε να ροτησω ποια ηταν η κοπελα..
Γωνια αριστοτελους με συγγρου , 15 μετρα πιο πανω απο το κινκι οπερα , μια μελαχρινη με οφελιεσ στο κουτελο μουναρα τρανσ η τραβεστι δεν ξερω..
πολυ καλο μουνι.
ποια να ειναι΄
Κανεισ συναγονηστησ;
αν καταλαβα καλα αυτή την περιοδο παιζει σε μελαχρηνο η πελη μ εκρου μακρι παλτο αυτές τις μερες χωρις αμαξι...
αν όχι μαλον η ελεανα μ το οκταμπια δεν παει καπου αλλου τ μιαλο μου
δεν είναι ενεργητική , αλλά σε αφήνει να παίξεις με το πουλάκι της