Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
όχι ετσι είναι, οι φωτο αληθινες, καποιο διαστημα εβγαινε συχνα στο cam4, και σε μια φαση ειχε φισταρει καποιον Live. δεν εχω εμπειρια μαζι της αλλα δηλωνε παθητικη.

ετσι ακριβως ... πριν 1-2 χρονια εβγαινε στο cam4 και ειχε fisting , ελεγε για golden shower και τετοιοα ... πρεπει να ειναι ανωμαλο πουτσοπλασμα
δεν την εχω δοκιμασει γιατι δεν εχω τοσο ακραια γουστα

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
καθαρά παθητικό τρανσάκι σε ισόγειο κουκλίστικο διαμέρισμα κόντα στο πύργο Πανόρμου. Οι φωτο αληθινές 100%, 50 το μαλλί. Κουτσομπολεύει, αν ανοίξεις σχετική συζήτηση για άλλες τρανς. Αποκλειστικά για ενεργητικούς μερακλήδες.

τι ξερετε για την xristinaaa ????

geodeon30

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΤΡΑΝΣ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ..ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΣΑΜΠΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΗΜΙ ACLASS.ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΜΕ ΞΕΚΟΛΙΑΖΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ,ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ.ΜΕ ΒΡΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΣΚΑΜΠΙΛΙΑ,ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ

semper

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Like
62
Πόντοι
1

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.382
Πόντοι
606
ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΤΡΑΝΣ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ..ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΣΑΜΠΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΗΜΙ ACLASS.ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΜΕ ΞΕΚΟΛΙΑΖΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ,ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ.ΜΕ ΒΡΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΣΚΑΜΠΙΛΙΑ,ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ
παλικαρι απ τ λιγα εισαι φιλε !!!!να σ πω την πληρωσες κ ολας?????

ntoratrans

Trans
Εγγρ.
3 Μαΐ 2012
Like
816
καλημερα σε ολους

Συνημμένα

• dora1.jpg
    dora1.jpg
    351,7 KB · Εμφανίσεις: 40

Fuckhardtrans

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια νεος στην παρεα αλλα σας διαβάζω χρονια κ ειπα να γινω μελος να γραψω κ εγω καμια εμπειρια!αν κ παντρεμενος μου αρεσει που κ που να ριχνω ενα αγριο γαμησι στα "κοριτσια"!!!! Εχω παει με την Πελη... Φοβερο τσιμπούκι κ ποδολαγνα με καυλωνε αρκετα κ χυσια στο στομα!! Πολυ παλια με την ζιζελ... Gf εμπειρια η τυπισα κ ωραιο γαμησι...
Με την λολα δεν προλαβα... Η τζουλια με το κοκκινο smart συγγρου πιο πρόσφατα μια χαρα τσιμπουκι κ αντεχει ωρα σε σφυροκοπημα!!
Βατραχε θελω να παω στην ανδριαννα τι λες??

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.382
Πόντοι
606
Καλησπερα παιδια νεος στην παρεα αλλα σας διαβάζω χρονια κ ειπα να γινω μελος να γραψω κ εγω καμια εμπειρια!αν κ παντρεμενος μου αρεσει που κ που να ριχνω ενα αγριο γαμησι στα "κοριτσια"!!!! Εχω παει με την Πελη... Φοβερο τσιμπούκι κ ποδολαγνα με καυλωνε αρκετα κ χυσια στο στομα!! Πολυ παλια με την ζιζελ... Gf εμπειρια η τυπισα κ ωραιο γαμησι...
Με την λολα δεν προλαβα... Η τζουλια με το κοκκινο smart συγγρου πιο πρόσφατα μια χαρα τσιμπουκι κ αντεχει ωρα σε σφυροκοπημα!!
Βατραχε θελω να παω στην ανδριαννα τι λες??
δεσε τα ματια κ τραβα

Πελη τ τσιμποκι κορηφη

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.382
Πόντοι
606
Αφου εσυ εχεισ δωσει τισ γενικεσ οδηγιεσ να μην πλησιαζουμε χωρισ προσωπο... αστη να παει στα κοματια!!!!
μα κανει μπαμ ότι κατι δεν παει καλα ...συγουρα πεζει η αγγελεια αλλα τ θα δεις όταν πας εκει δεν ξερεις .....

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.382
Πόντοι
606
δεν είναι κακο με ένα 30;ρι ελλαδα τογαμαγα εκει δεν ξερω

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.382
Πόντοι
606

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
δεν πας μια βολτα να το δεις από κοντα ένα 50 είναι μονο ......ετσι θα είναι ποιο οκ  ενημερωση
ναι αμε!! δηλωνει 38 ετων 188 υψος! θα με τρουπησει αμα παω!!.βασικα σαν να πηγα ειναι.. δεν μου αρεσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom