Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.328
Πόντοι
2.356
Της εστειλα μυνημα να ρωτησω τιμες κλπ.Καθως και τιμες για το ντουετο που λεει οτι κανει,μου απανταει λεγωντας παρε τηλ.ΛΕω δε παιρνω τηλ αφου στελνεις που στελνεις γτ δε γραφεις τιμες?με ωραιο και καλο τροπο,Αλλα με τετοιο χαρακτηρα δε παει πουθενα  :vomit:

Κίτσο Μπίχτη αποφεύγω και εγώ και πολλοί άλλοι συναγωνιστές αυτές τις εισερχόμενες ξεπέτες που θέλουν απλά να  βγάλουν χρήμα ακούραστα και να φύγουν. Αλλά εδώ εσύ είχες λάθος. Είναι φως φανάρι ότι σε αυτά δεν στέλνεις μηνύματα φίλος. Που είσαι στο σχολείο; μικρό παιδί; Θα πάρεις τηλέφωνο σαν άνθρωπος και θα κανονίσεις. Εξάλου το λένε κι αυτές. Δεν θέλουν μηνύματα. Δεν θα κάνεις κάτι κακό. Θα ρωτήσεις και θα σου πει. Και εκεί θα αποφασίσεις. Απλά.

Δεν είναι θέμα χαρακτήρα αλλά τρόπου δουλειάς των περισσοτέρων συνοδών. Είτε γυναικών είτε τρανσ.

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.543
Πόντοι
206
Δε διαφωνω,αλλα θα μπορουσε να πει το και το.Δε βαριεσαι παμε για αλλα  :hi:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.328
Πόντοι
2.356
Δε διαφωνω,αλλα θα μπορουσε να πει το και το.Δε βαριεσαι παμε για αλλα  :hi:

Καλό είναι να διαβάζεις εδώ κριτικές, απαντήσεις, μηνύματα, να κολυμπάς μέσα στα θρεντσ και να εντοπίζεις πληροφορίες χρήσιμες πριν καταλήξεις. Ισχύει για ότι ψάχνεις. Είτε trans είτε call girls είτε μπορντέλα. Σίγουρα θα έχεις δει και τρολσ και κακίες και όλα. Σίγουρα είναι και η χημεία που έχει η κάθε κοπέλα, η μέρα, η δική σου στάση και άλλα πολλά, αλλά και πάλι, μπορείς να βγάλεις άκρη. Ένα μέσο όρο "βαθμολογίας" για κάποια που σε ενδιαφέρει θα το βγάλεις πριν πας σε αυτην.

Είναι δύσκολες εποχές και είναι κρίμα να πας και να πετάς τα λεφτά σου στη καθεμιά.

BULLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
138
Πόντοι
1
Γιατί τόση φλυαρία ρε συναγωνιστές ?
¨αλλο ρώτησα εγώ κι αλλού πήγε η κουβέντα...
Τέλος πάντων για τους περίεργους, το σκληρό εργαλείο μου το μοστράρησε στο αυτοκίνητο.
Τώρα πως και γιατί μπήκε, χωρίς συνέχεια [ πίπα ή πήδημα] είναι άλλη ιστορία [θα μπορούσε να είχε κάνει γκέλα από το
πεζοδρόμιο που λέει και ο GLYKOMOUTSOUNOS (χε-χε-χε)]
Φαίνεται εντάξει παιδί, αλλά δεν χαλάει να ρωτάμε και καμιά πληροφορία έέέέ...
Κι εδώ που τα λέμε, συναγωνιστές τα πολλά λόγια είναι φτώχια...
Εγώ ένα πούτσο θα ρίξω και θα φύγω
ARRIVEDERCI

GLYKOMOUTSOUNE,δυνατό χιούμορ  :2funny: :orchestra:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
0
P.M. opoios thelei.

Συνημμένα

• Snapshot_20150828_3.JPG
    Snapshot_20150828_3.JPG
    51,9 KB · Εμφανίσεις: 23

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
Χθες στον παράδρομο στο ύψος της alpha bank μου είπε πως τη λένε Έλενα.
Ψηλή μελαχροινή με σκληρό εργαλείο και φοβερή κωλάρα
Έχει κανείς πληροφορίες - εμπειρίες ΄?? :think: :helpplea:

GRAZIE RAGAZZI
Αυτήν εννοείς; αυτη βγαίνει συνήθως εκεί.

BULLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
138
Πόντοι
1
Αυτήν εννοείς; αυτη βγαίνει συνήθως εκεί.

καμια σχέση. Χθες κατά τις 12:30 είχε βγεί με ένα ξανθό παντελονάτο και καθόντουσαν
στο κάγκελο στο σημείο που βγαίνει η Σάντυ [άσπρο SUV WW]και η κοντούλα με το άσπρο MINI.
Φορούσε φόρεμα που διαγραφόταν η τέλεια κωλάρα της.
Θα την τιμήσω τάχιστα κι ότι βγεί :kissass: :pipa2: :hi:

lilos21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα ειμαι καινουριος εδω και θα ηθελα πληροφοριες για την τζουλιαννα και την εμμα αν εχει κανεις

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Κάπως πολυκαιρισμένο, αλλά επειδή δεν το κατέχω το άθλημα να ρωτήσω: Εμφανίζεται μία "Barbie", και μάλιστα λέει μόνο για αυταρχικά, φαίνεται καλή από τις φωτός, αλλά έχω την εντύπωση ότι αυτή ήταν το αντίθετο, και μάλιστα φούλ παθητική. Ξέρεις κανείς κάτι??

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
Βουλγάρα που δουλεύει Αγγλία. Έχει κοιλούμπα που την κρύβει επιμελώς και χοντρό εργαλείο που ψηλοσηκώνεται για λίγα πράματα. Μένει απέναντι στο Σαρακάκη και χρεώνει 60 €.

αυτή πρώτη φορά τη βλέπω. την ξέρει κανείς;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom