Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
απο βουλγαρια είναι,  θεσσαλονικη ήταν πριν κανενα χρονο.
πραγματικες φωτογραφίες.
μουτρο όταν ξεκινησε καριερα εγω την ανακαλυψα αλλα δεν προλαβα ν την καρφωσω γιατι λεει εκει στο βορα εχει ποιο καλους γαμιαδες

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μουτρο όταν ξεκινησε καριερα εγω την ανακαλυψα αλλα δεν προλαβα ν την καρφωσω γιατι λεει εκει στο βορα εχει ποιο καλους γαμιαδες
καριερα ξεκινησε στα μερη σας;
απο ο,τι φαινεται τωρα μαλλον θα εχεις την ευκαιρία σου.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
δεν νομιζω φιλε από αθηνα ειρθε θες κ εμεινε θες τωρα παντος που την εχω παρει πανω από 5 φορες τ τηλ είναι κλειστο οποτε κρατω μικρο καλαθι

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Εκανα μια βολτιτσα χθες στο avenue και είδα στα h&m ενα τραβέλι γύρω  στα 50  αλλα δεν ηταν γνωστή φάτσα

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
ΤΥΠΕ ΜΟΥ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!!!! αυτή είναι η Σόνια το πιο τρελό τσιμπούκι της πόλης μας...γαμώ !!!!!! το μπελά μου ήρθε σε σας !!!! απιστευτο κορμί και διάθεση για πούτσα πολύ καυλιάρικο και για πολλά γαμήσια ότι και να σου πώ θα είναι λίγα highly recomended απο μένα !!!!! Οταν ήταν εδώ είχε κανει αρκετές κοπέλες της πόλης μας να χάσουν τα λογικά τους !!! και της έπαιξαν πολλές μπινιές !!!! 

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
ΤΥΠΕ ΜΟΥ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!!!! αυτή είναι η Σόνια το πιο τρελό τσιμπούκι της πόλης μας...γαμώ !!!!!! το μπελά μου ήρθε σε σας !!!! απιστευτο κορμί και διάθεση για πούτσα πολύ καυλιάρικο και για πολλά γαμήσια ότι και να σου πώ θα είναι λίγα highly recomended απο μένα !!!!! Οταν ήταν εδώ είχε κανει αρκετές κοπέλες της πόλης μας να χάσουν τα λογικά τους !!! και της έπαιξαν πολλές μπινιές !!!! 

φιλε το ξερω το κοριτσιτο  τ χω δει κ από κοντα αλλα εκανα την μαλακια κ δεν την ειχα παρει...
τωρα βεβαια αν λεω αν η αγγελεια είναι αληθινη δεν θα την χαρισω μ τιποτα.....

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1

Πόσες Σόνιες βρε παιδιά? Μπερδέψαμε τα μπούτια μας! Σ'αυτήν αναφέρεται και ο Μέγας Αλέφας?

nikolakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
παιδιά καλησπέρα..μπορείτε να προτείνετε καμία ενεργοπαθητική για να περάσω καλά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom