batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
απο βουλγαρια είναι, θεσσαλονικη ήταν πριν κανενα χρονο.
sumfwno batraxe...polu moutro kai polu xlwmo ton blepw ton giannaki...apo ti mia me rwta prive pws ta perasa me ti tzeni kai ti ekana mazi ths kai apo tin alli sto forum....xlwmiazei....Giannaki>>>μουτρο χλωμο σ βλεπω
μουτρο όταν ξεκινησε καριερα εγω την ανακαλυψα αλλα δεν προλαβα ν την καρφωσω γιατι λεει εκει στο βορα εχει ποιο καλους γαμιαδεςαπο βουλγαρια είναι, θεσσαλονικη ήταν πριν κανενα χρονο.
πραγματικες φωτογραφίες.
καριερα ξεκινησε στα μερη σας;μουτρο όταν ξεκινησε καριερα εγω την ανακαλυψα αλλα δεν προλαβα ν την καρφωσω γιατι λεει εκει στο βορα εχει ποιο καλους γαμιαδες
ωραίο σιτε αυτό βατραχε
ωραίο σιτε αυτό βατραχε
mama mia !!!! Αυτό δεν είναι τρανς..... αυτό είναι ΒΟΥΝΟ !!!VIVERE PERICOLOSAMENTE !!
εδώ θα φας καλα ....μην αργεις
ΤΥΠΕ ΜΟΥ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!!!! αυτή είναι η Σόνια το πιο τρελό τσιμπούκι της πόλης μας...γαμώ !!!!!! το μπελά μου ήρθε σε σας !!!! απιστευτο κορμί και διάθεση για πούτσα πολύ καυλιάρικο και για πολλά γαμήσια ότι και να σου πώ θα είναι λίγα highly recomended απο μένα !!!!! Οταν ήταν εδώ είχε κανει αρκετές κοπέλες της πόλης μας να χάσουν τα λογικά τους !!! και της έπαιξαν πολλές μπινιές !!!!
ΤΥΠΕ ΜΟΥ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!!!! αυτή είναι η Σόνια το πιο τρελό τσιμπούκι της πόλης μας...γαμώ !!!!!! το μπελά μου ήρθε σε σας !!!! απιστευτο κορμί και διάθεση για πούτσα πολύ καυλιάρικο και για πολλά γαμήσια ότι και να σου πώ θα είναι λίγα highly recomended απο μένα !!!!! Οταν ήταν εδώ είχε κανει αρκετές κοπέλες της πόλης μας να χάσουν τα λογικά τους !!! και της έπαιξαν πολλές μπινιές !!!!
ωραίο σιτε αυτό βατραχε
ναι αλλα δεν θα φαμε από βλεπωΠόσες Σόνιες βρε παιδιά? Μπερδέψαμε τα μπούτια μας! Σ'αυτήν αναφέρεται και ο Μέγας Αλέφας?