big poutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
ναι...με την διαφορα ομως οτι εγω της ανοιξα το κωλαντερο...γιατι επρεπε να πηδιεται εκτος του να πηδαει....Από εκει ξεκίνησες;
ναι...με την διαφορα ομως οτι εγω της ανοιξα το κωλαντερο...γιατι επρεπε να πηδιεται εκτος του να πηδαει....Από εκει ξεκίνησες;
Παιδια για πρωτη φορα με παρθενο κωλο που εχω τι προτεινετε? nefeli adriana
klairi
η νταιζυ που απο οτι βλεπω εχει τρομαχτικα προσοντα?
κανε παρεα με τον λιλα να σε φτιαξει....Παιδια για πρωτη φορα με παρθενο κωλο που εχω τι προτεινετε? nefeli adriana
klairi
η νταιζυ που απο οτι βλεπω εχει τρομαχτικα προσοντα?
αν ψάχνει μόνο παθητική είναι καλή περίπτωση....
δεν γνωριζω φιλε απο κοντα το μωρο μου χει πει καπια στιγμή που της ειχα πει αν θελει να περασουμε καλα οτι γουσταρει να με παρει κ αν ειμαι παθητικός?????και μολις της ειπα οχι ,με στύλε στο διαολο....αν ψάχνει μόνο παθητική είναι καλή περίπτωση....
ξεπέτααααααααααααααααααα
ξεπέτααααααααααααααααααα
δεν ξερω την εχω σταματηση αλλα καποτε ηταν θεα...παρολα αυτα ειναι γαμω τα παιδια...ξεπέτααααααααααααααααααα
δεν γνωριζω φιλε απο κοντα το μωρο μου χει πει καπια στιγμή που της ειχα πει αν θελει να περασουμε καλα οτι γουσταρει να με παρει κ αν ειμαι παθητικός?????και μολις της ειπα οχι ,με στύλε στο διαολο....
οχι οτι κατσει???οτι να ναι
πολύ τριχα όμως ρε παιδια στα χερια...
πολύ τριχα όμως ρε παιδια στα χερια...
η τέστο είναι ακόμα πολύ ανεβασμένη φαίνεται... ;)
Αυτο λεγεται "πουστης με περουκα" Για να λεμε σωστα αυτο που βλεπουν τα ματια μας.
αστε το παλικάρι να ξεδώσει ρε ...πολύ τριχα όμως ρε παιδια στα χερια...