Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
βρεθηκα στην Αθηνα για ελαχιστο χρονο τις προηγουμενες μερες και ειπα να δω τι παιζει στην Συγγρου
χρονο δεν ειχα να για να κανονισω απο το τηλεφωνο καποιο fix ραντεβου οποτε ειπα να κατεβω στην λεωφορο της αμαρτιας
(αν και εστειλα απο νωρις ενα μυνημα στην Ντεζυ αλλα το ειχε κλειστο για αλλη μια φορα)
δυστυχως δεν πετυχα την Νικολ, αν και ηταν σχετικα νωρις
την αλλη με την Α Class (την εχω ξαναπαρει αλλα δεν θυμαμαι ονομα) μου την προλαβε 2 φορες ο μπροστινος μου
ηταν και η ροζα αλλα ηθελα ε/π (δεν μπορω να καταλαβω πως τα παπαγαλακια λενε οτι η ροζα κανει ενεργητικο, εγω την εχω παρει μινιμουμ 6-7 φορες και ποτε δεν εχει εκδηλωθει ως ενεργητικη, αν μπορει καποιος απο τους φερρεγυους συναγωνιστες ας ενημερωσει για το αντιθετο)
ηταν και διαφορες αλλες που θα μπορουσα να το ρισκαρω, απο την αποψη οτι δεν τις ηξερα αλλα επειδη ημουν για λιγο καιρο δεν ηθελα να ρισκαρω ξεπετα
οποτε πετυχα την Περσα
δεν την ειχα ξαναπαρει, αλλα την αναγνωρισα αμεσως, καθως ειναι απο τις πρωτες που ειχαν εμφανιστει στο νετ με αγγελια σε σαιτ γνωριμιων
θυμαμαι καποια χλιαρα σχολια του γλυκομουτσουνου παλιοτερα, αλλα ειπα να δοκιμασω καθως και το χαμογελο της ηταν αφοπλιστικοτατο.
Δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα γενικα
καλο τσιμπουκι απο μερια της, αργο και υγρο (εχει ωραια και σαρκωδη χειλια) αλλα απο εκει και περα χωρις να φαινεται οτι βαριεται δεν εβγαζε καυλα
το καυλι της πολυ μετριο σε μεγεθος, αλλα σκληρο
με κολλησε λιγακι γιατι μου ειπε οτι ειχε ηδη παρει αλλους 4 πριν απο μενα και θα συνεχιζε...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
βρεθηκα στην Αθηνα για ελαχιστο χρονο τις προηγουμενες μερες και ειπα να δω τι παιζει στην Συγγρου
χρονο δεν ειχα να για να κανονισω απο το τηλεφωνο καποιο fix ραντεβου οποτε ειπα να κατεβω στην λεωφορο της αμαρτιας
(αν και εστειλα απο νωρις ενα μυνημα στην Ντεζυ αλλα το ειχε κλειστο για αλλη μια φορα)
την αλλη με την Α Class (την εχω ξαναπαρει αλλα δεν θυμαμαι ονομα) μου την προλαβε 2 φορες ο μπροστινος μου
ηταν και η ροζα αλλα ηθελα ε/π (δεν μπορω να καταλαβω πως τα παπαγαλακια λενε οτι η ροζα κανει ενεργητικο, εγω την εχω παρει μινιμουμ 6-7 φορες και ποτε δεν εχει εκδηλωθει ως ενεργητικη, αν μπορει καποιος απο τους φερρεγυους συναγωνιστες ας ενημερωσει για το αντιθετο)
ηταν και διαφορες αλλες που θα μπορουσα να το ρισκαρω, απο την αποψη οτι δεν τις ηξερα αλλα επειδη ημουν για λιγο καιρο δεν ηθελα να ρισκαρω ξεπετα
οποτε πετυχα την Περσα
δεν την ειχα ξαναπαρει, αλλα την αναγνωρισα αμεσως, καθως ειναι απο τις πρωτες που ειχαν εμφανιστει στο νετ με αγγελια σε σαιτ γνωριμιων
θυμαμαι καποια χλιαρα σχολια του γλυκομουτσουνου παλιοτερα, αλλα ειπα να δοκιμασω καθως και το χαμογελο της ηταν αφοπλιστικοτατο.
καλο τσιμπουκι απο μερια της, αργο και υγρο (εχει ωραια και σαρκωδη χειλια) αλλα απο εκει και περα χωρις να φαινεται οτι βαριεται δεν εβγαζε καυλα
με κολλησε λιγακι γιατι μου ειπε οτι ειχε ηδη παρει αλλους 4 πριν απο μενα και θα συνεχιζε...
:thumbsup:
Σαφέστατος και σωστότατος!!!  :rockon:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
οποτε πετυχα την Περσα
ειχα δικιο τελικα για τα χλιαρα σχολια;;

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
ειχα δικιο τελικα για τα χλιαρα σχολια;;

προφανως και ειχες δικιο
και φαινεται και απο την περιγραφη μου :"δεν τρελαθηκα" και "δεν εβγαζε καυλα"
βεβαια και δεν σημαινει οτι δεν εμπιστευομαι την κριση σου
ετσι κι αλλιως εδω μεσα μονο 3-4 ειναι που εμπιστευομαι στις κρισεις τους

ισως να ηθελα να εχω ιδια γνωμη γιατι το προηγουμενο σου σχολιο ηταν αρκετα παλιοτερα και δεν ηταν και εντελως απαγορευτικο
ισως να εφταιγε και το οτι δεν εβρισκα καποια αλλη και με αφοπλισε το χαμογελο της
ισως να εφταιγε το οτι την ειχα δει εδω και 8 χρονια στο νετ και δεν την ειχα συναντησει ποτε

δεν μετανιωσα αλλα δεν νομιζω να την ξαναπροτιμησω

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
ακριβως καπως ετσι το ειχα γραψει κι εγω τοτε.. δεν περασα ασχημα αλλα δεν ξετρελλαθηκα κιολας.. της ειχα δωσει κι αλλη ευκαιρια και ειχα περασει αρκετα καλα αλλα δεν ηταν κατι που θα με εκανε μονιμο πελατη της η να την ξαναεπισκεφτω πολλες φορες ακομα...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.350
Πόντοι
606
το μονο που βλεπω ειναι οτι τα κοριτσια μας ειναι περιορισμενου χρονου.....

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
δέχονται μόνο Σ/Κ ? δημόσιοι υπάλληλοι θα είναι που συμπληρώνουν τον μισθό λόγω περικοπών.

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
μπα...εδω ξεπαστρεψε τον ξερεις ποιον  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:o

voldemort2.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom