daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
ο καρπός του έρωτά σου με την τζούλη
ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΡΕ ΚΟΓΙΟΤ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΣΥΓΧΥΣΕΙΣ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ
ο καρπός του έρωτά σου με την τζούλη
την εχει τεσταρει κανεις μαγκες ?
Batraxomouris οταν λες ειναι καλη για ενεργητικο ποια εννοουσες την ροζυ η την μελινα ? Την ροζυ την εχει δοκιμασει κανεις παθητικος ?
την εχει τεσταρει κανεις μαγκες ?
Εννοουσα να ειναι αυτη ενεργητικη, δεν ειπα οτι ειμαι παθητικος γενικα , πιστευω επισης οτι δεν μπορεις εσυ να ξερεις τι ειναι το καθε μελος του σαιτ ξεχωριστα οποτε μην λες οτι δεν υπαρχουν μονο τετοιοι στο σαιτ, πως μπορεις να λες με σιγουρια κατι τετοιο ?δεν υπάρχουν παθητικοί φίλε εδώ μέσα
Τζεπέτο,προφανώς ο συναγωνιστής το λέει χάριν αστεϊσμού.Εννοουσα να ειναι αυτη ενεργητικη, δεν ειπα οτι ειμαι παθητικος γενικα , πιστευω επισης οτι δεν μπορεις εσυ να ξερεις τι ειναι το καθε μελος του σαιτ ξεχωριστα οποτε μην λες οτι δεν υπαρχουν μονο τετοιοι στο σαιτ, πως μπορεις να λες με σιγουρια κατι τετοιο ?
εισαι σκατιαρης ρε αφου δεν εχουμε παντρευτει!!!
Πολυ καλη . ανετη φιλικη δεκτικη καλο εργαλειο για ολα τα γουστα. λουξε περιβαλλον. καθαρο . πολυ χαλαρη κουκλα με κουβεντουλα καθολου βιαστικη επαγγελματιας απο τις καλυτερες. τωρα εχει χασει και κιλα ειναι ακομα πιο σπεσιαλ .ειναι πολυ καλο κοριτσι και μικρο σχετικα σε ηλικια. μια πολυ καλη επιλογη εγω περασα πολυ καλα
Την δοκιμασες προσφατα?θελω και γω να παω απλα στις φωτος την βλεπω αρκετα...τσουπωτη!!
πριν 4 μηνες. ητανε μια χαρα. και απ' ότι μου ειπε θα μεινει ετσι διοτι κανει γυμναστηριο και γενικα της αρεσει οπως ειναι
ο έρως παντρειές δεν κοιτά
Καλημέρα
Τι γάμοι και μαλακίες, έναν πούτσο να ρίξουμε και bye
μαικ πες ρε μλκ αυτον τον απλα που εγραψε τις τελευταιες κριτικες να χαλαρωσει λιγο και να μην απλωνει ετσι λυρες και ευρω και δολαρια γιατι θα παρουν τα μυαλα εδω τον δικων μας αερα και μετα θα τρεχουμε
αιντε με τον καθε βλακα εδω αμαν κανουμε να μαζεψουμε κανενα φραγκο να βγαλουμε την καβλα μας και ερχεται ο καθε απογωνος εφοπλιστη και χαλαει την πιατσα
γιωργακη respect .....ειναι η αρραβωνιαστικια μου και που και που ριχνει και κανεναν σε κανα μελος...θελεις να παρεις σειρουλα μετα τον βολφυ?