Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1

Πολυ καλη . ανετη φιλικη δεκτικη καλο εργαλειο για ολα τα γουστα. λουξε περιβαλλον. καθαρο . πολυ χαλαρη κουκλα με κουβεντουλα καθολου βιαστικη επαγγελματιας απο τις καλυτερες. τωρα εχει χασει και κιλα ειναι ακομα πιο σπεσιαλ .ειναι πολυ καλο κοριτσι και μικρο σχετικα σε ηλικια. μια πολυ καλη επιλογη εγω περασα πολυ καλα

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
δεν υπάρχουν παθητικοί φίλε εδώ μέσα

Batraxomouris οταν λες ειναι καλη για ενεργητικο ποια εννοουσες την ροζυ η την μελινα ? Την ροζυ την εχει δοκιμασει κανεις παθητικος ?

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16

tzepeto7

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Like
2
Πόντοι
0
δεν υπάρχουν παθητικοί φίλε εδώ μέσα
Εννοουσα να ειναι αυτη ενεργητικη, δεν ειπα οτι ειμαι παθητικος γενικα , πιστευω επισης οτι δεν μπορεις εσυ να ξερεις τι ειναι το καθε μελος του σαιτ ξεχωριστα οποτε μην λες οτι δεν υπαρχουν μονο τετοιοι στο σαιτ, πως μπορεις να λες με σιγουρια κατι τετοιο ?

peter ellison

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
1
Εννοουσα να ειναι αυτη ενεργητικη, δεν ειπα οτι ειμαι παθητικος γενικα , πιστευω επισης οτι δεν μπορεις εσυ να ξερεις τι ειναι το καθε μελος του σαιτ ξεχωριστα οποτε μην λες οτι δεν υπαρχουν μονο τετοιοι στο σαιτ, πως μπορεις να λες με σιγουρια κατι τετοιο ?
Τζεπέτο,προφανώς ο συναγωνιστής το λέει χάριν αστεϊσμού.

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
Πολυ καλη . ανετη φιλικη δεκτικη καλο εργαλειο για ολα τα γουστα. λουξε περιβαλλον. καθαρο . πολυ χαλαρη κουκλα με κουβεντουλα καθολου βιαστικη επαγγελματιας απο τις καλυτερες. τωρα εχει χασει και κιλα ειναι ακομα πιο σπεσιαλ .ειναι πολυ καλο κοριτσι και μικρο σχετικα σε ηλικια. μια πολυ καλη επιλογη εγω περασα πολυ καλα

Την δοκιμασες προσφατα?θελω και γω να παω απλα στις φωτος την βλεπω αρκετα...τσουπωτη!!

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Την δοκιμασες προσφατα?θελω και γω να παω απλα στις φωτος την βλεπω αρκετα...τσουπωτη!!

πριν 4 μηνες. ητανε μια χαρα. και απ' ότι μου ειπε θα μεινει ετσι διοτι κανει γυμναστηριο και γενικα της αρεσει οπως ειναι

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
μαικ πες ρε μλκ αυτον τον απλα που εγραψε τις τελευταιες κριτικες να χαλαρωσει λιγο και να μην απλωνει ετσι λυρες και ευρω και δολαρια γιατι θα παρουν τα μυαλα εδω τον δικων μας αερα και μετα θα τρεχουμε
αιντε με τον καθε βλακα εδω αμαν κανουμε να μαζεψουμε κανενα φραγκο να βγαλουμε την καβλα μας και ερχεται ο καθε απογωνος εφοπλιστη και χαλαει την πιατσα

giorgos doul

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Τι γάμοι και μαλακίες, έναν πούτσο να ρίξουμε και bye :fuck2:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Τι γάμοι και μαλακίες, έναν πούτσο να ρίξουμε και bye :fuck2:

γιωργακη  respect  :s&m_1:.....ειναι η αρραβωνιαστικια μου και που και που ριχνει και κανεναν σε κανα μελος...θελεις να παρεις σειρουλα μετα τον βολφυ?

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
μαικ πες ρε μλκ αυτον τον απλα που εγραψε τις τελευταιες κριτικες να χαλαρωσει λιγο και να μην απλωνει ετσι λυρες και ευρω και δολαρια γιατι θα παρουν τα μυαλα εδω τον δικων μας αερα και μετα θα τρεχουμε
αιντε με τον καθε βλακα εδω αμαν κανουμε να μαζεψουμε κανενα φραγκο να βγαλουμε την καβλα μας και ερχεται ο καθε απογωνος εφοπλιστη και χαλαει την πιατσα

τακτοποιηθηκε. ;)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
γιωργακη  respect  :s&m_1:.....ειναι η αρραβωνιαστικια μου και που και που ριχνει και κανεναν σε κανα μελος...θελεις να παρεις σειρουλα μετα τον βολφυ?

με παντρέψανε, κρίμας ς ς ς >:(

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom