Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Καλησπερα στις Καυλες !!!!
Μωρα μου!!!

Εχετε τρελαθει που μπηκε και μια καλη εδω και κανατε τα παντα ξεφτηλες για να την βγαλετε ψευτικη.... Λυγουρια.....

εσυ εισαι η καλη??? :think:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εχετε αηδιαση το κοσμο με αυτες τις γελοιες φωτογραφιες που βαζεται.....
Και εχεται φτιαξει την Λιλα λιγουρια ...... για να φαινεστε ΘΕΕΣ εσεις....

EDWIN

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εσυ εισαι η καλη??? :think:

Φιλαρακι τα δυο πιο ασχιμα τραβελια εχουν παθει κολουμπρα με το μωρο. Μην τσιμπας! Αυτες μας δουλευουν ολους που μας δειχνουν φωτογραφιες απο δυο διαφορετικα σιτι τουρ και μας λενε οτι ειναι η Αλικη Χανια. Κλασικο φαινομενο στα τραβελια τα ασχιμα να βριζουν τα ωραια.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αντε ουστ........
Που ξεγελετε τους ανθρωπους λιγουρια, που σας δινουνε ψωμι

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
λοιπον επηδη η μαλακια εδω μεσα καταντησε αργαλιος και οχι εργοχυρο ...πιστευετε οτι αν ηταν πραγματικη τρανς και μαλιστα επαγγελματιας και μαλιστα καριερας  εξωτερικου θα εμπαινε εδω μεσα να βριζει ολον τον κοσμο ???????????αν ηταν ετσι δεν θα επρεπε καν να ασχολητε με το τι και πως ειναι και τι κανουν οι τραβεστι στην ελλαδα...οι σωστοι καριεριστες ετσι συμπεριφεροντε?? :think: :think: :think: :think: :think:
Ούτε τόνα ούτε τάλλο! Σκέψου λίγο ενδιάμεσα....

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Φιλαρακι τα δυο πιο ασχιμα τραβελια εχουν παθει κολουμπρα με το μωρο. Μην τσιμπας! Αυτες μας δουλευουν ολους που μας δειχνουν φωτογραφιες απο δυο διαφορετικα σιτι τουρ και μας λενε οτι ειναι η Αλικη Χανια. Κλασικο φαινομενο στα τραβελια τα ασχιμα να βριζουν τα ωραια.
ας την παρουμε πρωτα απο κοντα και αν οντως υπαρχει(που δεν υπαρχει)θα της ζητησω εγω πρωτος συγνωμη.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ας την παρουμε πρωτα απο κοντα και αν οντως υπαρχει(που δεν υπαρχει)θα της ζητησω εγω πρωτος συγνωμη.

Εσυ να ζητησεις πρωτα συγνωμη απο το Γιατρο που σε ψαχνει..... και επειτα στους αλλους........

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16

Εσυ να ζητησεις πρωτα συγνωμη απο το Γιατρο που σε ψαχνει..... και επειτα στους αλλους........

γιατι με ψαχνει??αφου μου ειπε ο Ω.Ρ.Λ.να  παω μετα απο 15 μερες να δει την αλλεργια μου :think:

EDWIN

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Δε βλεπεις οτι ειναι θεμα ανταγονισμου; Οι φωτογραφιες που εβαλαν οι αλλες δυο δεν ειχαν καμια σχεση με τη φωτογραφια της Αλικης. Αν ξερεις απο τραβελια οπως λες (που φαινετε οτι ξερεις) θα ξερεις οτι οσο πιο ασχιμα τοσο πιο μεγαλες κακιες λενε για τις πιο ωραιες. Να μην πω παραδηγματα καλυτερα.

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Δε βλεπεις οτι ειναι θεμα ανταγονισμου; Οι φωτογραφιες που εβαλαν οι αλλες δυο δεν ειχαν καμια σχεση με τη φωτογραφια της Αλικης. Αν ξερεις απο τραβελια οπως λες (που φαινετε οτι ξερεις) θα ξερεις οτι οσο πιο ασχιμα τοσο πιο μεγαλες κακιες λενε για τις πιο ωραιες. Να μην πω παραδηγματα καλυτερα.

επειδη ξερω γιαυτο λεω πως η λεγαμενη εδω δεν υπαρχει....οπου και να ρωτησεις δε τη ξερει καμια....
τραβα ρωτα παντου ..... συγγρα,καβαλας παντου... γιοκ..

EDWIN

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
επειδη ξερω γιαυτο λεω πως η λεγαμενη εδω δεν υπαρχει....οπου και να ρωτησεις δε τη ξερει καμια....
τραβα ρωτα παντου ..... συγγρα,καβαλας παντου... γιοκ..

Εσυ δηλαδη ρωτησες παντου;;;;;  :think: Για ποιο λογο;

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Εχετε αηδιαση το κοσμο με αυτες τις γελοιες φωτογραφιες που βαζεται.....
Και εχεται φτιαξει την Λιλα λιγουρια ...... για να φαινεστε ΘΕΕΣ εσεις....
Αλικάκι άσε τις βρισιές! Δείξε φωτογτραφίες σου δώσε και κάποια στοιχεία για σενα! Μη μασας δε δαγκώνουν, αλλά κάπου έχουν κι ένα δίκιο.

EDWIN

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Δεν μπορεις να ξερεις αν την ξερουν ολα τα τραβελια ρε μεγαλε. Γιατι ξερεις ολα τα τραβελια και τα ρωτισες; Ασε που σε μας λενε οτι γουσταρουνε και οτι τις ΒΟΛΕΥΕΙ. 

επετρεψε μου να ξερω.......

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ναι ο απατεωνας..... Ο αρχιψευταρος.....  και ο αχσημοπουστας οπως εισαι......
ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ......
ουστ...............................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom