Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
καλισπερα στιν ιγρι σου  κλιτοριδα ξεβρακοκεφαλι πορνι!
αχαχαχαχαχαχαχαχ.....χααχαχαχαχαχαχχα.....τι ειπε παλι ο θεος ο πιτσι ρεεεεεεεεεεεεεε...προσκυνω ρε τρεισμεγιστε....ευχομαι να σαι καλα μαν!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
      Ο Εθνικος Σταρ και το καφεδακη του.

Ενα χαμογελο σε αυτο το θρεντ δεν βλαπτη. Αντιθετα, πιστευω οτι του χρειαζετε.

stars

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
0
danah εισαι αστερι τι πρεπει να κανο για να σε συναντησω

alanhs

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους.

Adraktos

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
stavros51
Global Moderator

Συνδεδεμένος

Είμαι εδώ επειδή...: Δεν έχω σχέση με το πληρωμένο έρωτα

Απ: Τατιάνα Στεφανίδου
« Απάντηση #123 στις: Σήμερα στις 18:35 » Παράθεση 

--------------------------------------------------------------------------------
Παράθεση από: Adraktos στις Σήμερα στις 18:25
Εμένα η μαγκία μου δεν περιορίζεται στα εκατοστά του πληκτρολογίου μου...

Την είδαμε που είναι η μαγκία σου, και μετά πες μου πάλι ότι χρησιμοποιώ αποσπάσματα:

Απ: Τρανσέξουαλ!!!
« Απάντηση #167 στις: 09-04-2008, 04:52:40

Παράθεση από: Adraktos στις 09/04/08, 04:04
....αυτη που μου αρεσει ειναι μια που κανει πιατσα εξω απο τη vodafone νομιζω μελαχροινη με κορμαρα ωραιο προσωπο και μεγαλο καβλι.....

Ουρτ από δω χάμω, τραβελόπουστα. Τράβα να βρεις μεγάλο καυλί για τον πισινό σου.

Κοκορεύεσαι κι όλας.

Αρχίδι.

Αυτό το μήνυμα εστάλη απο τον moderator stavros51 ορίστε συμπεριφορά ανθρώπου(υποτίθεται)που πρέπει να φροντίζει να διατηρήτε ηρεμία στο φόρουμ(υποτίθεται)και η γνώμη που έχει για τα άτομα που τους αρέσουν οι trans...
Έυγε σύμφωνα με αυτό παιδιά είμαστε όλοι τραβελόπουστες.....

Adraktos

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μην ανυσηχήτε όμως είναι ο stavros51 εδώ ο ποιοτικός άντρας με επίπεδο για να μοιράζει άφθονες ποσότητες τεστοστερόνης και γνώσης στους υπολοίπους απο εμάς που είμαστε τόσο μικροί σε σύγκριση με αυτόν.....
Το καρναβάλι τελικά δεν πέρασε στο πρόσωπο του πέρνει παράταση..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
stavros51
Global Moderator

Συνδεδεμένος

Είμαι εδώ επειδή...: Δεν έχω σχέση με το πληρωμένο έρωτα

Απ: Τατιάνα Στεφανίδου
« Απάντηση #123 στις: Σήμερα στις 18:35 » Παράθεση 

--------------------------------------------------------------------------------
Παράθεση από: Adraktos στις Σήμερα στις 18:25
Εμένα η μαγκία μου δεν περιορίζεται στα εκατοστά του πληκτρολογίου μου...

Την είδαμε που είναι η μαγκία σου, και μετά πες μου πάλι ότι χρησιμοποιώ αποσπάσματα:

Απ: Τρανσέξουαλ!!!
« Απάντηση #167 στις: 09-04-2008, 04:52:40

Παράθεση από: Adraktos στις 09/04/08, 04:04
....αυτη που μου αρεσει ειναι μια που κανει πιατσα εξω απο τη vodafone νομιζω μελαχροινη με κορμαρα ωραιο προσωπο και μεγαλο καβλι.....

Ουρτ από δω χάμω, τραβελόπουστα. Τράβα να βρεις μεγάλο καυλί για τον πισινό σου.

Κοκορεύεσαι κι όλας.

Αρχίδι.

Αυτό το μήνυμα εστάλη απο τον moderator stavros51 ορίστε συμπεριφορά ανθρώπου(υποτίθεται)που πρέπει να φροντίζει να διατηρήτε ηρεμία στο φόρουμ(υποτίθεται)και η γνώμη που έχει για τα άτομα που τους αρέσουν οι trans...
Έυγε σύμφωνα με αυτό παιδιά είμαστε όλοι τραβελόπουστες.....

Αν αισθανεσαι ομορφα με τις προσωπικες σου επιλογες δεν θα επρεπε να σε αγχωνει ο καθε stavros51.

Adraktos

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Valentina μου πέρασα πολλά κι έχω μάθει να μην δίνω σημασία σε τέτοιου είδους καραγκιόζηδες.....
Ο μόνος λόγος που το πόσταρα ήταν επειδή το άτομο που το ανέβασε είναι moderator κι όχι ένας απλός χρήστης κάτι που θα έπρεπε να τον κάνει πιο προσεκτικό σε αυτά που λέει....

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Valentina μου πέρασα πολλά κι έχω μάθει να μην δίνω σημασία σε τέτοιου είδους καραγκιόζηδες.....
Ο μόνος λόγος που το πόσταρα ήταν επειδή το άτομο που το ανέβασε είναι moderator κι όχι ένας απλός χρήστης κάτι που θα έπρεπε να τον κάνει πιο προσεκτικό σε αυτά που λέει....

Χαλαρωσε κι ελα να απολαυσεις τη συνεντευξη που δινω στο θρεντ που εφτιαξαν τα φανς για μενα. Δεν ηρθε και στην πορτα του σπιτιου σου να κρεμασει κουδουνια βρε συ... Χαλαρωσε κι ασε τον καθενα να εχει την αποψη του. Μη σε τρομαζουν οι λεξεις... Στην τελικη ολοι ανωμαλαρες ειμαστε!

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
220
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους, διαβαζω πολλα σε αυτο το φορουμ εκτος απο πληροφοριες για επαφες με trans. πιο παλια υπηρχαν αρκετες αναφορες και εντυπωσεις (αλλες καλες αλλες κακες) απο συναντησεις με trans, οπως επισης υπηρχαν και πληροφοριες για το που θα τις βρουμε. θα ηθελα να ευχαριστησω την Σουζανα για τις πληροφοριες που μου εδωσε για την Τζουλη, πηγα και την συναντησα και ηταν πολυ καβλιαρα. πολλα φιλια σε ολες τις κοπελες που συμετεχουν στο φορουμ, και η προσωπικη μου γνωμη ειναι, πως οταν δεν τσακωνεστε μεταξυ σας το φορουμ ομορφαινει απο την παρουσια σας και μονο, αλλα οταν κανετε το αντιθετο ειναι βαρετο για τους υπολοιπους να διαβαζουν κακιες της μιας για την αλλη. καλη συνεχεια.

Επισκέπτης

φιλε μην ασχολεισαι με γελοια υποκειμενα τα οποια κατηγορουν οσους πανε με τρανς αλλα καποιοι απο
αυτους στα χανια στο ακρωτηρι εχουν παει με τρανς.........................................................
τωρα ποιοι εχουν δημιουργησει την αλικη και το βαλαντη εδω για να μη κοβει η δουλεια
απο τα διαφημισμενα στουντιο του  σαιτ ειναι αλλο θεμα..........................

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
φιλε μην ασχολεισαι με γελοια υποκειμενα τα οποια κατηγορουν οσους πανε με τρανς αλλα καποιοι απο
αυτους στα χανια στο ακρωτηρι εχουν παει με τρανς.........................................................
τωρα ποιοι εχουν δημιουργησει την αλικη και το βαλαντη εδω για να μη κοβει η δουλεια
απο τα διαφημισμενα στουντιο του  σαιτ ειναι αλλο θεμα..........................
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Φιλεναδα δινω συνεντευξη τυπου στο θρεντ που εφτιαξαν τα φανς για μενα. Ελα κι εσυ! Θα χαρω πολυ!  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
έχω γνωρίσει και έχω γνωρίσει...αλλά αυτό πια.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...είσαι και μετριόφρων....

Adraktos

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χεσμένους τους έχω κιόλας,δεν τίθεται θέμα τρόμου ως προς τις λέξεις αλλά κάποιοι να αντιληφθούν το ρόλο τους....
Μαζί σου πρόεδρε

john007

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας

ειμαι νεος στο site και ζητω μια trans (αν ξερει καποιος φιλος) με μεγαλα προσοντα
να ειναι ενεργοπαθητικη και να το ζει αυτο που κανει(καταλαβαινεται).
Στο τελος να ολοκληρωνει...
που μπορω να βρω,τηλεφωνικος με ραντεβου φανταζομαι..καποιο τηλεφωνο?

ευχαριστω

Επισκέπτης
Χεσμένους τους έχω κιόλας,δεν τίθεται θέμα τρόμου ως προς τις λέξεις αλλά κάποιοι να αντιληφθούν το ρόλο τους....
Μαζί σου πρόεδρε

ειναι τοσο μαλακες που νομιζουν πως αν σε κανουν moderated  κατι θα γινει.....
εχουν φοβιθει τοσο τη δαναη και τη συλβια μην τους παρουν τη πελατεια απο τα city tour... :2funny:
μια τριχα απο τα αρχιδια μου ειναι εξω ετσι και βρεθουμε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom