aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλησπερα στα μαναρια μας!!!
καλισπερα στιν ιγρι σου κλιτοριδα ξεβρακοκεφαλι πορνι!Καλησπερα στα μαναρια μας!!!
αχαχαχαχαχαχαχαχ.....χααχαχαχαχαχαχχα.....τι ειπε παλι ο θεος ο πιτσι ρεεεεεεεεεεεεεε...προσκυνω ρε τρεισμεγιστε....ευχομαι να σαι καλα μαν!!!καλισπερα στιν ιγρι σου κλιτοριδα ξεβρακοκεφαλι πορνι!
Δεν μιλάω για τον ΠΑΣ σε θρεντ που ονομάζεται Τραβέλια με προσόντα...BULL?TI LEEI O PAS RE SI?PALI THAUMA EKANE EXTHES
καλισπερα στιν ιγρι σου κλιτοριδα ξεβρακοκεφαλι πορνι!
stavros51
Global Moderator
Συνδεδεμένος
Είμαι εδώ επειδή...: Δεν έχω σχέση με το πληρωμένο έρωτα
Απ: Τατιάνα Στεφανίδου
« Απάντηση #123 στις: Σήμερα στις 18:35 » Παράθεση
--------------------------------------------------------------------------------
Παράθεση από: Adraktos στις Σήμερα στις 18:25
Εμένα η μαγκία μου δεν περιορίζεται στα εκατοστά του πληκτρολογίου μου...
Την είδαμε που είναι η μαγκία σου, και μετά πες μου πάλι ότι χρησιμοποιώ αποσπάσματα:
Απ: Τρανσέξουαλ!!!
« Απάντηση #167 στις: 09-04-2008, 04:52:40
Παράθεση από: Adraktos στις 09/04/08, 04:04
....αυτη που μου αρεσει ειναι μια που κανει πιατσα εξω απο τη vodafone νομιζω μελαχροινη με κορμαρα ωραιο προσωπο και μεγαλο καβλι.....
Ουρτ από δω χάμω, τραβελόπουστα. Τράβα να βρεις μεγάλο καυλί για τον πισινό σου.
Κοκορεύεσαι κι όλας.
Αρχίδι.
Αυτό το μήνυμα εστάλη απο τον moderator stavros51 ορίστε συμπεριφορά ανθρώπου(υποτίθεται)που πρέπει να φροντίζει να διατηρήτε ηρεμία στο φόρουμ(υποτίθεται)και η γνώμη που έχει για τα άτομα που τους αρέσουν οι trans...
Έυγε σύμφωνα με αυτό παιδιά είμαστε όλοι τραβελόπουστες.....
Valentina μου πέρασα πολλά κι έχω μάθει να μην δίνω σημασία σε τέτοιου είδους καραγκιόζηδες.....
Ο μόνος λόγος που το πόσταρα ήταν επειδή το άτομο που το ανέβασε είναι moderator κι όχι ένας απλός χρήστης κάτι που θα έπρεπε να τον κάνει πιο προσεκτικό σε αυτά που λέει....
Valentina μου πέρασα πολλά κι έχω μάθει να μην δίνω σημασία σε τέτοιου είδους καραγκιόζηδες.....
Ο μόνος λόγος που το πόσταρα ήταν επειδή το άτομο που το ανέβασε είναι moderator κι όχι ένας απλός χρήστης κάτι που θα έπρεπε να τον κάνει πιο προσεκτικό σε αυτά που λέει....
φιλε μην ασχολεισαι με γελοια υποκειμενα τα οποια κατηγορουν οσους πανε με τρανς αλλα καποιοι απο
αυτους στα χανια στο ακρωτηρι εχουν παει με τρανς.........................................................
τωρα ποιοι εχουν δημιουργησει την αλικη και το βαλαντη εδω για να μη κοβει η δουλεια
απο τα διαφημισμενα στουντιο του σαιτ ειναι αλλο θεμα..........................
Χεσμένους τους έχω κιόλας,δεν τίθεται θέμα τρόμου ως προς τις λέξεις αλλά κάποιοι να αντιληφθούν το ρόλο τους....
Μαζί σου πρόεδρε