Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Ταρατσα αυτος με βριζει?

Σορρυ Βρασιδααααα.
Χαχαχαχα. Εννουσα την ΒΑλεντινα. Τον ειπα Βρασιδα για πλακα. Οπως λεμε Μητσο, Μπαμπη κτλ.
Δεν ειδα οτι υπαρχει Βρασιδας εδω μεσα. Σορρυ.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
τραβα πλυσου ρε βρωμοπουστα!μπιχλιαρη αποτυχημενο σκατοτραβελο της παρακμης!

Εγω τουλαχιστον εχω τα (...) κοτσια να εκθετω τον εαυτο μου και να μιλαω ως αυτη που ειμαι, ενω εσυ κρυβεσαι πισω απο ατυχεστατες διαδικτυακες περσονες που δεν πειθουν κανεναν. Το σκατοτραβελο της παρακμης οπως με αποκαλεσες δεν σε εχει βρισει ποτε και πουθενα, ενω εσυ η επιτυχημενη κυρια βριζεις σαν παλιος ναυτικος...

ΥΓ: Οταν σου ειπαν οτι καλο θα ηταν να γερασεις ομορφα και αξιοπρεπως δεν εννοουσαν μονο να εισαι κουκλα και λαμπερη, αλλα και να ΤΙΝΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΜΟΝΟΙΑΚΟ ΠΟΥΣΤΗ βρε θειοοοοο...

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
    Δε πατε καμια βολτα εσεις Ζομπι...... εισαστε οι γλαστρες του φορυμ..... εχεται καταντησει αηδια , λουκριτσες...............
Τωρα ειναι που δεν παμε πουθενα. :2funny: :2funny:
Καμια πληροφορια θα μας δωσεις?

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ψευτοτραβελα οτι και να κανετε σαν τη δαναη,τη βανεσα, τη ναντια,τη βανα,τη νικολ,τη μαρινα,τη σαρα,την ινα
και αλλες δεν ειστε!!!! γιαυτο αλλαξτε ρουχα και κοψτε τις ορμονες!!! :jerking: :jerking: :jerking:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ψευτοτραβελα οτι και να κανετε σαν τη δαναη,τη βανεσα, τη ναντια,τη βανα,τη νικολ,τη μαρινα,τη σαρα,την ινα
και αλλες δεν ειστε!!!! γιαυτο αλλαξτε ρουχα και κοψτε τις ορμονες!!! :jerking: :jerking: :jerking:

Αυτες πιστευεις οτι θα σου ξεχρεωναν το μαγαζι;  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εισαστε οι γλαστρες του φορουμ.....
glastraow5.jpg

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
σκασε παλιοπουστα :jerking: :jerking: :jerking:

Θα σε παρακαλουσα πολυ να αποφευγεις τα ομοφοβικα σχολια. Αυτο το θρεντ δημιουργηθηκε για την πληρεστερη ενημερωση των συναγωνιστων. Αν δεν μπορεις να συναγωνιστεις κι εσυ πηγαινε να νταμιρωσεις και να παιξεις καμια μπιριμπα. Εδω ενημερωνομαστε δεν σπαμε πλακα.  :fart-in-bed:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom