enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Τώρα τελευταία πάνε να "χαλάσουν" και τα κροςς :Sεγω να δεις ..ωραια κ τ τρανς αλλα τωρα τελευτεα
Τώρα τελευταία πάνε να "χαλάσουν" και τα κροςς :Sεγω να δεις ..ωραια κ τ τρανς αλλα τωρα τελευτεα
φιλε παιζουνΤώρα τελευταία πάνε να "χαλάσουν" και τα κροςς :S
μετρια για μια φορα για παραπανω οχι ......μονιζω στα 30 κροςhttps://*****/erotikes-gnorimies/6974117626-ελενη-περιστερι/Ξερουμε κατι για την γειτονισα
Καλησπέρα παιδιά!!! Πήγα πρόσφατα με Χέλγκα και μπορώ να πώ με σιγουριά πως έχει ψωλή κανόνι.Φοβερή!!!!Να πώ την αλήθεια δεν περίμενα να είναι τόσο καλή.
χαχαχα εντάξει όχι και έτσι....Κλείσε και ένα ραντεβουδάκι σε έναν γιατρό τώρα...
έτσι ετσιχαχαχα εντάξει όχι και έτσι....
καλα ρε μουτρο γουστα ειναι αυταΠολύ αρσενικιά στο πρόσωπο βρε βάτραχε
αγριο ξεκαυλομα σημερα στο κέντρο της αθηνα η κοπελα εχει φυσικα ξανθια μαλουρα μεχρυ μεση ειναι μες τ καβλα δυωρο ραντεβου χωρις βιασηνες πολυ καλη την συνηστω ανεπιφιλακτα και για παθητικους μιας κ μ ξεκαθαρισε οτυ παιζει στ δυο ρολους οποιος προλαβει γιατ ετημαζεται για αναχωριση ...καλο βολι
αυτα ειναι τ καλητερα που μπορουν ν συμβουν κ οποιος τ προλαβει θα περασει καλα ....θα φυγει αλλα θα επανερθει γ μονημα απο τι λεει πλεων αθηνα οποτε θα τ χαρουμαι ξανα .....κορμακι σπεσιαλ και φατσουλα μετρια μαλουρα σουπερ...και σε ευχαριστώ πολύ ! όντως όπως τα λες. Απλά είναι κοντή (περίπου 1,65) κι εγώ όντας ψηλός ήμασταν σαν κάτι περίεργες τσόντες με αντίθετους σωματικά παρτενέρ. Εξαιρετικό πήδημα και όντως η διάρκεια είναι όσο αντέξεις. Συστήνεται
ρε κουαξ αυτή εδώ χω λέει παθητική , μας δουλεβης;
αγριο ξεκαυλομα σημερα στο κέντρο της αθηνα η κοπελα εχει φυσικα ξανθια μαλουρα μεχρυ μεση ειναι μες τ καβλα δυωρο ραντεβου χωρις βιασηνες πολυ καλη την συνηστω ανεπιφιλακτα και για παθητικους μιας κ μ ξεκαθαρισε οτυ παιζει στ δυο ρολους οποιος προλαβει γιατ ετημαζεται για αναχωριση ...καλο βολι
Βατραχι να πάμε σε αγτηνα που λες εδώ χάμω η στην Ιωάννααυτα ειναι τ καλητερα που μπορουν ν συμβουν κ οποιος τ προλαβει θα περασει καλα ....θα φυγει αλλα θα επανερθει γ μονημα απο τι λεει πλεων αθηνα οποτε θα τ χαρουμαι ξανα .....κορμακι σπεσιαλ και φατσουλα μετρια μαλουρα σουπερ...
τραβα οπου θες ρε μουτρο εγω θα πληρώσω!!!!!!!!!Βατραχι να πάμε σε αγτηνα που λες εδώ χάμω η στην Ιωάννα
Ήρθα Αθήνα λεη
Ω ρε μάνα μου με τι κουαξ εμπλεξαμεν;τραβα οπου θες ρε μουτρο εγω θα πληρώσω!!!!!!!!!