Καλησπέρα, καμία πρόταση επ αυτού;
(Video)
Από όσους έχω ακούσει, πάρα πολύ καλή. Δεν έχω πάρει ο ίδιος προσωπικά βέβαια,
Καλησπέρα, καμία πρόταση επ αυτού;
Κι εγώ την ηδια απωρηα έχωΕχει παει κανεις με βικυ απο αγκυρας προσφατα να μας πει εντυπωσεις?
μικρο δν ειναι σιγουρα γτ τ εχω δει απο κοντα και οντως δεν της σηκωθηκε αλλα παει καιρος..Γ αυτο ρωταω να δω αν εχει παει κανεις προσφαταΚι εγώ την ηδια απωρηα έχω
Γιατί σα να νομίζω πως το χη μικρό και δυσλητουργηκο
Οχη ότι δεν έχο παη
Αλά για παθιτικια τον κοβο
Άσχετα που ηνε γκαβλα
Νήστευες τύπε;Τι λέει από υπηρεσίες ;; Γιατί σκέφτομαι μόλις γυρίσω από διακοπές να την τιμήσω
Μάγκες, εσάς κι εμάς καμηα φορά που μας στήνουν στα 4 και ερχοντε από πησω τα κορίτσια να μας σουβλησουν, που ξέρετε ότι δε μας/σας κάνουν αυτό;
Είχα πρόσφατο εμπηρηα με γνοστι τρανς από τσ ντατιγκ και μέχρι να γηρησω αφού βγικε κράταγε την Καποτα στο χέρι
Δεν ξερο άμα πρόλαβε να τι βγαλη μέχρι να γηρισω γιατί μηπος ηδε τηποτα μερεντα πουθενά.
Απλά λέω σαν σκέψη μεχρη να μπη μηπος τα βγάζουν οι ρουφιανεσ.
Δείτε στο τρία λεπτο
χρόνια πολλά ρε βάτραχος
Του έπεσε βαρύ το αρνίχρόνια πολλά ρε βάτραχος
Γιατί ξερνας; Πες μου τι γνομη σου
Μάγκες, εσάς κι εμάς καμηα φορά που μας στήνουν στα 4 και ερχοντε από πησω τα κορίτσια να μας σουβλησουν, που ξέρετε ότι δε μας/σας κάνουν αυτό;
Είχα πρόσφατο εμπηρηα με γνοστι τρανς από τσ ντατιγκ και μέχρι να γηρησω αφού βγικε κράταγε την Καποτα στο χέρι
Δεν ξερο άμα πρόλαβε να τι βγαλη μέχρι να γηρισω γιατί μηπος ηδε τηποτα μερεντα πουθενά.
Απλά λέω σαν σκέψη μεχρη να μπη μηπος τα βγάζουν οι ρουφιανεσ.
Δείτε στο τρία λεπτο