ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.052
- Πόντοι
- 34.538
γεια σου ρε φακιρη αλανιαρη σαλονικιε
Ασε...πολυ clubbing χθες...
ΚΟΜΜΑΤΙΑ..
γεια σου ρε φακιρη αλανιαρη σαλονικιε
τραβεστολαγνε μου τωρα που εκανα το μουνακι παιζω αλλιως μπαλα με ποιανεις σε αλλα γηπεδα καποια στιγμη θα τα ξεκινησω τα τουρ μου και θα ανεβουν και αγγελιες μου αγαπω θεσσαλονικη και θα ξαναρθωΠοτε θα ανηφορισεις προς θεσσαλονικη;;;
αυτα ειναι!!!!!
Ασε...πολυ clubbing χθες...
ΚΟΜΜΑΤΙΑ..
το ξερω πασα μου!!!Δεν μου λες κατι καινουριο...το ξερω οπως ξερεις και τι αποψη εχω για σενα...
σε ζηλευουν κοριτσι μου γιατι πας μπροστα γιαυτο αν ησουν κανα πουστρακι με καουκα μονο τοτε θα σε αποθεωναν μην ασχολεισαι με τους καραγκιοζηδες
εσυ βατραχε τουμπεκιασου γιατι δε θελω και πολυ με ξερεις....το ελεος εκει που σε περνει οχι εδωαρχισαν τα οργανα ..τι να πω ελεως
καμια προσφατη ενημέρωση απο δω????????????
παιριοχη ωρα σηναντισεις τιμη??Συνάντηση προ 4μηνου περίπου , η Gabrielle συνεχίζει να είναι περιποιημένη καθαρή με καλές υπηρεσίες , συνίσταται !
περιοχή Κολωνός , απόγευμα , 60παιριοχη ωρα σηναντισεις τιμη??
Συνάντηση προ 4μηνου περίπου , η Gabrielle συνεχίζει να είναι περιποιημένη καθαρή με καλές υπηρεσίες , συνίσταται !
Ρε μουτρο 20 χρονια στο χωρο ειναι τ μωρο εσυ που εισουν ????ρε καυλιαριδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τι είναι αυτό ρεεεεεεε!!!!!!!!
πολλη καλη φαινετε!!!!!!!!!
μηπως θα πρεπει να παμε????????????
Ρε μουτρο 20 χρονια στο χωρο ειναι τ μωρο εσυ που εισουν ????
οκ παμε παρα κατωΚαυλιαρη.....να ξερεις ενα πραμα....δεν ειμαστε ολοι πολυξεριδιδες.....ειμαστε εδω για να μαθενουμε....τωρα εαν εσυ το παιζεις η εισαι ...πολυξεριδης....βοηθα με αυτα που ξερεις και να σεβεσαι αυτους που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ
και φαινετε οτι βοηθας......
δεν τρωει μπαναννες ο βατραχος.. μονο αγκουριαμπανανες δεν τρωω μουτρο
αν και τον παο με χιλια πεντακοσα το βατραχο , θα σιμφονησωΚαυλιαρη.....να ξερεις ενα πραμα....δεν ειμαστε ολοι πολυξεριδιδες.....ειμαστε εδω για να μαθενουμε....τωρα εαν εσυ το παιζεις η εισαι ...πολυξεριδης....βοηθα με αυτα που ξερεις και να σεβεσαι αυτους που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ
και φαινετε οτι βοηθας......