openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
καλό...
έχει κανείς εμπειρία?
έχει κανείς εμπειρία?
Την εχω παρει εγω αδερφε ένα 2 ωρακι σε duo μαζι με μια γκομενα μιλφ από εδώ μεσα ονόματα δεν λεμε , είναι λιγακι ξεπετα το μετανιωσα μπωρο να πω
σπιτη είναι στην Πλ Αττικης εχω παει και εκει και εφυγα τρεχοντας
μεσα στο σπιτη μυριζε καλαματα φουλ όταν πηγα αυτές ειχαν φατσες νεκροθαφτη σπασμένες ξεδοντιάρες και εφυγα φιλε μου
80 ευρω και η δυο μαζι επερναν φιλε μου εκανα μαλακια που πειρα τηλ είναι αυτές στην φωτο οπος της βλέπεις αλλα πρεπει να εισαι κασκαντέρ για να πας εκει μεσα
πρεπει να την εχω την δει ρε φιλε αυτή την τρανς και στην αθηνα στο Cine Αβέρωφ
έτσι από περιέργεια ρε φίλε.. τι σε έκανε και πήγες αφου ειχες δει τις φωτογραφιες τους..
εσύ έχεις πει τόσα ψέματα που δεν πιστεύουμε τίποτε απ όσα γράφειςΤην εχω παρει εγω αδερφε ένα 2 ωρακι σε duo μαζι με μια γκομενα μιλφ από εδώ μεσα ονόματα δεν λεμε , είναι λιγακι ξεπετα το μετανιωσα μπωρο να πω
Ας μας πει ο Stefan 29. Ξέρει αυτός...
αν γαμαγατε δεν θα βγαζατε κακια και χολη απλα θα σας ειμουν αδιάφορος και ουτε καν θα με βλέπατε απλα μερικοι εδώ μεσα είναι μονο για να γραφουν και αλλοι πανε με κανα γκομενακι σαν την μιλκα την αγελαδα από την λιλα παουζ , σε κανα ζευγαραδικο και κραζουν εμενα που παω με καμια βυζιτα τουμπανο και τους ενοχλη που είναι βυζιτα λες και όταν την γαμανε αυτή εκει που την παω εγω για να κανω τα γουστα μου την πλωρονουν κιολας , αλλα αυτοι ειστεεσύ έχεις πει τόσα ψέματα που δεν πιστεύουμε τίποτε απ όσα γράφεις