Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
  • Like
Αντιδράσεις: TZOYLI

SexRevGR

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2016
Like
38
Πόντοι
0
Ειναι αληθεια αυτο που λενε οτι ολες οι κωλοτρυπιδες ειναι οι ιδιες ? Δεν συμφωνω !  :happy: :happy:

• Like
Αντιδράσεις: TZOYLI

gym freak

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Κριτικές
4
Like
111
Πόντοι
0
πριν δυο εβδομαδες επισκεφτηκα την τζενη στην κυψελλη,την δοκιμασα σαν παθητικη ... στα θετικα της, πολυ καλη συμμετοχη
προς gfe η κατασταση, εξαιρετικη συνεννοηση.Στα αρνητικα, καπως σπασμενο το προσωπο σημαδι μεγαλης ηλικιας.. Η ανταμοιβη της ειναι το κλασσικο 50αρι.Προς το κρος θα την χαρακτηριζα αν και δεν ειναι τελειως φλατ τα βυζια.Τωρα νομιζω οτι το χαρακτηριστικο ατου ειναι το ενεργητικο καθως απο οτι ειδα τον εχει πυραυλο.Καλη περιπτωση για παθητικους.

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
τα έχει φίλε.
άλλά μη πας . Είναι βέβαια Θεάρα όπως στις φωτογραφίες, αλλά θα σε ξεπετάξει αλύπητα. Εμένα έτσι με έκανε.

η τανια κελυ υα εχει τα προσοντα ακομα ξερει κανεις?

gym freak

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Κριτικές
4
Like
111
Πόντοι
0
οτι δεν προκειται να τα χαρεις ρε μαν

originalred

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2012
Κριτικές
2
Like
17
Πόντοι
1
Τι  διαολο πια μ αυτην την Τανια Κελυ? Οσοι μπαινουν στο φορουμ ,παντα θα ρωτησουν γι αυτην και το πιο τρελο ειναι οτι παντα καποιος θα τους ενημερωνει οτι προκειται για ξεπετα. Παιδια...ειναι Η Ξ Ε Π Ε Τ Α !!!Εμενα ,αφου μου εφαγε το 50 αρικο πριν καμια 3 ετια,μου λεγε να μην τολμησω να γραψω τπτ στο σαιτ γτ και καλα θα καταλαβαινε ποιος ειμαι( κ θα μου κλανε τ αρχιδια) και θα προσπαθουσε να με βγαλει ψευτη.Λοιπον ,οποιος θρλει να πεταει τα λεφτα του ,ας παει,οποιος δεν...ας διαβασει δυο πραγματα λιγο πιο πισω να τελειωνουμε.Αντε ,καθε τρεις και λιγο με τον καθε προμοτορα του ζωου...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Τι  διαολο πια μ αυτην την Τανια Κελυ? Οσοι μπαινουν στο φορουμ ,παντα θα ρωτησουν γι αυτην και το πιο τρελο ειναι οτι παντα καποιος θα τους ενημερωνει οτι προκειται για ξεπετα. Παιδια...ειναι Η Ξ Ε Π Ε Τ Α !!!Εμενα ,αφου μου εφαγε το 50 αρικο πριν καμια 3 ετια,μου λεγε να μην τολμησω να γραψω τπτ στο σαιτ γτ και καλα θα καταλαβαινε ποιος ειμαι( κ θα μου κλανε τ αρχιδια) και θα προσπαθουσε να με βγαλει ψευτη.Λοιπον ,οποιος θρλει να πεταει τα λεφτα του ,ας παει,οποιος δεν...ας διαβασει δυο πραγματα λιγο πιο πισω να τελειωνουμε.Αντε ,καθε τρεις και λιγο με τον καθε προμοτορα του ζωου...
Μετα απο 3 χρονια ειχες το θαρρος και εγραψες....καλλιο αργα παρα ποτε :rolleyes: :rolleyes: :P :P :P :P :P :o :o :o :o

originalred

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2012
Κριτικές
2
Like
17
Πόντοι
1
Τα χω πει και στο παρελθον ρε μαν....

originalred

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2012
Κριτικές
2
Like
17
Πόντοι
1
Καλα για την συγκεκριμενη καθε δυο τρεις σελιδες κατι καποιος θα ρωτει... αλλα γενικοτερα τοσες σελιδες εχει το θεμα...και γενικοτερα η κατηγορια με τα τρανς...αρχισε σιγα σιγα να πηγαινεις προς τα πισω και θα σου λυθουν πολλες αποριες. Κ οτι δεν σε καλυπτει,καπου εδω θα ναι και οι γκουρου του θεματος. Δυο τρεις ειναι κ αυτοι...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom