Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ermis1962

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2017
Like
8
Πόντοι
0
κάποιο λινκ από αγγελία της υπάρχει παιδιά;

• Like
Αντιδράσεις: TZOYLI

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
από τα 50 στα 60 και τώρα 70.
Άντε και στα 100

Παιδιά εχω πάει σε αυτήν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ  Πεντακαθαρη , ευγενεσταστη , κορμι σφιχτο , αψογο , μικρο βυζακι , ποδια κολαση , ευγενικη. Βεβαια ζηταει 70 γιουρα (πολλα για τα δικα μου μεγεθη) αλλα τα αξιζει. Καλο βόλι.

sierra

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
8
Πόντοι
0
Και πως θα πάει διακοπές ; Ειλικρινά δεν ήξερα οτι ανεβάζει τις τιμές ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Αν το ήξερα θα το ανέφερα και εγω. Ευτυχώς τα γραπτά μένουν και η ..."ιστορία<' της καταγράφεται. Τέτοιες εποχές και οι τιμές να αναβαθμίζονται ; Σε ευχαριστούμε.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
καλησπερα βιτσιοζοι φιλοι μου

Ημουν προσφατα στην Ελλαδα για διακοπες και μπορω να πω οτι εκανα γερη εξορμηση
Κατα σειρα εμφανισεως:
QA - δεν χρειαζονται ιδιαιτερα σχολια, ετσι κι αλλιως εχω γραψει κριτικη και εδω. Την ειδα πρωτη γιατι μετα θα εφευγε για τουρ

Αντα - πρωτη επισκεψη. Πολυ καλη υποδοχη, πολυ φιλικη. Ο ορισμος του GFE. Αψογο σωμα και γενικα πολυ καυλιαρα.

Τζενη - επισης πρωτη επισκεψη. Πολυ καυλιαρα επισης. Οτι εχει ειπωθει για τα προσοντα της ειναι αληθεια, απλα νομιζω οτι προτιμαει να ειναι παθητικη

Ηρω - επιτελους καταφερα να την πετυχω στο τηλεφωνο και σε ωρα που να μπορει, οποτε πρωτη επισκεψη και εκει. Αρκετα καλη, αλλα χρειαζομαι και μια δευτερη επισκεψη να σχηματισω καλυτερη αποψη.

Giselle Bittencourt - ειπα να δοκιμασω και μια ξενη. Εχει μετακομισει στο Κουκακι. Πολυ ομορφη και επαγγελματιας με τα καλα και κακα που συνεπαγονται. Ακουραστη και πολυ δυνατο σφυροκοπημα απο μερους της. Θα κατσει αρκετα στην Ελλαδα απ οτι καταλαβα

Καλα γαμησια και καλο καλοκαιρι

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456

Κατα σειρα εμφανισεως:
QA - δεν χρειαζονται ιδιαιτερα σχολια, ετσι κι αλλιως εχω γραψει κριτικη και εδω. Την ειδα πρωτη γιατι μετα θα εφευγε για τουρ

Αντα - πρωτη επισκεψη. Πολυ καλη υποδοχη, πολυ φιλικη. Ο ορισμος του GFE. Αψογο σωμα και γενικα πολυ καυλιαρα.

Τζενη - επισης πρωτη επισκεψη. Πολυ καυλιαρα επισης. Οτι εχει ειπωθει για τα προσοντα της ειναι αληθεια, απλα νομιζω οτι προτιμαει να ειναι παθητικη

Ηρω - επιτελους καταφερα να την πετυχω στο τηλεφωνο και σε ωρα που να μπορει, οποτε πρωτη επισκεψη και εκει. Αρκετα καλη, αλλα χρειαζομαι και μια δευτερη επισκεψη να σχηματισω καλυτερη αποψη.

Giselle Bittencourt - ειπα να δοκιμασω και μια ξενη. Εχει μετακομισει στο Κουκακι. Πολυ ομορφη και επαγγελματιας με τα καλα και κακα που συνεπαγονται. Ακουραστη και πολυ δυνατο σφυροκοπημα απο μερους της. Θα κατσει αρκετα στην Ελλαδα απ οτι καταλαβα

Δεν άφησες και καμία ρε φίλε... μπράβο.. καλά να περνάς..

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6

Κατα σειρα εμφανισεως:

Εσυ ρε φιλε με τετοια εξεταστικη σε κοβω 19000 μορια και βαλε πας για doctor!  :grin: :grin: :grin:

• Like
Αντιδράσεις: TZOYLI

BULLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
138
Πόντοι
1

Η πιο ευχαριστη εκπληξη μολις ανοιξει η πορτα και την αντικρισεις! Σου φευγει το μυαλο για παρτη της! Πολυ ψαγμενη και φοβερο σεξ που εχεις να θυμασαι για καιρο..
Σκετη καυλα,η πιο ερωτευσιμη τρανς ever στο Greece!
Συναγωνιστή Marcello το site γραφει Καρμεν αλλά βγαίνει η Αντα. Πρόκειται για την ίδια ή συμβαίνει κάτι λάθος ;
ευχαριστώ για την πληροφορία
Bullo

BULLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
138
Πόντοι
1
Για την Carmen μιλαω..
Ξαναγράφω και ζητάω συγγνώμη αν γίνομαι βαρετός :
πατώντας στον ιστότοπο που παραθέτεις, εμφανίζεται η τρανς Άντα και οχι  κάποια Carmen !
Εσύ σε αυτήν την Άντα αναφέρεσαι ή σε κάποια άλλη ;
Ξανά ευχαριστώ

Bullo

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
τώρα μπορεί να θέλει να λέγεται Κάρμεν

nickgreekgr

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
1

Κατα σειρα εμφανισεως:

Μπράβο.
Τέτοιες κριτικές χρειαζόμαστε.

Straponlover

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους βρισκομουν με.μια τρανς και εχασα το νουμερο τελειωνει σε 3100 εχει σπιτι ν σμυρνη και ταττοο στο ποδι!αν ξερει καποιος να μου στειλει πμ

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456
Καλησπερα σε ολους βρισκομουν με.μια τρανς και εχασα το νουμερο τελειωνει σε 3100 εχει σπιτι ν σμυρνη και ταττοο στο ποδι!αν ξερει καποιος να μου στειλει πμ
έχασες και το όνομα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom