openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Μπέμπα μου που σε βρίσκουμε;
Κορίνα, Άντα, Μπέμπαμπορει καπιος εμπειρος να μου προτεινει μια ενεργητικη τρανς για πρωτη φορα ως παθητικος?ευχαριστω καυλες.
Για δες και λίγο από Τζένη τρανς (Κυψέλη) !! Καλή περίπτωση, έμπειρη και με εργαλείο -γίγαντα!!!μπορει καπιος εμπειρος να μου προτεινει μια ενεργητικη τρανς για πρωτη φορα ως παθητικος?ευχαριστω καυλες.
θα τον ξεσκίσει με το ρόπαλο που είναι άπειρος ...Για δες και λίγο από Τζένη τρανς (Κυψέλη) !! Καλή περίπτωση, έμπειρη και με εργαλείο -γίγαντα!!!
αν και αμφισβητουμενη λογο θηλυκοτητας ειμαι και ενεργητικη για οσους δεν το ξερουν εδω !!!!οσοι εχουν εμπειρια μαζι μου εκπλησσονται ευχαριστα !!!
Πιστεύω ότι θα τον περιποιηθεί όπως πρέπει και κάποια στιγμή θα του περάσει το εργαλείο της με προσοχή χωρίς να πονέσει!!!θα τον ξεσκίσει με το ρόπαλο που είναι άπειρος ...
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!
Μπέμπα μου που σε βρίσκουμε;
[/quote sto thlf 6948666507 Athina twra me NRA kwlara axxx
μμμμ, καυλα εισαι!!Μπέμπα μου που σε βρίσκουμε;
[/quote sto thlf 6948666507 Athina twra me NRA kwlara axxx
θα την βρεις εδώ, έχει και τηλέφωνοΠως την βρισκουμε, δεν εχει κινιτο στην αγγελία φαινετε πολυ καλη περιπτοση πολυ ομορφη και μικρο τσουτσουνι μολις 8 ιντσες λεει
Η πιο ευχαριστη εκπληξη μολις ανοιξει η πορτα και την αντικρισεις! Σου φευγει το μυαλο για παρτη της! Πολυ ψαγμενη και φοβερο σεξ που εχεις να θυμασαι για καιρο..
Σκετη καυλα,η πιο ερωτευσιμη τρανς ever στο Greece!
Η πιο ευχαριστη εκπληξη μολις ανοιξει η πορτα και την αντικρισεις! Σου φευγει το μυαλο για παρτη της! Πολυ ψαγμενη και φοβερο σεξ που εχεις να θυμασαι για καιρο..
Σκετη καυλα,η πιο ερωτευσιμη τρανς ever στο Greece!
Ισως εχει λογο που κρυβει το ομορφο προσωπο της..! Αξιζει να πας. Believe me!με προβληματίζει ιδιαίτερα που στις φώτος της δεν δείχνει πρόσωπο