Νέα

Τραβάτε μαλακία στις αγαμίες σας;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 314
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τραβατε μαλακια στις αγαμιες σας ?

  • Ναι πολύ

    Ψήφοι: 105 29,3%
  • μια φορα την ημερα

    Ψήφοι: 100 27,9%
  • μια φορα τις δυο μερες

    Ψήφοι: 69 19,3%
  • μια φορα την εβδομαδια(για να φυγει το τυρι)

    Ψήφοι: 58 16,2%
  • Παω στα μπουρδελα

    Ψήφοι: 26 7,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    358
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Μηνύματα
828
Like
3
Πόντοι
6
Πριν γελασετε , να σημιωσετε οτι αυτην την ψηφοφορια τιν κανω για σοβαρους λογους . Εξαλλου οπως με γνωριζετε εδω και κανενα χρονο περιππου βγαζω μονο σοβαρα θεματα και τελικα σε ολα βγαινουν παντα χρησιμα συμπερασματα τα οποια αποδεχεστε και τα συζηταμε

Για ψηφιστε και μην ντρεπεστε
 
OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Μηνύματα
828
Like
3
Πόντοι
6
ηδη απο τους 17 που διαβασανε το θεμα εχουν ψηφισοι αρκετοι

τα συμπερασματα που θα βγουν θα ειναι

τον παιζουν λογο αφραγκιας? λογο βαρεμαρας? λογο τι ?

ανυπομωνω να δω στα 100 περιπου που θα ψηθησουν τα αποτελεσματα για να βγει το θεμα συζητησης
 

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Μηνύματα
5.295
Like
17
Πόντοι
66
θελει και ερωτημα???
και οποιος πει οτι δεν το κανει...........πιπερι!
 

Επισκέπτης
η μαλακια δεν ειναι "λυση αναγκης"! αν πετυχει, τυφλα να εχει το γαμήσι!!!!! :dancing:
 

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Μηνύματα
5.295
Like
17
Πόντοι
66
η μαλακια δεν ειναι "λυση αναγκης"! αν πετυχει, τυφλα να εχει το γαμήσι!!!!! :dancing:
xaxaxa!!
αυτο μου το χε πει φιλος εδω και χρονια........και μου τραβουσε μ@λ@κια γκομενα.....και του πα οτι τον θυμηθηκα εκεινη την ωρα.............γαμω τα γελια..........μου λεει σε ωραια στιγμη με θυμηθηκες....!
 

nicks32

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Μηνύματα
37
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
τον τελευταίο καιρό αν έχει πετύχει το :fuck1: για να καλμάρω μετά από λίγες ώρες χρειάζετε ενίσχυση  :jerking:
 

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Μηνύματα
245
Like
0
Πόντοι
1
Παντα...ακομα και οταν δεν υπαρχουν αγαμιες...μια την ημερα το γιατρο τον κανει περα :)
 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.130
Like
5.807
Πόντοι
1.206
Ρε εγώ που δεν την παίζω (πλέον) καθόλου τί να ψηφίσω; Τί να την παίξω, σε λίγα χρόνια θα σταματήσω να πηδάω κι όλας, μου περισσεύει ενέργεια για παίξιμο;
Όταν ήμουν έφηβος δεν είχα γυναίκες και είχα πολλές ορμές, οπότε την έπαιζα 5 φορές τη μέρα.
Τώρα που οι γυναίκες (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) περισσεύουν, λιγοστεύουν οι ορμές. Πολύ γρήγορα όμως...
 

markoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Μηνύματα
52
Like
38
Πόντοι
0
Μόνο στην αγαμία; χαχαχαχαχα....
 

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Μηνύματα
15.502
Like
19
Πόντοι
166
Δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα,εγω καθε μεσημερι οταν παω σπητιτην παιζω και μετα ριχνω κατι νταγκλες υπνο...
Και με γκομενα οταν ειμαι μερικες φορες καμια ωρα μετα το σεχ οταν φυγει ριχνω και μια..
Εχθες το βραδυ μιλαγα στο τηλ με μια πρωιν μου ουκρανεζα που μενει με μια φιλη της μαζι και με αρχισαν τις μαλακιεσ στο τηλ και οι δυο..εε δεν ηθελα και πολυ...και οι καριολες γουσταραν να με ακουν οταν εχυνα.
Την επομενη εβδομαδα κατεβενουν και οι δυο στο νησι ,θα τις φιλιξενησω... :grin:
 

orexatos32

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Μηνύματα
132
Like
0
Πόντοι
1
δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα γυρνοντας κατα τις 11 το πρωι σπιτι,κουρασμενος και σκληρος ο πουτσος και βλεποντας καμια φωτογραφια ή κανα βιντεακι τσοντα να τον φτανεις στο αμην,να σταματας μετα ξανα τα ιδια με αποτελεσμα να χυνεις τοσο πολυ και να μην σου πεφτει με τιποτα μετα
 

studiolatris

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
127
Κριτικές
24
Like
0
Πόντοι
11
η μαλακια δεν ειναι "λυση αναγκης"! αν πετυχει, τυφλα να εχει το γαμήσι!!!!! :dancing:
με προλαβε ο φιλος,αν πετυχει η μαλακια ειναι καλυτερη απο γαμησι!!!μια την ημερα προβλεπεται!!!
 

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Μηνύματα
405
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
ΚΑΡΓΑ..
Θυμηθηκα τωρα μια συνέντευξη της Κανέλλη (νεα) απο τον Ζαμπέτα..
Κανελλη: παλια ειχε ακουστει οτι οι ρεμπέτες κανπνιζαν κανναβη? Εσείς είχατε καπνίσει ποτε??
Ζαμπέτας: χωράφια.....
χαχα .αναυδη η μανδαμ!
 

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
15.212
Κριτικές
41
Like
25.603
Πόντοι
17.470
ο αυνανισμος παντως εχει και ιστορια...και μαλιστα μεγαλη!
0 συγγραφεας Μωυσείδης(γιατρος στο επαγγλεμα)εγραψε ενα βιβλιο που  εχει και συλλεκτική αξία. Εκδόθηκε το 1927 στην Αθήνα με σπόνσορα την ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία και περιγράφει τον αυνανισμό ως αρρώστια.

...Αυνανισμός είναι η βδελυρά και ολεθρία συνήθεια, καθ' ην τα έξω γεννητικά όργανα ερεθίζονται τεχνητώς είτε διά της χειρός, είτε δι' εργαλείων, είτε απλώς διά της φανατασίας επί σκοπώ γενετησίου διεγέρσεως ή και ικανοποιήσεως της γενετησίου ορμής. Συνώνυμα πάμπολλα έχουν δοθεί κατά καιρούς εις την λέξιν "αυνανισμός". Ελληνιστί είναι γνωσταί αι λέξεις "δέφεσθαι" των αρχαίων, και "μαλακία" των εκκλησιαστικών συγγραφέων....

αρα συμφωνα με τον γιατρο χρησιμοποιουμε την λεξη "μαλακια" ορθως μιας και οι εκκλησιαστικοι μας πατερες την ιδια λεξη χρησιμοποιουσαν!

Ο άνθρωπος δεν είναι ο μόνος που μαλακίζεται. Το ζωικό βασίλειο είναι γεμάτο με τέτοια παραδείγματα, όπως οι ύαινες, οι σκατζόχοιροι, οι μαϊμούδες και τα... πρόβατα (!). Η λίστα δεν τελειώνει και ο αυτοερωτισμός υπάρχει τόσα χρόνια, όσα και το είδος μας. Είναι μέρος της φύσης η αυτοϊκανοποίηση. Και όχι παρά φύσιν πράξη ή κατά μόνας αμαρτία, όπως κομίζει η Εκκλησία μας. Η πρώτη ιστορική αναφορά στον αυνανισμό προέρχεται από το Διογένη τον Κυνικό, που μας λέει ότι η μαλακία ανακαλύφθηκε από τον Ερμή, που την προσέφερε ως δώρο στον υιό του Πάνα, προκειμένου να απαλύνει τον πόνο του από τις απανωτές χυλόπιτες της Ηχούς. Ακόμα πιο πριν, υπήρξαν μαρτυρίες ότι ο αυνανισμός δεν ήταν ταμπού. Η πιο παλαιά απεικόνιση της πράξης του αυνανισμού έρχεται από τη Μάλτα, χρονολογείται στην 4η χιλιετία προ Χριστού και μας δείχνει μια γυναίκα να βάζει δαχτυλάκι και να το φχαριστιέται. Αργότερα, οι Σουμέριοι την έκαναν σφεντόνα και διακήρυσσαν πως η μαλακία σου δίνει extra διάρκεια στη συνουσία. Αυτό ισχύει, γι'αυτό πριν από ένα σημαντικό ραντεβού και αν έχεις καιρό να το κάνεις, καλύτερα να τραβήξεις μια καλή μαλακία πριν πας. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι το παρατράβηξαν. Πίστευαν πως ο θεός Atum δημιούργησε το σύμπαν με μια εκσπερμάτισή του. Ο Νείλος υποτίθεται πως ήταν ότι έμεινε από αυτό το χύσιμο και μάλιστα οι Φαραώ ήταν υποχρεωμένοι να τιμούν το θεό τελειώνοντας συμβολικά με μαλακία μέσα στο ποτάμι! Sick! Οι αρχαίοι Έλληνες ανήγαγαν τη μαλακία σε επιστήμη και υποστήριζαν ότι πρόκειται για μια υγιή και σωστή πράξη.





τωρα οσο αναφορα για τις θρησκειες εχουμε και λεμε!
η Εκκλησία μας θεωρεί τη μαλακία αμαρτία. Ότι και καλά έχουμε τα γεννητικά μας όργανα μόνο για να αναπαραγόμαστε. Στα πλαίσια της αναπαραγωγής και μόνο μέσα σε γάμο. Η Καθολική Εκκλησία και όλα τα άλλα χριστιανικά δόγματα θεωρούν εξίσου κακό τον αυνανισμό. Εξαιρούνται οι Ευαγγελιστές που είναι εντάξει με τη μαλακία και προτείνουν στους γονείς να μη φέρνουν σε δύσκολη θέση τα παιδιά τους πιέζοντάς τα να το κόψουν. Οι Βουδιστές τον απαγορεύουν, οι Ινδουιστές τον δέχονται -με την προϋπόθεση ότι δεν τελειώνεις, οι Ισλαμιστές τον απολαμβάνουν -εκτός αν είναι περίοδος νηστείας- και οι Ταοϊστές δεν έχουν πρόβλημα -αρκεί να μη χάνεις πολλή ενέργεια!





 

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
15.212
Κριτικές
41
Like
25.603
Πόντοι
17.470
φυσικα υπαρχουν και οι μυθοι για τον αυνανισμο οπως οτι προκαλει τυφλωση και αλλα πολλα που και αυτα εχουν ιστορικη σημασια!

Το 1976 ο Samuel-Auguste Tissot έβγαλε ένα βιβλίο με τίτλο "L'Onanisme" που ξεκάθαρα διαπίστωνε πως ο αυνανισμός προκαλεί νευρικές διαταραχές, απώλεια μνήμης, αίσθημα αδυναμίας, ποδάγρα, ρευματοειδή αρθρίτιδα, πονοκεφάλους, ανικανότητα, θολότητα στην όραση και... γονόρροια! Άλλο που η γονόρροια κολλάει από άλλον και δε γεννιέται με το που βάλεις το χέρι σου στο βρακί σου. Λίγα χρόνια αργότερα, ο Dr. John Harvey Kellogg  (ναι ναι αυτός που πρωτοέφτιαξε τα corn flakes) υποστήριξε πως υπήρχε θεραπεία για τη μαλακία και γι' αυτό συνιστούσε δίαιτα πλούσια σε... δημητριακά! Ταυτόχρονα, προμοτάρονταν αντιλήψεις του στυλ ότι ο αυνανισμός προκαλεί τύφλωση, ότι κάνει τις παλάμες σου να βγάζουν τρίχες και ότι σε κάνει να μείνεις κοντός. Από την άλλη, την ίδια περίοδο το δαχτυλάκι χρησιμοποιούντο επισήμως ως θεραπεία για την υστερία στις γυναίκες. Μη νομίζεις... το σεξ είναι λύση για όλα τελικά. Πόσο μάλλον αυτό το σεξ που δε χρειάζεται να ψάξεις για παρέα. To 1897 o Ellis ήταν ο πρώτος που πήγε να αποκαταστήσει μερικώς τον αυνανισμό γράφοντας πως πολλοί σπουδαίοι άνθρωποι της εποχής του τραβούσαν μαλακία. Δεν έπεισε. Λέτε γι' αυτό να μαλακίζονται οι πολιτικοί μας? Επειδή είναι σπουδαίοι? Το 1950 ο Kinsey απέδειξε μέσω ενός γκάλοπ ότι ο αυνανισμός είναι κάτι φυσιολογικό, αφού φυσιολογικό είναι ό,τι κάνει ο περισσότερος κόσμος. Αυτή ήταν κι η αρχή που η μαλακία άρχισε να νομιμοποιείται. Στα επόμενα χρόνια η αλήθεια έλαμψε και αποδείχτηκε επιστημονικά πως ο αυνανισμός μόνο επιβλαβής και νοσηρός δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Παρόλα αυτά, το 1994 η χειρουργός κα Elders εκδιώχθηκε άρον άρον από μια καίρια θέση του Υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ, γιατί τόλμησε να πει πως τα βιβλία των σχολείων θα έπρεπε να λένε όλην την αλήθεια για τον αυνανισμό και να μάθουν τα παιδιά ότι δεν πρόκειται για κάτι τρομερό. Το κουλό ποιο είναι? Αυτός που εισηγήθηκε την εκδίωξή της ήταν ο Πρόεδρος... Κλίντον! Στις ΗΠΑ είχαμε και τη χειρότερη αντιμετώπιση των αυνανιζομένων, αφού στο Connecticut κάποτε με 2 μάρτυρες live performance σου μπορούσαν να σε καταδικάσουν σε θανατική ποινή.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom