You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβάτε μαλακία στις αγαμίες σας;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 314
- Εμφανίσεις 39K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Κ ΣΕ REGULAR SEASON, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!!!!!!
Στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας πόσες;
Σωστά. Η Λιάνα δεν ξέρει από ουσίες.ΚΑΡΓΑ..
Θυμηθηκα τωρα μια συνέντευξη της Κανέλλη (νεα) απο τον Ζαμπέτα..
Κανελλη: παλια ειχε ακουστει οτι οι ρεμπέτες κανπνιζαν κανναβη? Εσείς είχατε καπνίσει ποτε??
Ζαμπέτας: χωράφια.....
χαχα .αναυδη η μανδαμ!
Respect!!Ρε εγώ που δεν την παίζω (πλέον) καθόλου τί να ψηφίσω; Τί να την παίξω, σε λίγα χρόνια θα σταματήσω να πηδάω κι όλας, μου περισσεύει ενέργεια για παίξιμο;
Όταν ήμουν έφηβος δεν είχα γυναίκες και είχα πολλές ορμές, οπότε την έπαιζα 5 φορές τη μέρα.
Τώρα που οι γυναίκες (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) περισσεύουν, λιγοστεύουν οι ορμές. Πολύ γρήγορα όμως...
Για την ειλικρίνεια εννοώ. Θέλει μεγάλα αρχίδια να μην το ''παίζεις'' και σιγουριά για τον εαυτό σου (ακόμη και στην ανωνυμία του δικτύου).
bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
απο ποτε λιγοστευουν οι ορμεσ. ?Ρε εγώ που δεν την παίζω (πλέον) καθόλου τί να ψηφίσω; Τί να την παίξω, σε λίγα χρόνια θα σταματήσω να πηδάω κι όλας, μου περισσεύει ενέργεια για παίξιμο;
Όταν ήμουν έφηβος δεν είχα γυναίκες και είχα πολλές ορμές, οπότε την έπαιζα 5 φορές τη μέρα.
Τώρα που οι γυναίκες (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) περισσεύουν, λιγοστεύουν οι ορμές. Πολύ γρήγορα όμως...
Εγώ άμα δεν τραβήξω μαλακία το βράδυ δεν μπορώ να κοιμηθώ...
Το τραβάω τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα μόνο κανένα πούτσο δεν ρίχνω δυστηχως.
Και όσο για την θρησκεία οι καλογρίες και γενικά όσες έχουν σχέση με την Θρησκεία αυτές κι αν λύσανε για σεξ. Η θρησκεία κάνει πολλά λάθοι και σε περιορίζει σε πολλά πράγματα και όσο μάλλον για το σεξ.
Επίσης σε όλο τον κόσμο άντε το 5% να πιστεύει (οχι να λεει το τονίζω) ότι η μαλακία κάνει κακό.
Εγώ νοιώθω πολύ όμορφα ψυχολογικά όποτε τον παίζω και δεν προσφέρει μόνο ευχαρίστηση εάν ξέρεις να τον παίζεις καλά τότε θα χεις και καλύτερες επιδόσεις με μια γκόμενα... αυτή που θα βρω θα πάθει πολλά
Και όσο για την θρησκεία οι καλογρίες και γενικά όσες έχουν σχέση με την Θρησκεία αυτές κι αν λύσανε για σεξ. Η θρησκεία κάνει πολλά λάθοι και σε περιορίζει σε πολλά πράγματα και όσο μάλλον για το σεξ.
Επίσης σε όλο τον κόσμο άντε το 5% να πιστεύει (οχι να λεει το τονίζω) ότι η μαλακία κάνει κακό.
Εγώ νοιώθω πολύ όμορφα ψυχολογικά όποτε τον παίζω και δεν προσφέρει μόνο ευχαρίστηση εάν ξέρεις να τον παίζεις καλά τότε θα χεις και καλύτερες επιδόσεις με μια γκόμενα... αυτή που θα βρω θα πάθει πολλά
Εγώ άμα δεν τραβήξω μαλακία το βράδυ δεν μπορώ να κοιμηθώ...
Μπραβο αγορι μου, συνεχισε ετσι, ποιος τις χεζει τις γκομενες
dragon32
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μπραβο αγορι μου, συνεχισε ετσι, ποιος τις χεζει τις γκομενες
καλα τα λεει ετσι ειναι αν πετυχει η μαλακια τυφλα να χει το γαμησι
dragon32
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ρε προβατο θεσ και γκομενα?Γιατι ρε παιδια τι σιμαινει αυτο οτι αμα παιζω το πουλι μου δεν θα βρω γκομενα?
dragon32
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
χααχχαχααχαχαχχααχαχχαχαχααχ να βρεισ καμια κατσικα να γαμασ καλυτερα θα ναι τα προβατα δεν εχουν τιποτα αλλα αμα σε παρει χαμπαρι καμια καριολα οτι εισαι προβατο απλα την γαμησεσ κολητεΜπεεεεεεεε μπεεεεεε μπεεεεεεεε
dragon32
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
τα προβατα ειναι αγαμητα ρε ειναι κακο αυτο δεν ειναι?Τι κακο εχουμε δεν μου πες?
Ειμαστε !
Αλλα κανεις δεν γεννηθηκε γαμιας ολοι ξεκινανε απο καπου...
και οι γκομενες θελουν πολλα (εκτος αν ειναι κανα ανηλικο)... λεφτα, αμαξι, υπομονη....
πιστευω τα μπουρδελα ειναι η πιο οικονομοτερη επιλογη (με πολους κυνδινους)
Για να ψησεις μια γκομενα..
θα την βγαλεις για καφε, ποτο, βολτα, φαγητο... και αν κατσει εκατσε ή εκτος αν εισαι σε σχεση και γαμας την ιδια καθε μερα ... για πολυ καιρο... ουαου
Αλλα κανεις δεν γεννηθηκε γαμιας ολοι ξεκινανε απο καπου...
και οι γκομενες θελουν πολλα (εκτος αν ειναι κανα ανηλικο)... λεφτα, αμαξι, υπομονη....
πιστευω τα μπουρδελα ειναι η πιο οικονομοτερη επιλογη (με πολους κυνδινους)
Για να ψησεις μια γκομενα..
θα την βγαλεις για καφε, ποτο, βολτα, φαγητο... και αν κατσει εκατσε ή εκτος αν εισαι σε σχεση και γαμας την ιδια καθε μερα ... για πολυ καιρο... ουαου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K