Φίλε η φιλοσοφία των εχτρα , είναι η ίδια ανά τον κόσμο …
Τώρα βέβαια αν σκεφτείς ότι στην βάρβαρη Γερμανία ( και μιλάω πάντοτε για FKK ) το προκαταρτικό χαμούρεμα , φιλάκια , ακάποτο και χύσιμο στα βυζιά είναι μέσα στην τιμή των 50 € …
Αν σκεφτείς βέβαια ότι μία ώρα εκεί (= 100 €) σημαίνει δύο φορές ε δεν πειράζει ας δώσουμε + 50 για ολοκληρωτικό στο στόμα ή πίσω πόρτα …
Το θέμα δεν είναι μονοδιάστατο πάντως .
Κάποιος μπορεί να πει τι λες ρε φίλε δεν δίνω 25 να μου κάνει ένα ακάποτο η Ζανα ή καναδυο άλλες που το κάνουν εν Αθήναις …
Πριν καναδυο χρόνια είχα γράψει μια μεγάλη αναφορά για το Palace , και ας πούμε ότι τα γούστα είναι διαφορετικά , ( και σίγουρα είναι ) αλλά ανάμεσα σε 50 – 60
γκόμενες που κυκλοφοράνε εκεί μέσα όλο και κάτι θα βρεις …να σου κάνει κλικ
Εκεί η τελειωμένες και ξεπετούδες δεν έχουν τύχη , παρά να πάρουν μεταγραφή για Ελλάδα ..
Θυμάμαι τελευταία φορά , που ήμουν εκεί , κατά τη διάρκεια της αρχικής επιθεώρησης , καθόμουν δίπλα σε ένα συναγωνιστή Γερμανό . Όταν με προσέγγισε μια κοπελίτσα και ενώ εμείς συνεχίζαμε την ψιλοκουβέντα με τον φίλτατο , ένα νεύμα με τα μάτια ήταν αρκετό να καταλάβω ότι η τύπισσα δεν έλεγε …
Σε καμιά δε περίπτωση δεν μιλάω για αθώα θύματα trafficking , ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ οι γυναίκες πηδιούνται με την θέληση τους …. Πληρώνουν κανονικά είσοδο όπως και οι πελάτες , έχουν κάθε δικαίωμα να αρνηθουν πελάτη αν είναι βρώμικος ,ή δεν έχει κάνει το ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ντους , η αν βρωμάει το στόμα του ή αν είναι μεθυσμένος η αν δεν γουστάρουν …
Αλλά , ξέρουν ότι αν δεν το « δουλέψουν» το 50 ρικο απλά τη γάμησαν ..
Το Ξαναλέω , δεν είναι τα κορίτσια ή οι πελάτες είναι το σύστημα μια χώρας που επιβάλει σεβασμό σε κάθε συναλλαγή … είτε είναι 0,001 ή 1.000.000.000 €
Αλήθεια έχει ποτέ κανένας μας ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ καθαρά σεντόνια στα μπουρδέλα ?
Παραπονέθηκε κανένας για τους άθλιους χώρους υποδοχής ?
Δεν κατάλαβα ποτέ το « ελεύθερα πιασίματα » χάρη μας κάνουν δηλαδή ?
δηλαδή τι μου λες μωρη μαλάκω δεν θα πιάσω λίγο βυζί ή κολαράκι να γουστάρω ?
Όταν καταλάβουμε ότι δεν μας κάνουν χάρη … αντίθετα ΕΜΕΙΣ είμαστε οι πελάτες εμείς πληρώνουμε , και απαιτούμε υπηρεσίες ανάλογες .
Δηλαδή αν κάποιος πάει και αγοράσει κάτι , δώσει τα ωραία και δύσκολα αποκτημένα ευρουλάκια του και το χ προϊόν βγει ελαττωματικό δεν θα πάει πίσω να τα κάνει πουτάνα όλα ?
Φίλε μου για να κατάλήξω , δεν είναι οι γκόμενες για τα πανηγύρια , εμείς είμαστε μαλάκες που τους τα ακουμπάμε χωρίς τις ελάχιστες απαιτήσεις ..
That’s all folks
A και για το φίλο που με ρωτησε με PM ..Ναι σε ολα τα FKK οι γκόμενες είναι ντυμένες μόνο με τίς γόβες τους ...
Οσες είναι με πετσέτα ή κανένα σεξυ ρουχαλάκι κάτι κρύβουν
[/quot
ελπιζω σε καμια εικοσαρια χρονια να υπαρχουν αντοιστιχες υπηρεσιες κι εδω