enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Για την ακρίβεια το μπλόκαραν...Τό κλεισε το μαγαζί!
Πάντως το τελευταίο της προφίλ που μπλοκαρίστηκε (annoula28)ειχε πραγματικές φωτο.
Για την ακρίβεια το μπλόκαραν...Τό κλεισε το μαγαζί!
Για την ακρίβεια το μπλόκαραν...
Πάντως το τελευταίο της προφίλ που μπλοκαρίστηκε (annoula28)ειχε πραγματικές φωτο.
ε, λυσσάξανε!ε μαα...
αριστουργημα!!!κεντησεςΚαι λυχνίος σβυσθείσης πάσα ψ...λή ομοία!!
ε, λυσσάξανε!
Για την ακρίβεια το μπλόκαραν...
Μπάι δε γουέϊ... Μήπως γωρίζετε κάτι ... ψάχνω αλλά δεν βρίσκω ανάλογο θέμα σε παλιότερες δημοσιεύσεις...
Ευχαριστώ
Και σε εμένα πριν κάτι χρόνια βαριόταν.Μαγκίτες όντως το έχουν μπλοκάρει το εν λόγω νινι με ψευδώνυμο annoula28 από ts-dating εδώ και 2-3 μέρες!
Μπάι δε γουέϊ... Μήπως γωρίζετε κάτι ... ψάχνω αλλά δεν βρίσκω ανάλογο θέμα σε παλιότερες δημοσιεύσεις...
Ευχαριστώ
Πράγματιεναλλακτικέ έχουμε εναλλακτικά αυτό
Και σε εμένα πριν κάτι χρόνια βαριόταν.
Ναι το βαριόταν πήγαινε για τη veronicaετσι δεν ειναι??
Ναι το βαριόταν πήγαινε για τη veronica
Σ΄ ευχαριστώ πολύ αγάπη!αριστουργημα!!!κεντησες
Κατι σιγοτραγουδούσε τάχα οτι κάνει την κεφάτη αλλά μάλλον κουκουρούκου ήταν.
Ένα μικρόσωμο σκυλί ειχε που ερχόταν και μου γάβγιζε αγριεμένο αλλά δεν το "συμμάζευε".
Συν ότι μύριζαν τα πόδια της!
Για πες mike για τη markela , pamela κλπ ή στείλε κανένα p.m. που κρατάς μυστικά....
Για πες mike για τη markela , pamela κλπ ή στείλε κανένα p.m. που κρατάς μυστικά....
ναι καλλιθεα σε ενα καθετο ενος κεντρικου δρομου , στη δαβακη νομιζω σε ισογειο δεν θυμαμαι που ακριβως γιατι δεν ειμαι και απο αθηνα. ολο τραγουδαει και ειναι συνεχεια στο βαλε κατι παραπανω να καυλωσουμε και βαλε και κατι ακομα και δεν συμμαζευεται. και γιατι εχουμε μωρο μου απωλεια στυσης που εχεις και μεγαλο εργαλειο? γιατι ρε ηλιθια με τις μαλακιες που λες ουτε να καβλωσει κανεις δεν μπορει αντε γαμησου κλπ.