Νέα

Transexual Κύπρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nicosiabull
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 460K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.694
Πόντοι
746
Καλημέρα και καλή χρονιά!

Καμία κριτική;
Το σπίτι που δούλευε τότε (2020) ήταν της Sabrina69hot πίσω από το λουναπαρκο στην τουριστική, μεγάλο πάρκινγκ απέναντι (του Λουναπαρκ, τώρα δεν υπάρχει), όροφο δεν θυμάμαι. Φιλική από την αρχή μέχρι το τέλος. Το σπίτι ένα μπουρδελο, τροφή για σκύλο στο πάτωμα, έχει σκυλάκι (Το σκυλάκι το κανείς, ποιος το έφαγε κανείς). Στήθος ανύπαρκτο, το εργαλείο έχει σωστά 18 εκατοστά, γλωσσόφιλα, πίπα χωρίς καπότα. Το σεξ μόνο από μπροστά, από πίσω δεν το δέχεται. Χύνει άμεσος με τη πρώτη κατάθεση και μετά δεν δέχεται να γαμιέται. Στο τηλέφωνο μου είπε, ότι δεν μπορεί τώρα, περιμένει πελάτη και μετά έχυνε με δικαιολογία ότι είμαι πρώτος της ημέρας. Όλη η πράξη εντελώς μηχανική. Τίποτε το σπουδαίο, δεν θα ξαναπήγα. Τιμή - 80 για μία φορά (2020)

Εγγρ.
15 Δεκ 2022
Like
104
Πόντοι
0
Παιδιά, πήγε κάποιος με αυτή ???

Shemale-Anays-0617169.jpg

Name: woman with penis

ANAYS COLOMBIANA expert with beginners endowed 21 cm milkmaid

Τελικά, έχασα το προσανατολισμό μου.
Πηγα εγω πριν κανενα μηνα και εφυγα πολυ ευχαριστημενος. Οι φωτος ειναι οντως οπως τις βλεπεις και η κοπελα ειναι καυλα. Πολυ ενεργητικη στο κρεβατι με πολλη ορεξη καθαρο διαμερισμα γενικα δεν εχω κατι ασχημο να πω. Οπως ειπα και πριν αν θελετε καλες τρανς μονο με βραζιλιανες, λατινες και κολομβιανες αξιζει να ασχολειστε. Ολες οι υπολοιπες ειναι χασιμο χρονου και λεφτων

Εγγρ.
15 Δεκ 2022
Like
104
Πόντοι
0
Το εργαλείο της; 21 όπως λέει;
Ενταξει δεν εδωσα σημασια σε αυτο γιατι δεν με νοιαζει το μεγεθος. Βλεπω προσωπο και κορμι. Ετσι κι αλλιως δεν ειμαι παθητικος.

Εγγρ.
15 Δεκ 2022
Like
104
Πόντοι
0
Καλη Χρονια παιδια! σκεφτομαι να επισκεφτω σημερα μιας και ειναι απο τις λιγες τρανς που δεν πηγα ποτε. Εχει καποιος εμπειρια μαζι της να με διαφωτησει η απλα να παω στην Λενα???

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.694
Πόντοι
746
Καλη Χρονια παιδια! σκεφτομαι να επισκεφτω σημερα μιας και ειναι απο τις λιγες τρανς που δεν πηγα ποτε. Εχει καποιος εμπειρια μαζι της να με διαφωτησει η απλα να παω στην Λενα???
Ναι, εδώ και τρία χρόνια, Sotorena Λεμεσό, κάναμε ραντεβού και μετά δεν απαντούσε μέχρι την άλλη ημέρα. Την άλλη ημέρα πέρασα καλά εάν και όχι πολύ καλά. Έδωσε το μάξιμουμ. Βυζί ανύπαρκτο, αλλά πίπα άκαποτη, γλωσσόφιλα, το ρολό της παθητικό και ήταν μάλιστα και πολύ καλή. Το εργαλείο γύρο στα 20 και ζουμερό και χοντρό. Ήτανε στο τέλους πάνω μου και έχυνε μέχρι το τοίχο 1,5 μέτρο. Προτιμάει να γαμιέται, της αρέσει. Την πήρε λίγο χρόνο να καυλώνει, αλλά μπορεί να ήταν το πότο από τη μέρα πριν. Από τότε δεν τη πέτυχα στη Λεμεσό. Το ποσό δεν θυμάμαι.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
15 Δεκ 2022
Like
104
Πόντοι
0
Ναι, εδώ και τρία χρόνια, Sotorena Λεμεσό, κάναμε ραντεβού και μετά δεν απαντούσε μέχρι την άλλη ημέρα. Την άλλη ημέρα πέρασα καλά εάν και όχι πολύ καλά. Έδωσε το μάξιμουμ. Βυζί ανύπαρκτο, αλλά πίπα άκαποτη, γλωσσόφιλα, το ρολό της παθητικό και ήταν μάλιστα και πολύ καλή. Το εργαλείο γύρο στα 20 και ζουμερό και χοντρό. Ήτανε στο τέλους πάνω μου και έχυνε μέχρι το τοίχο 1,5 μέτρο. Προτιμάει να γαμιέται, της αρέσει. Την πήρε λίγο χρόνο να καυλώνει, αλλά μπορεί να ήταν το πότο από τη μέρα πριν. Από τότε δεν τη πέτυχα στη Λεμεσό. Το ποσό δεν θυμάμαι.
Φιλε με επεισες! Θα παω για ενα test drive!

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
644
Πόντοι
86
γειά σας παιδιά, έχεις κανένας άποψη για την μπέμπα? Σκεφτομαι να την τιμήσω αύριοΛευκωσια 96375547 Μπεμπα η βασίλισσα της πίπας είναι εδώ !!
Η Μπέμπα είναι πολύ καλή τσιμπουκλου, πρόθυμη για όλα, πολύ καλός χαρακτήρας , πάω οπότε έρχεται Κύπρο αλλά προσοχή έχει πάρει αρκετά κιλά αλλά οι φώτο της είναι παλιές, μην απογοητευτειτε όταν πάτε, έχει παχύνει αρκετά

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.694
Πόντοι
746
Η Μπέμπα είναι πολύ καλή τσιμπουκλου, πρόθυμη για όλα, πολύ καλός χαρακτήρας , πάω οπότε έρχεται Κύπρο αλλά προσοχή έχει πάρει αρκετά κιλά αλλά οι φώτο της είναι παλιές, μην απογοητευτειτε όταν πάτε, έχει παχύνει αρκετά
Δεν ήταν λεπτή, και τώρα εάν πήρε κιλά …

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
644
Πόντοι
86
Παολα ή Παολινα την μια είναι ξανθιά την άλλη μελαχρινή, Στεφάνι την βρίσκεις να περπατάει συνήθως Αγίας Φυλαξεως Λεμεσό, και κάποια κρος που βάζει στο kanesex χρειάζεται προσοχή έχουν ΣΜΝ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Που το ξέρω? Σου λένε ότι κάνουν ακαποτο, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια?

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.694
Πόντοι
746

costas1988

Μέλος