Νέα

Transexual Κύπρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nicosiabull
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 450K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Την Αλικη βλέπω γράφει Λεμεσό αλλά δε σηκώνει τηλ. Έχει δοκιμάσει κανενας;

Ναι ναι φίλε περάσα καλά, Κατω Πολεμιδια γνωστό σπιτι.Από εδώ πηγε Λαρνακα και μετά Λευκωσία.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
αυτη εχει αλαξη το ονομα, ηταν κατη σαν ανδρια νομιζω μεχρη προσφατα
Δεν τη θυμάμαι καν.
Αν κάποιος έχει δοκιμάσει ας μας διαφωτίσει.

χριστινα τελικα την λεγανε

Ναι,ναι και παρτουζα με μια φιλη της. Μακρια.

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
Nikmis

αυτη εχει αλαξη το ονομα, ηταν κατη σαν ανδρια νομιζω μεχρη προσφατα

Δεν τη θυμάμαι καν.
Αν κάποιος έχει δοκιμάσει ας μας διαφωτίσει.

Δεν την εχω δοκιμασει, αλλα ακουστηκε μια ψιλη, ότι ειναι επικυνδυνη και το σπιτι μυρίζει σκατιλα.

αμαν.. αηδια...

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Αυτή τι άποψη έχετε?
Απαντισα ΠΜ

file gia tina bld giati den grafeis sto thread na mathoun oloi kai apantas mono me pm?

TINA BLD
Είναι εδώ και χρόνια, που πήγα μαζί της, ήταν καλοκαίρι βράδυ. Συνένωση στο τηλέφωνο, μα δε μπορώ τώρα, πάρε σε δυο ώρες. Μάλιστα, λέω, θα έχει σύντομα ραντεβού, να πάρω. Τελικά κανονίσαμε, εξήγησε μου που είναι το κτίριο και έφτασα. Ξανά τηλέφωνο, όροφος και διαμέρισμα. Η τιμή εάν δεν το ξέχασα 70, ανοίγει μία λεπτή κοπέλα, γύρο στα 25 θα έλεγα. Με ερωτικά ρούχα, ευγενική, καθαρή, όχι και εντυπωσιακή. Έγινε δράση για κριτικές στιγμές λεφτά από το χέρι στο άλλο χέρι, και με πήρε στο εργαστήριο. Στο πάτωμα ήταν χωρίς πιατέλα φαί για το σκύλο. Αρχικά κουβέντα για μέγεθος του εργαλείου μου, ότι θα πονάει. (Το εργαλείο είναι μέτριο, τίποτε φοβερό.) Σωματικά, πολύ λεπτή, άνευ βυζί, ρόγες σαν ρύζι. Το εργαλείο της είναι αρκετό, άλλα τίποτε φοβερό. Μέσος όρος. Στο έργο, πίπα μέτρια, άνευ εντύπωση, μηχανική. Έδωσα προτεραιότητα για να δείξει και μόλις έκατσα πάνω της, δήλωσε: „Γαμοτο έχυνα. Είσαι πολύ στενός.“ Στενοχωρήθηκα, λόγο ότι το μέγεθος της για μένα ότι πρέπει. Κατάλαβα, και το τόνιζε, ότι σήμερα είμαι πρώτος. Η καπότα ήταν πολύ γεμάτη, και τέλειωσε το πανηγύρι και κάναμε το δεύτερο γύρο, αφού ήρθε ώρα μου. Ξάπλωσε στα πλάτη και άνοιξε τα ποδιά έβαλε και μαξιλάρι κάτω της και περίμενε τι θα κάνω. Να μη ξεχάσω και πολύ λάδωμα της κωλοτρυπίδας. Τότε σιγά ξεκίνησα να τη γαμώ, άλλα δεν ήταν τίποτε, αισθανόμουν σαν νεκρόφιλος, ούτε αχ, ούτε οχ, ούτε κίνηση. Αυτή την ώρα μου είπε, ότι όλοι ερχόμαστε για να πονάει, ότι είμαστε „brutal“. Την ζήτησα για να γυρίζει από πίσω και το αρνητικέ. Μάλιστα, έχυνα σε κάποια φάση, άλλα δεν το απήλαυσα. Μάλλον είχε άσχημη μέρα, δεν ξέρω, ή την φάνηκα μεγάλος στη ηλικία, δεν ξέρω, πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά πάω.

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96

Εχω πέσει σε καινούργια αγγελία και θα ήθελα να μας διαφωτίσουν οι φίλοι απο Ελλάδα τι ξερουν. Για Κύπρια δεν φαίνεται χωρίς να το αποκλείω. Επίσης όλες οι αγγελίες Πάφο που και πάλι μου φαίνεσαι λίγο παράξενο. Ακόμη μεγαλύτερο προβληματισμό είναι οτι στο προφίλ και προβολή αγγελιών χρήστη φαίνεται και μια αγγελία της Άναμπελ Στεφανίδου, μιας Ελλαδιτισας, προφανώς μεγαλύτερης ηλικίας, που ερχόταν παλιά Κύπρο.

Τέλος πάντων, οποίος γνωρίσει ας ενημερώσει και τους υπόλοιπους

η στεφανιδου ταχα ειναι αυτη, δοκιμασες ? κανη καλο στοματικο?

chris-ypo

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Καμια καλη στην Λάρνακα για ενεργοπαθητικό ή αυταρχικό?

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746

Εχω πέσει σε καινούργια αγγελία και θα ήθελα να μας διαφωτίσουν οι φίλοι απο Ελλάδα τι ξερουν. Για Κύπρια δεν φαίνεται χωρίς να το αποκλείω. Επίσης όλες οι αγγελίες Πάφο που και πάλι μου φαίνεσαι λίγο παράξενο. Ακόμη μεγαλύτερο προβληματισμό είναι οτι στο προφίλ και προβολή αγγελιών χρήστη φαίνεται και μια αγγελία της Άναμπελ Στεφανίδου, μιας Ελλαδιτισας, προφανώς μεγαλύτερης ηλικίας, που ερχόταν παλιά Κύπρο.

Φίλε, πηγα απο Λεμεσο για Λαρνακα για αυτή Anita6969, αλλα τραγωδία σκετη!!! Για 60 Ευρώ μάλλον δεν μπορέσα να περιμενω τίποτε το σπουδαίο.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Παιδια, ξέρει κάποιος??
Ευχαριστώ

Συνημμένα

• eleni cd.jpg
    eleni cd.jpg
    28,6 KB · Εμφανίσεις: 172

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746

Καλησπέρα και Χρονια Πολλά
Vanessa4you - καλή υποθεση, όλα με καποτα
Victoria - ανευ βυζί, αλλα γαμαει - δεν αστιευει, καλά 20 γαμιεται - δεν κοροϊδέυει
Afroditi - εάν φερνεις καποτες, θα περάσεις καλά, μαζι μου δεν είχε καλή στυση
Aliki - πολυ καλή υποθεση
ts-miss-pamela - ακουσα απο φίλο Ελληνα καλά λόγια, δεν έχω πρωσοπική εμπειρία

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96

Φίλε, πηγα απο Λεμεσο για Λαρνακα για αυτή Anita6969, αλλα τραγωδία σκετη!!! Για 60 Ευρώ μάλλον δεν μπορέσα να περιμενω τίποτε το σπουδαίο.

φιλε για Anita6969, τη λει απο στοματικο ? κανη οντος deepthroat? που μου ειπε η δεν αξιζει καν το στοματικο της?

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746

φιλε για Anita6969, τη λει απο στοματικο ? κανη οντος deepthroat? που μου ειπε η δεν αξιζει καν το στοματικο της?

Καλησπέρα φίλε, να γράψω ενημερωση για όλους σας εδω, δωσε μου λίγη ώρα

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746

Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές, η έκθεση αυτή αφοράει την Anita - .
Η κοπέλα δεν έχει εδώ κριτικές. Και επειδή δεν έχει βάζω τη εδώ.
Το λοιπόν, λόγο ότι εργάζεται Λάρνακα, δεν ήθελα να πάω τζάμπα, για αυτό τη πήρα μέρα πριν και μέσω τηλέφωνου έγινε συμφωνία για την επόμενη μέρα ώρα 12. Δηλαδή που θα είσαι κοντά στο Σκλαβενίτη στη Λάρνακα πάρε με τηλέφωνο μείον πλην ώρα 12. Τότε ώρα 11 ξεκίνησα από Λεμεσό και ώρα 12 ήμουν στο παρκινγκ του Σκλαβενίτη. Παίρνω τηλέφωνο και μου απαντάει, ότι δεν είναι έτοιμη ακόμη, λόγο ότι δεν την ενημέρωσα, ότι ξεκινώ από Λεμεσό. Δηλαδή ξέχασε τι συμφωνήσαμε. Τέλος πάντων, με οδηγάει στο διαμέρισμα απέναντι από το Σκλαβενίτη αριθμός 203, οι περισσότεροι ξέρουν. Μου ανοίγει πόρτα γυμνή τυλιγμένη σε μία μεγάλη πετσέτα με κάτι σπιτικό παπούτσι για χειμώνα με μπάλες μπροστά πάνω. Εντελώς ξενέρωτο. Μου λέει να τελειώνω το φλόκο και να τα πούμε. Έκατσα στο καναπέ στο σαλόνι και άναψε τσιγάρο και αρχίσαμε μία κουβέντα για να σπάσε πάγος. Λοιπόν η κουβέντα ήταν, ότι στην Ελλάδα χρωστάει 6 χιλιάρικα και πρέπει να τα κάνει. Έτσι λέω πάμε να γίνει η δουλειά μας. Με στέλνει στο διπλανό δωμάτιο για να βγάλω ρούχα, εν τω μεταξύ δεν έχει ούτε τόπο για τα ρούχα. Αυτή ήρθε έβγαλε τη πετσέτα και ξάπλωσε στο κρεβάτι. Άρχιζα να τη γλύφω τις ρώγες και σαν της αρέσει και με το χέρι παίζει με το πούτσο μου. Πιπώσα τη λίγο και τη λέω για ενεργητικό. Και άρχιζε έλα εδώ και σκύψε στο κρεβάτι να σε ξεκινήσω από πίσω, εν τω μεταξύ , δεν είχε και καλή στύση. Άρχιζε, άλλα δεν ήταν τίποτε το σπουδαίο, άλλα δούλευε, οκ. Ούτε με χάιδεψε ούτε σφαλιάρες, τίποτε. Ούτε λόγος, ούτε μία λέξη. Καταλαβαίνοντας, ότι δεν τη τραβάει, λέω να αλλάξουμε. Πίπα μέτρια μάλλον ακόμη χειρότερη, όταν είδα την όρεξη της μου έπεφτε. Κατάλαβα, ότι θέλει να τελειώνουμε γρήγορα να κάνει και άλλο πελάτη. Και πάλι, έτσι δεν θέλω, έλα από εδώ και τα λοιπά. Τι λέω, κοίτα να δεις, εγώ είμαι πελάτης και εγώ πληρώνω, τότε έχω δικαίωμα για απαιτήσεις, θέλω να πας στα τέσσερα και να σε πάρω από πίσω και μετά να αλλάξουμε, να ξαπλώσεις στα πλάτη και στο τέλος στο πλευρό από πίσω, να μου γλύψεις ρώγες και να χύνω. Το λοιπόν και στο τέλος έτσι έγινε μόνο μα μία σημαντική διαφορά, ότι σε λίγα δευτερόλεπτα σταμάτησε να μου γλύφει τις ρώγες και άρχισε να τα επεξεργάζεται με νυχιά μέχρι αίμα, έλεος. Φώναξα, ότι πονώ και τίποτε. Ακόμα κάτι, που με ξενέρωσε, την γαμαω, είμαι από πάνω και σε κάποια φάση δαγκώνει το χέρι της. Σταματώ και την ρωτώ „Πονάς?“ Και εν ψυχρό μου απαντάει „Κάνε τη δουλειά σου“. Έχυνα μέσα στη καπότα, αυτή όχι. Στο τραπεζάκι μόνο κωλόχαρτο για σκούπισμα, Φαντάσου, το πάτωμα ακόμη δεν στέγνωσε και στα γρήγορα έφυγα. Αποτέλεσμα, δρομολόγιο Λεμεσό Λάρνακα και πίσω και 60 Ευρώ κόστος συνάντησης. Ψυχρή πολύ, κανένα ενδιαφέρων για τίποτε. Μάλιστα για να μη ξεχάσω, οι φωτογραφίες είναι τουλάχιστον 10 χρόνια παλιές. Αναφέρει 35 ετών, άλλα κατά την άποψη μου θα είναι γύρο στα 50. Καμία σχέση με πραγματικότητα.
Εμένα μου δεν έκανε deep, ούτε προσπαθούσε. Και όταν είδα πόση όρεξη έχει, δεν ζήτησα τίποτε, λέω να εκσπερματώσω και φεύγω, δεν αξίζει. Η διάρκεια ήταν περίπου 35 λεπτά μαζί με την κουβέντα. Εν τω μεταξύ, σπάνια τελειώνω πριν από μία ώρα με καλές κοπέλες. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση βιαζόμουν εγώ ίδιος για να τελειώνει αυτή η καταστροφή.
Ακόμη πρέπει να τονίζω, ότι πρώτα ρώτησα έναν Έλληνα φίλο, με τον όποιον γνωρίζω και σε αυτό τομέα έχει την εμπιστοσύνη μου. Προειδοποίησε με ότι είναι λίγα χρόνια παραπάνω, άλλα με ενημέρωσε, ότι είναι το σέρβις της στο μέσω όρο.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Παιδιά, θα το ζωντανεψουμε, λίγο ή να μεινουμε στο νεκροταφείο?????

Συνημμένα

• 282174_5fcc5094eaa32.jpg
    282174_5fcc5094eaa32.jpg
    7 KB · Εμφανίσεις: 167

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96

Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές, η έκθεση αυτή αφοράει την Anita - .
Η κοπέλα δεν έχει εδώ κριτικές. Και επειδή δεν έχει βάζω τη εδώ.
Το λοιπόν, λόγο ότι εργάζεται Λάρνακα, δεν ήθελα να πάω τζάμπα, για αυτό τη πήρα μέρα πριν και μέσω τηλέφωνου έγινε συμφωνία για την επόμενη μέρα ώρα 12. Δηλαδή που θα είσαι κοντά στο Σκλαβενίτη στη Λάρνακα πάρε με τηλέφωνο μείον πλην ώρα 12. Τότε ώρα 11 ξεκίνησα από Λεμεσό και ώρα 12 ήμουν στο παρκινγκ του Σκλαβενίτη. Παίρνω τηλέφωνο και μου απαντάει, ότι δεν είναι έτοιμη ακόμη, λόγο ότι δεν την ενημέρωσα, ότι ξεκινώ από Λεμεσό. Δηλαδή ξέχασε τι συμφωνήσαμε. Τέλος πάντων, με οδηγάει στο διαμέρισμα απέναντι από το Σκλαβενίτη αριθμός 203, οι περισσότεροι ξέρουν. Μου ανοίγει πόρτα γυμνή τυλιγμένη σε μία μεγάλη πετσέτα με κάτι σπιτικό παπούτσι για χειμώνα με μπάλες μπροστά πάνω. Εντελώς ξενέρωτο. Μου λέει να τελειώνω το φλόκο και να τα πούμε. Έκατσα στο καναπέ στο σαλόνι και άναψε τσιγάρο και αρχίσαμε μία κουβέντα για να σπάσε πάγος. Λοιπόν η κουβέντα ήταν, ότι στην Ελλάδα χρωστάει 6 χιλιάρικα και πρέπει να τα κάνει. Έτσι λέω πάμε να γίνει η δουλειά μας. Με στέλνει στο διπλανό δωμάτιο για να βγάλω ρούχα, εν τω μεταξύ δεν έχει ούτε τόπο για τα ρούχα. Αυτή ήρθε έβγαλε τη πετσέτα και ξάπλωσε στο κρεβάτι. Άρχιζα να τη γλύφω τις ρώγες και σαν της αρέσει και με το χέρι παίζει με το πούτσο μου. Πιπώσα τη λίγο και τη λέω για ενεργητικό. Και άρχιζε έλα εδώ και σκύψε στο κρεβάτι να σε ξεκινήσω από πίσω, εν τω μεταξύ , δεν είχε και καλή στύση. Άρχιζε, άλλα δεν ήταν τίποτε το σπουδαίο, άλλα δούλευε, οκ. Ούτε με χάιδεψε ούτε σφαλιάρες, τίποτε. Ούτε λόγος, ούτε μία λέξη. Καταλαβαίνοντας, ότι δεν τη τραβάει, λέω να αλλάξουμε. Πίπα μέτρια μάλλον ακόμη χειρότερη, όταν είδα την όρεξη της μου έπεφτε. Κατάλαβα, ότι θέλει να τελειώνουμε γρήγορα να κάνει και άλλο πελάτη. Και πάλι, έτσι δεν θέλω, έλα από εδώ και τα λοιπά. Τι λέω, κοίτα να δεις, εγώ είμαι πελάτης και εγώ πληρώνω, τότε έχω δικαίωμα για απαιτήσεις, θέλω να πας στα τέσσερα και να σε πάρω από πίσω και μετά να αλλάξουμε, να ξαπλώσεις στα πλάτη και στο τέλος στο πλευρό από πίσω, να μου γλύψεις ρώγες και να χύνω. Το λοιπόν και στο τέλος έτσι έγινε μόνο μα μία σημαντική διαφορά, ότι σε λίγα δευτερόλεπτα σταμάτησε να μου γλύφει τις ρώγες και άρχισε να τα επεξεργάζεται με νυχιά μέχρι αίμα, έλεος. Φώναξα, ότι πονώ και τίποτε. Ακόμα κάτι, που με ξενέρωσε, την γαμαω, είμαι από πάνω και σε κάποια φάση δαγκώνει το χέρι της. Σταματώ και την ρωτώ „Πονάς?“ Και εν ψυχρό μου απαντάει „Κάνε τη δουλειά σου“. Έχυνα μέσα στη καπότα, αυτή όχι. Στο τραπεζάκι μόνο κωλόχαρτο για σκούπισμα, Φαντάσου, το πάτωμα ακόμη δεν στέγνωσε και στα γρήγορα έφυγα. Αποτέλεσμα, δρομολόγιο Λεμεσό Λάρνακα και πίσω και 60 Ευρώ κόστος συνάντησης. Ψυχρή πολύ, κανένα ενδιαφέρων για τίποτε. Μάλιστα για να μη ξεχάσω, οι φωτογραφίες είναι τουλάχιστον 10 χρόνια παλιές. Αναφέρει 35 ετών, άλλα κατά την άποψη μου θα είναι γύρο στα 50. Καμία σχέση με πραγματικότητα.
Εμένα μου δεν έκανε deep, ούτε προσπαθούσε. Και όταν είδα πόση όρεξη έχει, δεν ζήτησα τίποτε, λέω να εκσπερματώσω και φεύγω, δεν αξίζει. Η διάρκεια ήταν περίπου 35 λεπτά μαζί με την κουβέντα. Εν τω μεταξύ, σπάνια τελειώνω πριν από μία ώρα με καλές κοπέλες. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση βιαζόμουν εγώ ίδιος για να τελειώνει αυτή η καταστροφή.
Ακόμη πρέπει να τονίζω, ότι πρώτα ρώτησα έναν Έλληνα φίλο, με τον όποιον γνωρίζω και σε αυτό τομέα έχει την εμπιστοσύνη μου. Προειδοποίησε με ότι είναι λίγα χρόνια παραπάνω, άλλα με ενημέρωσε, ότι είναι το σέρβις της στο μέσω όρο.

τρομερο φιτμπακ !

εχης καμιαν υποψη για καλο στοματικο με deepthroat?

Teondor1979(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2021
Like
6
Πόντοι
0
Εγώ πήγα στην σαμπρινα και πέρασα πολύ καλά αλλά ψάχνω τρανς με μεγάλη πουτσα έχετε κάτι υπόψιν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom