Νέα

Transexual Κύπρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nicosiabull
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 450K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
την τελευτεα φωρα που βρεθηκαμαι αθηνα μου χε πει οτυ θ κανει ενα ταξίδι εξωτερικό αλλα δεν θημαμαι ποτε ..η αληθεια ειναι δεν θημαμαι αν μ χε πει για καποιες επεμβασεις σορυ
Εμένα μου είπε για επέμβαση, αλλά όχι σύντομα, μελλοντικά. Και το είπε πέρσι 30.7. στο Άνεμος απαρτμεντ Λεμεσό.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Η  καταγγελια  γραφει  για  συμβαν  στη  Λευκωσια  7  ΜΑΡΤΗ...Σωστα?
Τι  σχεση εχει  με  το  το  βιντεο  στο  Νειλο?
Χωρια...που  ειμαι  Κυπρο  απο  τελη  Ιανουαριου...και  ιδεα  δεν  εχω  για  αυτα.
Καποιος  αν  γνωριζει  ας  γραψει  κατι...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Το περιστατικο εγινε η καταγγελια δεν ειναι ψευτικη.Απο την ωρα που το ειδαεχω ανοιχτη επικοινωνια με κυπρο.Το ενα ατομο το γνωριζω αλλα οχι προσωπικα.Δηλαδη απο τις αγγελιες που βαζει στο εσκορνιους..Προσπαθω να μαθω ποιο ειναι το δευτερο ατομο.Αν εχω κατιπου να αξιζει να γραφτει θα το γραψω.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Η  καταγγελια  γραφει  για  συμβαν  στη  Λευκωσια  7  ΜΑΡΤΗ...Σωστα?
Τι  σχεση εχει  με  το  το  βιντεο  στο  Νειλο?
Χωρια...που  ειμαι  Κυπρο  απο  τελη  Ιανουαριου...και  ιδεα  δεν  εχω  για  αυτα.
Καποιος  αν  γνωριζει  ας  γραψει  κατι...
Συγγνώμη, αλλά λόγο του χαμός περί του κοροναϊού που μετάφρασα κάποιο άρθρο από εξωτερικό δεν πρόσεξα Μάρτιος, αυτομάτως πήρα δεδομένο Ιανουάριο.
Κάποιος έθεσε εδώ ερώτηση και έκανα μια ερεύνα μέσο διαδιχτύου για τα τελευταία ίχνη της και τα ανάφερα πιο πάνω.

Απ: Transexual Κύπρος
« Απάντηση #818 στις: 11/03/20, 18:06 »

Μάλιστα και συμπλήρωσα την ιδέα της, ότι θέλει να κάνει επέμβαση στο μέλλον και τόπο και ημερομηνία τελευταίας συνάντησης μαζί της.  Τώρα για την επέμβαση εάν είπα αλήθεια ή όχι, ξέρει μόνο αυτή!

Μετά ανάφερα και το περιστατικό στη Αίγυπτο πριν χρόνια.

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Εχει  επισκεφθει  την  Αιγυπτο  επανελλειμενως...τι  καρφωτη  να  ταν?
Και  παντα  σε  ξενοδοχειο...οπου  αντιλαμβανονται  το  καθετι  και  ενημερωνουν  την  αστυνομια.
Της  χαριστηκαν  3-4  φορες....  αναμενομενο  το  συμβαν.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Οι πληροφοριες μου μιλανε για καρφωτη..

Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Accept - LGBTI Cyprus μάλλον δεν καταλαβαίνει ότι η Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και Ευρωπαϊκή Σύμβαση για την πρόληψη των βασανιστηρίων και της απάνθρωπης ή ταπεινωτικής μεταχείρισης ή τιμωρίας είναι συμβάσεις Ευρωπαϊκές και έχουν νομική ισχύ στο έδαφος της Ευρώπης. Εάν καταλαβαίνω καλά η Αίγυπτος δεν βρίσκει στο έδαφος της Ευρώπης και δεν είναι ούτε μέρος που υπόγραψε και έγκρινε αυτή τη σύμβαση. Δηλαδή με λίγα λόγια η Αίγυπτος δεν δεσμεύετε με αυτό. Θεωρητικά είναι για αυτούς χαρτί υγείας. Εάν διάβαζαν προσεκτικά τη σύμβαση αυτή - Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών κατά των βασανιστηρίων του UN Document A/RES/57/199 (9.1.2003), μιλά ξεκάθαρα! Και δεν δεσμεύει ιδιωτικά πρόσωπα, δηλαδή τους άλλους φυλακισμένους. Εκτός αυτού δεν υπάρχει τεκμήριο, ότι το Κοινοβούλιο της Αιγύπτου με το ψήφισμα του, το πέρασαν στο Εθνικό δίκαιο. Δεν ξέρω να διαβάζω αραβικά. Δηλαδή, επόμενος υπάρχει πιθανότητα, ότι δεν ισχύ!!!
Τώρα όσων αφοράει επαναπατρισμό καταδικασμένου, αυτό πρέπει να γίνει βάση απόφασης δικαστηρίου, το όποιο το επιτρέπει ή δεν επιτρέπει. Βεβαίως η Εισαγγελία έχει δικαίωμα έφεσης. Δεν μπορεί να γίνει νωρίτερα από το 1/3 της ποινής. Δηλαδή μετά από ένα χρόνο μπορεί να κάνει κάτι.
Ήταν, φαντάζομαι στη γνώμη της αυτό τότε, θα μπόρεσε να καταλάβει το επίπεδο του ρίσκου, επειδή υπάρχει προηγούμενο. Το λοιπόν η Αίγυπτος σαν αραβική χώρα έχει στο ποινικό Νόμο την ομοφυλοφιλία. Λόγω αυτό δεν αναγνωρίζει „τρανς“. Το πρόσωπο αναγνωρίζει βάση της εγγραφείς στο Διαβατήριο. Τότε λογικά, να θεωρούν η Αιγυπτιακές αρχές το πρόσωπο σαν άνδρα. Επομένως θα του διορίζουν θέση στις ανδρικές φυλακές. Εις βάρος πάει και το άλλο, ότι το έκανε επί αμοιβής. Πορνεία άλλο παράγραφο. Εκτός αυτού σε τέτοιες περιπτώσεις παίζει μεγάλο ρόλο διμερές σχέσεις των δυο χωρών. Κοινά συμφέροντα.
Τώρα, η ερώτηση εάν την κάποιος κάρφωσε ή έγινε διαφορετικά, δεν νομίζω, ότι υπάρχει τεκμήριο. Αυτό όμως θα υπάρχει γραμμένο στο φάκελο της υπόθεσης και ο δικηγόρος μπορεί να το βρει.
Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Accept - LGBTI Cyprus πιέζει τη Πρεσβεία της Κύπρου και τον Πρέσβη, που δεν είναι καθήκον του, αλλά του προξενικού τμήματος, αλλά οι δυνατότητες είναι πολύ περιορισμένες. Έπρεπε να βρουν μία τέτοια οργάνωση εκεί, για να πιέζουν τις τοπικές αρχές. Αλλά δεν να βρουν, επειδή δεν υπάρχει εκεί.
Μακάρι να επιστρέψει γρήγορα πίσω, και άλλη φορά δεν τολμήσει να πάει αραβικές χώρες.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.318
Πόντοι
606
μπας κ γνωρίζουμε τ ποινη φυλακισης???

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
μπας κ γνωρίζουμε τ ποινη φυλακισης???

Δεν κατάλαβα τι ρωτάς, βρήκα δυο άρθρα σε δυο ηλεκτρονικές εφημερίδες, τα άρθρα είναι τα ιδία κατά γράμμα, και δυο αναφέρουν λέξεις καταδικάσθηκε, ποινή φυλάκιση, και άλλα. Αυτό που δεν πάει με τα αναφερόμενα είναι λέξη κράτηση, αυτό λογικά θα έκφρασε, ότι είναι υπό κράτηση και περιμένει την δίκη. Έριξα μία μάτια στη λίστα του προσωπικού, αλλά δεν γνωρίζω κανένα. Αφυπηρέτησα 2005.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Εκτός αυτού η Αίγυπτος δεν είναι στη συνημμένη λίστα υπογραφών του συγκεκριμένου έγγραφου  A/RES/57/199 of 9 January 2003 (Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών κατά των βασανιστηρίων) και πολλές χώρες υπόγραψαν και δεν έκαναν το λεγόμενο Ratification, δηλαδή σε αυτές χώρες δεν ισχύ.
Πηγή

Και ακόμη το "GA Resolution" είναι "Δήλωση" και όχι "Σύμβαση", τότε δεν έχει δεσμευτηκή δυναμη.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746

Αυτή εγκλωβίστηκε στην Κύπρο λόγο καραντίνας αλλα συνεχίζει να εκδίδεται,
Είχε κάποιος εμπειρία?

Το όνομα, σαν το είδα, δεν θυμάμαι, αλλά οι φωτογραφίες δεν θυμάμαι σίγουρα. Βλέπω αναβάθμιση 14.4.2020 και τελευταία επίσκεψη 18.4.2020. Εγκλωβίστηκε ή ήρθε πρόσφατα?

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
614
Πόντοι
86
Παίδες υπάρχει κανένα τραβεστί από Λεμεσό με μεγάλο πουτσο;

Stories

Νέο!

Stories