καλημέρα, έχει κάποιος πληροφορίες - εμπειρία;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
κανένας κάποια πληροφορία;καλημέρα, έχει κάποιος πληροφορίες - εμπειρία;;
topin patra
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Εμπειρία κάνεις μαζί της;;;
teo1402
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2009
- Like
- 53
- Πόντοι
- 0
Εμπειρία κάνεις μαζί της;;;
Εχει αναφερθει και αλλου. Δεν ειναι πιτσιρικα και ειναι καθαρα παθητική
Alexandra trans
Είμαι η Αλεξάνδρα τρανς κορίτσι εντυπωσιακή 26 χρονη. Υγιης και καθαρή. Έμπειρη με τους άντρες! Ξέρω τι θέλεις... και θα στο προσφέρω με ηδονή και καυλα. Αρκεί να ξέρεις τι θέλεις και να είσαι συνειδητοποιημένος χωρίς ταμπού. Θα χαρώ να είμαι η επιλογή σου 100€ 30min 150€ 1h 300€+taxi outcall...
kanesex.com
Kwlara san kardia Nansy mounara 6985984236
Ειμαι η ΝΑΝΣΥ SEXY καυλιαρα TS .. Έχω δικο μου χωρο στο κέντρο ..Παίζω και τους δυο ρόλους ..το δωράκι μου είναι 100 το μισάωρο 150 η ώρα ..100%100 αλιθεινες οι φωτογραφιες.. https://onlyfans.com/nansyzaxaria @nansyzaxaria insta ..Σε μυνηματα σταθερά και αποκρύψεις δεν απαντώ..
kanesex.com
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ διδυμο στην Πατρα!!
tzoulia56_cross
Cross
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
Διαθεσιμη στην Πατρα 20 Ιουλιου
tzoulia56_cross
Cross
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
Διαθεσιμη και Αθηνα 20 Ιουλιου
tzoulia56_cross
Cross
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
20 Ιουλιου Δικη σας
tzoulia56_cross
Cross
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
Αν υπαρχουν φιλεναδες στην Δ Ελλαδα πολυ θα ηθελα να ειμαστε μαζι
Psol78
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2018
- Like
- 287
- Πόντοι
- 21
Πωπω ψωλακιαAlexandra trans
Είμαι η Αλεξάνδρα τρανς κορίτσι εντυπωσιακή 26 χρονη. Υγιης και καθαρή. Έμπειρη με τους άντρες! Ξέρω τι θέλεις... και θα στο προσφέρω με ηδονή και καυλα. Αρκεί να ξέρεις τι θέλεις και να είσαι συνειδητοποιημένος χωρίς ταμπού. Θα χαρώ να είμαι η επιλογή σου 100€ 30min 150€ 1h 300€+taxi outcall...kanesex.com
Kwlara san kardia Nansy mounara 6985984236
Ειμαι η ΝΑΝΣΥ SEXY καυλιαρα TS .. Έχω δικο μου χωρο στο κέντρο ..Παίζω και τους δυο ρόλους ..το δωράκι μου είναι 100 το μισάωρο 150 η ώρα ..100%100 αλιθεινες οι φωτογραφιες.. https://onlyfans.com/nansyzaxaria @nansyzaxaria insta ..Σε μυνηματα σταθερά και αποκρύψεις δεν απαντώ..kanesex.com
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ διδυμο στην Πατρα!!
tzoulia56_cross
Cross
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
οσες - οι πιστες -οι προσελθετε
https://kanesex.com/transsexual/transsexuals-psaxnoun-gia-antres/veronic6907902530_i1260439 κανεις που να ξερει καμια πληροφορια?
Scorch
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2017
- Like
- 94
- Πόντοι
- 0
❤Δεχομαι ΤΩΡΑ.!❤ trans sex active passive vip trans
❤*698.078.9303*❤ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΜΟΝΟ,...ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ... ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ............................................................................ ΤΟ TRANS ΕΙΔΩΛΟ ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ❤Η ΜΑΝΤΑΜ ΠΙΠΑ❤ ΜΕ ΤΙΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ...
kanesex.com
Έχω και την ζαχαρώνω πόσο καιρό από φωτογραφίες.. έχει πάει κανείς τελευταία; Αξίζει; Γιατί δυο αναφορές που είδα μιλούσαν για ξεπέτα.
teo1402
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2009
- Like
- 53
- Πόντοι
- 0
Επιβεβαιώνω και εγώ ότι είναι ξεπετα. Επίσης αρκετά γεμάτη με μικρό εργαλείο. Καλύτερα μην πας❤Δεχομαι ΤΩΡΑ.!❤ trans sex active passive vip trans
❤*698.078.9303*❤ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΜΟΝΟ,...ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ... ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ............................................................................ ΤΟ TRANS ΕΙΔΩΛΟ ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ❤Η ΜΑΝΤΑΜ ΠΙΠΑ❤ ΜΕ ΤΙΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ...kanesex.com
Έχω και την ζαχαρώνω πόσο καιρό από φωτογραφίες.. έχει πάει κανείς τελευταία; Αξίζει; Γιατί δυο αναφορές που είδα μιλούσαν για ξεπέτα.
Scorch
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2017
- Like
- 94
- Πόντοι
- 0
Παθητική θα την έπαιρνα, αλλά αφού μου λες ότι είναι έτσι, μακριά. Έχει γεμίσει ο τόπος ξεπέτες.Επιβεβαιώνω και εγώ ότι είναι ξεπετα. Επίσης αρκετά γεμάτη με μικρό εργαλείο. Καλύτερα μην πας
Σε ευχαριστώ πολύ συναγωνιστή!
Scorch
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2017
- Like
- 94
- Πόντοι
- 0
Body-to-body massaze
ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΟΥΝΙ , ΜΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ !! Το μασαζ body-to-body ειναι ενας συνδιασμος κλασικής μαλαξης σε ολο το σώμα χρησημοποιοντας τα χέρια και μασαζ χρησημοποιοντας το σωμα . Σε διαφορα μεροι , σε εκπαιδευμενες θεραπεύτριες ζητείται ενα αισθησιακό μασαζ στο οποιο τα δυο σωματα έρχονται...
kanesex.com
6944594106❤ Έλα να σε❤ τρελάνω❤
Στη Θεσσαλονίκη ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!!!Είμαι η VERONIKA!!!!!Μία αληθινή TRANS που ξέρω πως να σε κάνω ευτυχισμένο.Ξέρω τι πραγματικά θέλει ένας άντρας για να περάσει καλά.Σε περιμένω σε έναν δικό μου πολύ καθαρό,διακιτικό και όμορφο χώρο.Ενεργοπαθητική που θα σε τελειώσω με όλους τους τρόπους.
kanesex.com
HOT TRANS STH ΠΑΤΡΑ 6945872429
ΚΑΒΛΙΑΡΑ ΤΡΑΒΕΣΤΊ 26 ΧΡΟΝΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΡΆΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΚΑΒΛΑ ΚΑΙ ΗΔΟΝΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΧΩΣ...... ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΌΚΡΥΨΗΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ......
kanesex.com
Καλημέρα παιδιά. Σκέφτομαι να τις επισκεφτώ..έχει άποψη κάποιος;
Τελευταία τροποποίηση:
Για στιγμές γεμάτες πάθος και ηδονή!!
ΕΙΜΑΙ TRANSEXOUAL ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΟΥΝΙ !!!!! ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΑΝΑΖΗΤΟΝΤΑΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΜΟΥΝΙ !!!!! Παθιασμένη,ερωτική,σεξυ...Ότι και εάν εχεις φανταστεί είμαι Εδω . Με λενε Ηριδα , 23 ετών , 1.85 υψος , 69 κιλα . Ενεργοπαθητικη με πλούσια προσόντα στο κέντρο της Αθηνας . Σε περιμενω να...
kanesex.com
Είχες εμπειρία φίλε τελικά;
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.229
- Πόντοι
- 606