You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Gianis klavdios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.095
- Πόντοι
- 206
Για να πας με τρανς φιλε πρέπει να το έχεις, αν πας π.χ για δοκιμη η εμπειρία δεν θα σου βγει.πηγε κανεις με καμια τρανσέξουαλ εδω Πατρα να μας πει εντυπώσεις?Κόστος?Και γενικα τι προσφερουν απο υπηρεσίες?
Πρέπει να εισαι ετοιμος ψυχολογικα πετσομενος,οι γκει πανε πιο ευκολα ειναι πιο συνειδητοποιημενοι,αλλα ενας στρειτ θελει να το συνειδητοποιήσει να ειναι σίγουρος
Nikos P.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 1.037
- Πόντοι
- 206
εξαρταται απο το τι θελεις να κανεις με μια τρανς?Για να πας με τρανς φιλε πρέπει να το έχεις, αν πας π.χ για δοκιμη η εμπειρία δεν θα σου βγει.
Πρέπει να εισαι ετοιμος ψυχολογικα πετσομενος,οι γκει πανε πιο ευκολα ειναι πιο συνειδητοποιημενοι,αλλα ενας στρειτ θελει να το συνειδητοποιήσει να ειναι σίγουρος
Δεν αρεσουν σε ολους τα ιδια
Gianis klavdios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.095
- Πόντοι
- 206
Κοιτα να δεις φιλε η πλειοψηφια των τρανς ειναι παθητικες,υπάρχουν και ενεργοπαθητικεςεξαρταται απο το τι θελεις να κανεις με μια τρανς?
Δεν αρεσουν σε ολους τα ιδια
Αλλα οι ορμονες που παιρνουν τους γαμανε οποτε μονο αν η αλλη παιρνει τεστο γαμει και δερνει.
Γενικα μια μεση τρανς ξεκωλιαζεται στις ορμονες
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
ξέρεις εσύΚοιτα να δεις φιλε η πλειοψηφια των τρανς ειναι παθητικες,υπάρχουν και ενεργοπαθητικες
Αλλα οι ορμονες που παιρνουν τους γαμανε οποτε μονο αν η αλλη παιρνει τεστο γαμει και δερνει.
Γενικα μια μεση τρανς ξεκωλιαζεται στις ορμονες
lefteruspatra
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλη την παρέα καινούριιος από πστρα κσι αν γνωρίζει κάποιος ψάχνω στην πατρα Crossaki η traveli παθητικόξέρεις εσύ
Aprokalyptos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα θέλω να ρωτήσω τι γνώμη σας. Το πρωί να σαι καθος πρέπει κύριος το απόγευμα ποτέ κρος ποτέ χωρίς περούκα το καταλαβαίνω. Αλλά να το παίζουν ξαφνικά κσι επαγγελματίες και τώρα να θέλουν χαρτζιλίκι πως το βλέπετε;….. μην μου πείτε γράφω σε λάθος πίνακα ακριβώς εδώ θέλω να γράψω
Jason 1201
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2018
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Ξυπνήσανε κσι εδώ σε παρακαλάνε να πας και να ξαναπάς και κάποια στιγμή θέλουν και φράγκα
Scorch
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2017
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
Εύκολο χρήμακαλησπέρα θέλω να ρωτήσω τι γνώμη σας. Το πρωί να σαι καθος πρέπει κύριος το απόγευμα ποτέ κρος ποτέ χωρίς περούκα το καταλαβαίνω. Αλλά να το παίζουν ξαφνικά κσι επαγγελματίες και τώρα να θέλουν χαρτζιλίκι πως το βλέπετε;….. μην μου πείτε γράφω σε λάθος πίνακα ακριβώς εδώ θέλω να γράψω
kinkymale1
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημέρα
Ψαχνω τρανς κεφαλονια ι πατρα
Ψαχνω τρανς κεφαλονια ι πατρα
Arkoudos1990
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2023
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Κιατο τπτ?
ΠΑΤΡΑ ♥️♥️SAMIRA GIA KAYTA PAIXNIDIA♥️♥️
Γεια σου μωρακι ειμε η samira trans ειμε ενα κοριτσακι μολις 23χρωνων ειμε ενεργοπαθητικια Είμαι μόνιμα καυλωμένη και η πούτσα μου κάγκελο...Μπορώ να σου προσφέρω απόλυτη ηδονή και απίστευτη κάβλα με τους 20 πόντους που βρίσκονται ανάμεσα στα πόδια μου!!.Χύνω σε κάθε ραντεβού και η διάρκεια...
kanesex.com