Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 330K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
εχω δουλεια... κανω αποτριχωση μπικινη....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεε..
http://[URL unfurl="true"]www.forbiddenaxis.com/graphics/sex/men/image/520/418-guys_fba-12.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Δεν μου αρεσουν αυτοι οι αντρες.... πως ειναι ετσι....λες και βγηκαν απο μηχανη αναπαραγωγης ειναι... σα κοτοπουλακια....

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...ίσως και να είναι έτσι  :think: :think: :think:

ίσως και να είναι κοτοπουλάκια  :grin: :grin: :grin:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δεν μου αρεσουν αυτοι οι αντρες.... πως ειναι ετσι....λες και βγηκαν απο μηχανη αναπαραγωγης ειναι... σα κοτοπουλακια....
Και θετω το φυσικο επακολουθο ερωτημα :

Ποιοι ανδρες σου αρεσουν ?

ΚΟΚΟ

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ίσως και να είναι έτσι

ίσως και να είναι κου τοπουλάκια

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μου αρεσουν παρα πολυ οι αντρες που δεν σκεφτοντε μονο με το καβλι τους.... Οχι απαραιτητα γυμνασμενοι ... οχι χοντροι ομως... να εχουν ψαχνο να δαγκωνω... να εχουν εκφυλο προσωπο .. αν γινετε ξυρισμενο κεφαλι.. και κωλοπαιδο να ειναι δεν με νοιαζη... τον στρωνω εγω... εχω στρωσηηηη.... οχι απαραιτητα λεφτας... τα λεφτα δεν ειναι το παν στη ζωη... ολα εδω θα τα αφησουμε... ητε φτωχος ητε πλουσιος εισαι... να ειναι ανωμαλος στο κρεβατι να ξερει να με παιξη... και επειδη ξερω πως να χειριστω εναν αντρα ξερω οτι θελει την ησυχια του και το χωρο του.... τα σεβομε αυτα... απαραιτητα.... αυτα τα λιγα...

Τι ειναι η Ορθογραφια???

α ξεχασα  να εχει και καλο καβλι...  το καβλι με β γραφετε???  :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μου αρεσουν παρα πολυ οι αντρες που δεν σκεφτοντε μονο με το καβλι τους.... Οχι απαραιτητα γυμνασμενοι ... οχι χοντροι ομως... να εχουν ψαχνο να δαγκωνω... να εχουν εκφυλο προσωπο .. αν γινετε ξυρισμενο κεφαλι.. και κωλοπαιδο να ειναι δεν με νοιαζη... τον στρωνω εγω... εχω στρωσηηηη.... οχι απαραιτητα λεφτας... τα λεφτα δεν ειναι το παν στη ζωη... ολα εδω θα τα αφησουμε... ητε φτωχος ητε πλουσιος εισαι... να ειναι ανωμαλος στο κρεβατι να ξερει να με παιξη... και επειδη ξερω πως να χειριστω εναν αντρα ξερω οτι θελει την ησυχια του και το χωρο του.... τα σεβομε αυτα... απαραιτητα.... αυτα τα λιγα...

Τι ειναι η Ορθογραφια???

Κατατοπιστικωτατη....

Ευχαριστω.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Σημερα το μεσημερη ανοιγω το κινητο μου στις 3.30..  τα λεμε.... Καληνυχτα σε ολους...

mike304

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
γουσταρω τοτε που με εχυσες και εγω επισεις και μου κολαγες τα χυσια σου στα βυζια μου ...ηταν καλοκαιρι..εισαι Η ΚΑΥΛΑ!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom