DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
εμενα ειχε προτυπο αυτη και εγινε ετσι......
εμενα ειχε προτυπο αυτη και εγινε ετσι......
απ αυτην ολα τα περιμενω.... αυτη ολα τα αλεθη... αλοιμονο απο σας.... εχει κατι απο το χαρακτηρα μου παντως... και εχουμε και ιδιο γουστο στους αντρες... για κατσε να την πλησιασω να γινουμε φιλες...το ξέρεις ότι είναι ερμαφρόδιτη;
απ αυτην ολα τα περιμενω.... αυτη ολα τα αλεθη... αλοιμονο απο σας.... εχει κατι απο το χαρακτηρα μου παντως... και εχουμε και ιδιο γουστο στους αντρες... για κατσε να την πλησιασω να γινουμε φιλες...
ξερει να χειριζετε τα παντα με μαεστρια.... εχει αυτογνωσια... ειναι ατομο που δεν την νοιαζη ο κοσμος τι θα πει για αυτην... ανωμαλη.... ευαισθητη.... τσουλα... τα κανη ολα... ξερει να παρουσιαζη τον εαυτο της... ξερει μεχρη που ειναι το οριο... και ξερει οτι κανενας αντρας δεν θα της πει οχι ποτε...τι έχει από τον χαρακτήρα σου;;;
ξερει να χειριζετε τα παντα με μαεστρια.... εχει αυτογνωσια... ειναι ατομο που δεν την νοιαζη ο κοσμος τι θα πει για αυτην... ανωμαλη.... ευαισθητη.... τσουλα... τα κανη ολα... ξερει να παρουσιαζη τον εαυτο της... ξερει μεχρη που ειναι το οριο... και ξερει οτι κανενας αντρας δεν θα της πει οχι ποτε...
μην το πεις.... σε προλαβαινω....πάμε στοίχημα ότι υπάρχει ο άντρας που θα της πει όχι;;;
μην το πεις.... σε προλαβαινω....
Δεν πας να δεις που οι Σερβοι φτασανε στο Σουφλι???
εχω μαθη καλη ψυχολογια μην ψαχνης... κανονισε να επεμβη ο πλεσουρ..
τι προλαβαίνεις;;;
εχω μαθη καλη ψυχολογια μην ψαχνης... κανονισε να επεμβη ο πλεσουρ..
ενδιαφερεσε για Φροιντ??χμ...ψυχολογία...από Φρόιντ τι ξέρεις;;;
ενδιαφερεσε για Φροιντ??
Εχω δικες μου θεωριες εγω... δεν χρειαζομε αλλων... και εμπειριες ζωης....
για να ξερεις απο ψυχολογια πρεπει να εχεις περαση μερικα πραγματα στη ζωη σου για να ξερεις πως σκεφτετε ο αλλος δεν ειναι μονο στα βιβλια αγαπητε Λυκακη... και αυτοι που ζουν στα πεζοδρομια ξερουν 1000% περισσοτερο ψυχολογια των αλλων απο καθε γιατρο που καθοτανε μια ζωη στα θρανια για να μαθη πως σκεφτεσε εσυ....
καμμια φορα μερικοι ανθρωποι δεν χρειαζοντε να σπουδασουν ολα αυτα για να ξερουν πως λειτουργουν οι ανθρωποι... Τους τα μαθαινη η ιδια η ζωη.. Οσο το οτι μπορω να ψυχολογω τον αλλον ειναι χαρισμα .. και μαλιστα πολυ ωραιο.. να μπεις μεσα στον αλλον να τον κανης να σου ανοιχτη και να περαση ωραια μαζη σου...
αχ καημενο μου.... δυο λογακια μονο να πουμε με φτανη.... η απο τα ματια οταν τον δω....ξερω τι θελει αμεσως....σιγά μωρέ μην μπορείς να ψυχολογήσεις τον άλλο....