Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Κοιτα να δεις... Πιστευω οτι δεν ειναι αναγκη να βγαζης τον κωλο σου η το μουνι σου στην οθονη καποιου για να τον καβλωσης.. Αν εχεις ωραιο σωμα και κωλο και με πολυ καβλα εσωρουχα φαινετε αν μετρας η οχι... δεν θεωρω οτι απαραιτητα και ολα εξω ειναι το καλυτερο... Να υπαρχη και κατι να σε συγκινηση οταν θα την δεις απο κοντα...

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
δαναη θεα με ρουχα η χωρις ειναι μουναρος...!!!!!!!

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Καλησπερια δανααακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλησπερα Δαναη

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
η φωτο στο αβαταρ ειναι ολα τα λεφτα.. :grin: :grin: :grin: :grin:

Καλα Χριστουγεννα κουκλιτσα  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

gerolukos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εισαι υπεροχη....με οποιο τροπο και αν εμφανιζεσαι...εισαι ΠΑΙΔΑΡΟΣ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ !!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
                     Ευχαριστω  ολους σας αγαπες μου........  σας Λατρευωωωωω

Christmas07054.jpg

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Θα ειμαι διαθεσημη αγαπες μου  μεχρη και την Τεταρτη αργα  το βραδυ και σημερα Τριτη...  Πεμπτη φευγω και θα επιστρεψω την Δευτερα ... Τα Χρονια μας πολλα θα τα πουμε απο εδω παντως.... Ευχωμε να περνατε καλα ολοι σας...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Την Καλησπερα μου σε ολους....

Θελω να πω  ενα  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  στον  Αντισθενη μας  (ΜΑΣ) και να τον ευχαριστησω για τον υπεροχο χωρο εδω που μπορουμε να μπαινουμε ολοι μας και να περναμε ΣΟΥΠΕΡ...  Χωρις αυτον δεν θα ειχαμε αυτη την τοσο ομορφη παρεα... Και τους ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ  ΜΟΝΤ που προσπαθουν οι καημενοι να τα βγαλουν περα με ολους εμας τους Ανωμαλους....  :2funny:  Που τσακωνομαστε και βριζομαστε και δεν ξερουμε και γιατι.....  τρομαρα σας.. χαχα  Και μας κανουν μπαν.... Προσπαθουν να βαλουν ταξη οι καημενοι ολοι τους...  τι να κανουν και αυτοι με ολους εμας που εχουν μπλεξη... τους ΤΡΕΛΟΥΣ...   :2funny:  ΚΑΛΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  ΜΟΝΤΣ... Και σας βαζουμε  ΑΡΙΣΤΑ  σε ολους σας.... Και του χρονου να κανετε περισσοτερους μπαν.... εχουν αγριεψη τα πραγματα βλεπετε...
Λοιπον  φιλακια πολλα  σε  σας  που μας προσεχετε....  ΚΑΙ  ΠΑΛΙ     Κ Α Λ Α     Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Γ Ε Ν Ν Α

wonder_lick_Christmas14.gif

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Και τωρα σε ολα τα αγαπημενα φιλαρακια μου.... 

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Στις κοπελες μας....  Συλβια  Αννουλα  Ναντια  Αλικη  Βαλεντινα  :-*  Λιλα και ολα μας τα κοριτσια τα υπολοιπα τα οποια δεν τα γνωριζω... Η τουλαχιστον δεν εχουμε μιληση απο δω.....  ΚΑΛΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  κοριτσαρες μου.... Σας θελω  POWER...  Σας λατρευω ολες... υπαρχετε δεν υπαρχετε δεν με ενδιαφερη... Η βαλεντινα μας ειχε ενα ρητο... ΤΡΑΒΕΛΙΑ  ΕΝΩΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΑ.....  :2funny:  Καλα να περασετε  ΟΛΕΕΕΕΕΣΣΣΣ....  ΤΣΑΟΥΣΕΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom