DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Σε λιγο εχω κοσμο... αναμενετε....
Αγαπημενη μας Δαναη [size=17pt]Καλα Χριστουγεννα[/size] να εχεις και να περασης καλααααΣτα αγαπημενα μου ατομα εδω που εισατε ολοι εσεις ... στα αγορια τα τρελα τα καβλιαρικα... Θελω να πω ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ περασαμε πολυ ωραια ολα μας παρεα εδω αυτο το Χρονο..... Γιωργο μου γαταρε.. ΧΟΤΓΙΑΝ ... φαρκελι... Λυκακη... Αμτζικ... κοπρος..Σανιμ.. και και και .... Πολυ ακομα κοσμο που ξερω ποσο με αγαπατε....
Και πηγαινετε και καμια φορα με τη γυναικα σας.... Εχει γινη Φατνη απο κατω....
Στα αγαπημενα μου ατομα εδω που εισατε ολοι εσεις ... στα αγορια τα τρελα τα καβλιαρικα... Θελω να πω ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ περασαμε πολυ ωραια ολα μας παρεα εδω αυτο το Χρονο.... Ποιους να πρωτοξεχωρισω..... ευχαριστω πολυ που αρκετοι απο σας με τιμησατε στο σιτε μου... και εισατε παρεα μου.... Και αυτους που δεν ειναι ειμαστε εδω παρεα δεν πειραζη.... Γιωργο μου γαταρε.. ΧΟΤΓΙΑΝ ... φαρκελι... Λυκακη... Αμτζικ... κοπρος..Σανιμ.. και και και ....
αν με ξεχναγες θα στεναχοριομουν πολυ ...Στις κοπελες μας.... Συλβια Αννουλα Ναντια Αλικη Βαλεντινα :-* Λιλα και ολα μας τα κοριτσια τα υπολοιπα τα οποια δεν τα γνωριζω... Η τουλαχιστον δεν εχουμε μιληση απο δω..... ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ κοριτσαρες μου.... Σας θελω POWER... Σας λατρευω ολες... υπαρχετε δεν υπαρχετε δεν με ενδιαφερη... Η βαλεντινα μας ειχε ενα ρητο... ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΑ..... Καλα να περασετε ΟΛΕΕΕΕΕΣΣΣΣ.... ΤΣΑΟΥΣΕΣ
γεια σου ΔαναηηηηηηηηηηηηηηηηΓεια σου Αννουλααα... Ψωνισες για τα Χριστουγεννα???? Τι θα φορεσης θα βγης το βραδυ????
Το καλυτερο που εχεις να κανεις, ποιο ευχαριστα περνας στο σπιτι με παρεα τετοιες μερες παρα να πας σε καποιο μαγαζι οπου θα γινεται χαμος και δεν μπορης να ευχαριστηθης τιποταγεια σου Δαναηηηηηηηηηηηηηηηη
θα κανω ρεβεγιον με φιλους ..εξω δε βγαινω ποτε τετοιες μερες
λιγοι και καλοι
εξω γινεται ΠΑΝΙΚΟΣΣΣΣΣΣ