Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...και εμείς θα μείνουμε μόνα μας  :'( :'( :'(

Καλές γιορτές Δανάη !!!  ;)

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
καλες γιορτες ΔΑΝΑΗ και ελπιζω καποια στιγμη να ξαναβρεθουμε στην Αθηνα.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
:kyle:

καλησπέρα πατρίδα!!!

να περνάς καλά εκεί πάνω... ;)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μονα σας????  Ποτε... σε λιγο θα ειμαι κοντα σας..... Spiderdom  μας λυπης εδω....  Καλα Χριστουγεννα  να περασης τελειααααα

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
μας λείπεις με λύπη ...  :grin:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Στα αγαπημενα μου ατομα εδω που εισατε ολοι εσεις ... στα αγορια τα τρελα τα καβλιαρικα... Θελω να πω  ΚΑΛΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  περασαμε πολυ ωραια ολα μας παρεα εδω αυτο το Χρονο.... Ποιους να πρωτοξεχωρισω.....  ευχαριστω  πολυ που αρκετοι απο σας με τιμησατε στο σιτε μου... και εισατε παρεα μου.... Και αυτους που δεν ειναι ειμαστε εδω παρεα δεν πειραζη.... Γιωργο μου γαταρε.. ΧΟΤΓΙΑΝ ... φαρκελι...  Λυκακη... Αμτζικ... κοπρος..Σανιμ..  και και και .... Πολυ ακομα κοσμο που ξερω ποσο με αγαπατε....
Επισης στους Αναρχικους μας.... Στους Στρατιωτικους μας... Ναυτικο Αεροπορια Πεζικο...  :2funny:   Και Σωματα Ασφαλειας.... ΚΑΛΑ  Χριστουγεννα να περασετε ολα σας... Και σε ολους εδω  που υπαρχουν...  ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ  ΚΛΩΝΟΥΣ  ΕΠΙΣΗΣ..... ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ   :2funny:   φιλια  σε ολους  λοιπον....  Ριχτε το εξω  καψτε τα γκρεμηστε τα καντε τα μπιλιες... Σας θελω ανανεωμενους... κανονιστε....

Και πηγαινετε και καμια φορα με τη γυναικα σας....  Εχει γινη Φατνη απο κατω.... 

Και σε ολους  τους  Κρητικους  του  Σιτε.... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  ΠΑΤΡΙΔΑΑΑΑ

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
.                                        
wonder_lick_Christmas25.gif

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
ευχες για καλα χριστουγεννα,ομορφα και ζωηρα απο καθε αποψη!!να περνατε καλα!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Θα ειμαι και αυριο απο τις 3 και μετα.... μεχρη αργα... Την Πεμπτη φευγω...  Φιλια σε ολους

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Συλβια κανονισε να βγουμε την αλλη βδομαδα.... να το καψουμε.....

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
συλβια-ναντια τα πιο λαμπερα αστερια,αντε και δαναη

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Στα αγαπημενα μου ατομα εδω που εισατε ολοι εσεις ... στα αγορια τα τρελα τα καβλιαρικα... Θελω να πω  ΚΑΛΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  περασαμε πολυ ωραια ολα μας παρεα εδω αυτο το Χρονο..... Γιωργο μου γαταρε.. ΧΟΤΓΙΑΝ ... φαρκελι...  Λυκακη... Αμτζικ... κοπρος..Σανιμ..  και και και .... Πολυ ακομα κοσμο που ξερω ποσο με αγαπατε....

Και πηγαινετε και καμια φορα με τη γυναικα σας....  Εχει γινη Φατνη απο κατω.... 
Αγαπημενη μας Δαναη [size=17pt]Καλα Χριστουγεννα[/size] να εχεις και να περασης καλαααα

πηγαινουμε και με την γυναικα μας δεν την ξεχναμε  την δινουμε μια μεριδα απο αυτο που δικαιουτε  :grin: :grin: :grin:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Στα αγαπημενα μου ατομα εδω που εισατε ολοι εσεις ... στα αγορια τα τρελα τα καβλιαρικα... Θελω να πω  ΚΑΛΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  περασαμε πολυ ωραια ολα μας παρεα εδω αυτο το Χρονο.... Ποιους να πρωτοξεχωρισω.....  ευχαριστω  πολυ που αρκετοι απο σας με τιμησατε στο σιτε μου... και εισατε παρεα μου.... Και αυτους που δεν ειναι ειμαστε εδω παρεα δεν πειραζη.... Γιωργο μου γαταρε.. ΧΟΤΓΙΑΝ ... φαρκελι...  Λυκακη... Αμτζικ... κοπρος..Σανιμ..  και και και ....

Δαναη εύχομαι να περνάς καλά και ότι ποθείς στην ζωή σου να σου έρθει..

" Άγιε Βασίλη τση χαρές που στο σακί φυλάσεις,

δώρο ζητώ στα πόδια τζι να πας να το αδειάσεις "

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Στις κοπελες μας....  Συλβια  Αννουλα  Ναντια  Αλικη  Βαλεντινα  :-*  Λιλα και ολα μας τα κοριτσια τα υπολοιπα τα οποια δεν τα γνωριζω... Η τουλαχιστον δεν εχουμε μιληση απο δω.....  ΚΑΛΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ   κοριτσαρες μου.... Σας θελω   POWER...  Σας λατρευω ολες... υπαρχετε δεν υπαρχετε δεν με ενδιαφερη... Η βαλεντινα μας ειχε ενα ρητο... ΤΡΑΒΕΛΙΑ  ΕΝΩΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΑ.....   :2funny:  Καλα να περασετε  ΟΛΕΕΕΕΕΣΣΣΣ....  ΤΣΑΟΥΣΕΣ
αν με ξεχναγες θα στεναχοριομουν πολυ ...
ολες τις ευχες μου Δαναη ....
να περασεις τις λαμπροτερες γιορτες...με πολυ θέρμη...αγαπη ...και σεξ..

μεσα απο την καρδια μου Δαναη ...ΧΙΛΙΑΔΕΣ ευχες

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Γεια σου  Αννουλααα...  Ψωνισες για τα Χριστουγεννα???? Τι θα φορεσης  θα βγης το βραδυ????

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Γεια σου  Αννουλααα...  Ψωνισες για τα Χριστουγεννα???? Τι θα φορεσης  θα βγης το βραδυ????
γεια σου Δαναηηηηηηηηηηηηηηηη

θα κανω ρεβεγιον με φιλους ..εξω δε βγαινω ποτε τετοιες μερες

λιγοι και καλοι
εξω γινεται ΠΑΝΙΚΟΣΣΣΣΣΣ

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
γεια σου Δαναηηηηηηηηηηηηηηηη
θα κανω ρεβεγιον με φιλους ..εξω δε βγαινω ποτε τετοιες μερες
λιγοι και καλοι
εξω γινεται ΠΑΝΙΚΟΣΣΣΣΣΣ
Το καλυτερο που εχεις να κανεις, ποιο ευχαριστα περνας στο σπιτι με παρεα τετοιες μερες παρα να πας σε καποιο μαγαζι οπου θα γινεται χαμος και δεν μπορης να ευχαριστηθης τιποτα
γεια σου Δαναη
γεια σου Αννουλα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Σε κανενα Μπαρακη βρε Γιωργο μου.... ετσι μεταξυ μας... ομορφα και ωραια... Δεν μιλαμε για πολυτελειες.... Ετσι για το γαμωτο... Ασε που θα ειμαστε ολα ορθεια.... με το ποτο στο χερι... αναρωτιεμε πως δεν το σκεφτηκε αυτο η Αννουλα.... Ξερης τι ειναι να σου βαζουν χερι και να μην ξερεις ποιος στο εβαλε???? Και να γυρνας να κοιτας και να κοιτανε ολοι αλλου....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom