DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Εκει θελω.... οταν σκυβης να βαλης το κουτσουρο.... να πεσω πανω σου και να πεση και ο noble απο πισω μου.... σαν καστανα στην φωτια ενα πραγμα θα ειμαστε....καλε δε μαζευεσαι σημερα
μα εκει ειχα σκοπο να στηθω ...τυχαιααααααααααα
σκυβω να φτιαξω τη φωτιααααα ..
αν να χαθεις ομως κι εσυ ...προστυχηηηηηηηηηηηηηη
μονο μην λαμπαδιασουμεεΕκει θελω.... οταν σκυβης να βαλης το κουτσουρο.... να πεσω πανω σου και να πεση και ο noble απο πισω μου.... σαν καστανα στην φωτια ενα πραγμα θα ειμαστε....
σε προκαλω....Δανάη με αυτά που κάνεις θα βγάλω τη μάνικα...
Ποιο σημειο του σωματος γυμναζης περισσοτερο???Δε νομίζω ότι θέλεις... (έχουμε παλιά ιστορία).
Ώρα για γυμναστήριο (να κάψουμε τα μελομακάρονα).
καλα χριστουγενα δαναη και σε ολους με υγεια πανω απο ολα........ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Μονα σας???? Ποτε... σε λιγο θα ειμαι κοντα σας..... Spiderdom μας λυπης εδω.... Καλα Χριστουγεννα να περασης τελειααααα
Καλα Χριστουγεννα Συλβια υγεια και χαρα στα σκελη μαςκαλα χριστουγενα δαναη και σε ολους με υγεια πανω απο ολα........ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Στα αγαπημενα μου ατομα εδω που εισατε ολοι εσεις ... στα αγορια τα τρελα τα καβλιαρικα... Θελω να πω ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ περασαμε πολυ ωραια ολα μας παρεα εδω αυτο το Χρονο.... Ποιους να πρωτοξεχωρισω..... ευχαριστω πολυ που αρκετοι απο σας με τιμησατε στο σιτε μου... και εισατε παρεα μου.... Και αυτους που δεν ειναι ειμαστε εδω παρεα δεν πειραζη.... Γιωργο μου γαταρε.. ΧΟΤΓΙΑΝ ... φαρκελι... Λυκακη... Αμτζικ... κοπρος..Σανιμ.. και και και .... Πολυ ακομα κοσμο που ξερω ποσο με αγαπατε....
Επισης στους Αναρχικους μας.... Στους Στρατιωτικους μας... Ναυτικο Αεροπορια Πεζικο... Και Σωματα Ασφαλειας.... ΚΑΛΑ Χριστουγεννα να περασετε ολα σας... Και σε ολους εδω που υπαρχουν... ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ..... ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ φιλια σε ολους λοιπον.... Ριχτε το εξω καψτε τα γκρεμηστε τα καντε τα μπιλιες... Σας θελω ανανεωμενους... κανονιστε....
Και πηγαινετε και καμια φορα με τη γυναικα σας.... Εχει γινη Φατνη απο κατω....
Και σε ολους τους Κρητικους του Σιτε.... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΤΡΙΔΑΑΑΑ
Αγαπουλα Χρονια Πολλα..... και ΚΑΛΑ....χρόνια πολλα έρωτα!!!!!!!!!
Καλησπερα καυλα Χρονια ΠολλαΤην Καλησπερα μου καβλεεεεςςςς..... Ειμαι ξανα Αθηνα.... απο αυριο στις 3 παλι ανοιγω το κινητο μου.... φιλια