DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Λοιπον.... το Κωλαρακη μου και η γλωσσουλα μου ειναι πολυ ζεστα και υγρα... θελουν στεγνωμα επειγωντος.... με ενα καβλι ....ξερεις κανεναν αρμοδιο??αλαργα λεμε..
Λοιπον.... το Κωλαρακη μου και η γλωσσουλα μου ειναι πολυ ζεστα και υγρα... θελουν στεγνωμα επειγωντος.... με ενα καβλι ....ξερεις κανεναν αρμοδιο??αλαργα λεμε..
Λοιπον.... το Κωλαρακη μου και η γλωσσουλα μου ειναι πολυ ζεστα και υγρα... θελουν στεγνωμα επειγωντος.... με ενα καβλι ....ξερεις κανεναν αρμοδιο??
ε οχι να πεσω και τοσο χαμηλα... κατι ποιο σπουδαιο και αξιολογο???
ε οχι να πεσω και τοσο χαμηλα... κατι ποιο σπουδαιο και αξιολογο???
αφου χρωσταει ρε μαλακα..τι να κανει???Χε χε...που πηγε το μυαλο μου παλι
αφου χρωσταει ρε μαλακα..τι να κανει???
χμμμμμμ εισαι μακρυα γαμωτοοοοοΠαιδια ... επειδη βλεπω ο Κυριος Π..... δεν ανταποκρινετε θα ηθελα να ρωτησω υπαρχη καποιος με καυλωτικη διαθεση .. καλα προσοντα που να καλυψη τις εσωτερικες μου αναγκες???
εμεις οι βλαχοι οπου λαχει..Τι εχει εκει Αγροτες????
ετσι καυλα..... ;)εμεις οι βλαχοι οπου λαχει..
εχεις κοληση με το συγκεκριμενο σιτε... σιγα τους αντρες που εχει.. ολο μπαζα μου δειχνης... Εδω μεσα εχει μεγαλες καυλες με σουπερ προσοντα δεν χρειαζετε να ψαχνω αλλου.... αγορια ευχαριστω για τα πμ... τα λαμβανω υποψην... ετσι να σκασης...
Παιδια ... επειδη βλεπω ο Κυριος Π..... δεν ανταποκρινετε θα ηθελα να ρωτησω υπαρχη καποιος με καυλωτικη διαθεση .. καλα προσοντα που να καλυψη τις εσωτερικες μου αναγκες???