Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 331K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
Για σου Δαναη με τα ωραια σου!!!!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Παιδια ... επειδη βλεπω ο Κυριος Π..... δεν ανταποκρινετε θα ηθελα να ρωτησω υπαρχη καποιος με καυλωτικη διαθεση .. καλα προσοντα που να καλυψη τις εσωτερικες μου αναγκες???  

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
Παιδια ... επειδη βλεπω ο Κυριος Π..... δεν ανταποκρινετε θα ηθελα να ρωτησω υπαρχη καποιος με καυλωτικη διαθεση .. καλα προσοντα που να καλυψη τις εσωτερικες μου αναγκες???  
χμμμμμμ εισαι μακρυα γαμωτοοοοο

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Λοιπον γραψτε μου 10 Αθηναιοι με καλα προσοντα... οχι με την καμερα κοντα να φαινετε Κινκ Κονκ... και θα σας βαλω σε κληρωση εδω στο σπιτη μου οποιος κερδιση με εχει δικια του για 1 ωρα... και ασε τους αλλους να τρωγοντε... και να θελουν χαρτζηλικη...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
εχεις κοληση με το συγκεκριμενο σιτε... σιγα τους αντρες που εχει.. ολο μπαζα μου δειχνης... Εδω μεσα εχει μεγαλες καυλες με σουπερ προσοντα δεν χρειαζετε να ψαχνω αλλου.... αγορια ευχαριστω για τα πμ... τα λαμβανω υποψην... ετσι να σκασης... :P  :grin:

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
αν εισαι καλη ,καυλιαρα και εμπειρη τοτε θα ειναι ευκολο να βρεις!!και κυριως ερωτα χωρις πολλα λογια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom