You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans -shemale danai
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 330K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
βαλτε τη φαντασια σας να δουλεψη... σας θελω ανωμαλους... και η σαρκα μου δικη σας....
βαλτε τη φαντασια σας να δουλεψη... σας θελω ανωμαλους... και η σαρκα μου δικη σας....
εμας μας ενδιαφέρει το ...πνεύμα σου
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
ποιο απο ολα... εχω πολλα.... οταν ερχεστε σας καβαλανε... και δεν λετε να φυγετε...εμας μας ενδιαφέρει το ...πνεύμα σου
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Σκεφτομε τους αγροτες μας τα καημενα τοσες μερες εκει στο κρυο χωρις σεξ... χωρις μια θαλπορη... σκεφτομουν να παω να τους ζεστανω λιγο το προσωπακη τους... να τους τριψω λιγο το κωλαρακη μου στο μουτρακη τους
viper84x
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2008
- Like
- 13
- Πόντοι
- 1
Σκεφτομε τους αγροτες μας τα καημενα τοσες μερες εκει στο κρυο χωρις σεξ... χωρις μια θαλπορη... σκεφτομουν να παω να τους ζεστανω λιγο το προσωπακη τους... να τους τριψω λιγο το κωλαρακη μου στο μουτρακη τους
Καλα, δες πρωτα εμας εδω και ασε τους αγροτες για μετα ;)
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Και δεν τολμας να πας εκει να δης πανηγυρι που θα εχουνε,και αμα ειναι λιγο εξαγριωμενη δεν την βγαζης καθαρηΣκεφτομε τους αγροτες μας τα καημενα τοσες μερες εκει στο κρυο χωρις σεξ... χωρις μια θαλπορη... σκεφτομουν να παω να τους ζεστανω λιγο το προσωπακη τους... να τους τριψω λιγο το κωλαρακη μου στο μουτρακη τους
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ναι αλλα εσας βρε παιδι μου οσο και να σας δινω.... θελετε και πιο πολυ ολο το καυλακη σας εξω απο το παντελονι ειναι... και ολη νυχτα να σας ξεζουμιζω .... τι τρωτε βρε παιδι μου????Καλα, δες πρωτα εμας εδω και ασε τους αγροτες για μετα ;)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Η υπουργος μας γιαυτο φοβατε να παει... δεν ξερει ομως τι χανη...Και δεν τολμας να πας εκει να δης πανηγυρι που θα εχουνε,και αμα ειναι λιγο εξαγριωμενη δεν την βγαζης καθαρη
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Οταν αρχιση να την γαργαλαει θα ειναι αργαΗ υπουργος μας γιαυτο φοβατε να παει... δεν ξερει ομως τι χανη...
viper84x
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2008
- Like
- 13
- Πόντοι
- 1
Ναι αλλα εσας βρε παιδι μου οσο και να σας δινω.... θελετε και πιο πολυ ολο το καυλακη σας εξω απο το παντελονι ειναι... και ολη νυχτα να σας ξεζουμιζω .... τι τρωτε βρε παιδι μου????
Αυτο εδω τρωμε...
Συνημμένα
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
βρε για κοντρα πλακε με περασατε?????
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Λοιπον αντε παω στο μπανιο γιατι θα με δειρουνε.. 2 μερες εχω να το ανοιξω το κινητο.. Θα εχουν λυσαξη... ποιος τους αντεχη παλι...
viper84x
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2008
- Like
- 13
- Πόντοι
- 1
βρε για κοντρα πλακε με περασατε?????
Οχι πλακε αλλα καυλε;)
Μπανακι ολομοναχη?? Αντε καλο πλυτσι πλυτσι;)
τρεξε γρηγορα ακομα εδω εισαι?Λοιπον αντε παω στο μπανιο γιατι θα με δειρουνε.. 2 μερες εχω να το ανοιξω το κινητο.. Θα εχουν λυσαξη... ποιος τους αντεχη παλι...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Tsoyla...τρεξε γρηγορα ακομα εδω εισαι?
Επισκέπτης
ποσες ωρες πλενεσαι μωρη???Tsoyla...
DANAHTRANS