DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Σε ευχαριστω μωρο μου.... Αλλα ουδεις τελειος.... ουτε ο Θεος...καλησπερα δαναη εισαι ΤΕΛΕΙΑΑ !!!!!!
Σε ευχαριστω μωρο μου.... Αλλα ουδεις τελειος.... ουτε ο Θεος...καλησπερα δαναη εισαι ΤΕΛΕΙΑΑ !!!!!!
Προσωπικά με εχει φτιάξει πολύ αυτό το μωρό!
Και γαμώ τους βύζους και για χύσιμο και για γλύψιμο!!!
Τι λέτε φίλοι μου, να πάω κάποιο βραδάκι να το γνωρίσω?
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/index.php?option=com_smf&Itemid=250&action=dlattach;topic=71596.0;attach=214059;image[/img[/URL]]
[/quote]
Sory για το spam-offtopic. Για αλλού τόγραφα αλλού μπήκε!!! :D
Κοριτσαραααααααααα..... Ειδες τι κανανε???? Μου ανοιξανε θρεντ.... Αλλη δουλεια δεν ειχα....Δανάηηηηηηηηηηηηηη :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπερα δαναη :-* :-* :-*
καλησπερα μωρο μου... Πως πανε τα κεφια στην Ολλανδια???? Ολα καλα?? Επρεπε να στα εδινα τα φιλακια απο κοντα αλλα δεν μου εκατσε η φαση....
Καλησπερα δαναη :-* :-* :-*
Κοριτσαραααααααααα..... Ειδες τι κανανε???? Μου ανοιξανε θρεντ.... Αλλη δουλεια δεν ειχα....
Δυστυχώς δεν έχω τσεκάρει καμιά σας ακόμη. Για σένα γιαβρί μου πολύ χλωμό το θωρώ.Που ξερεις μπορει να με δεις και εμενα καμια μερα ετσι να μοστραρω εδω μεσα.... Πονηρε...
Παντως ιδιο κωλο με αυτην εχω... Αλλα θα το εχεις τσεκαρη εσυ μαλλον...
Αφου εχουν υσηχια οι ελευθεροι, πρεπη να εχουν και οι παντρεμενοιΓιασου ρε Κατερινα..... Πες τα.... Να βγαλουμε τα εσωψυχα μας.... Αμαν πια αυτοι οι παντρεμενοι... Λιγο ησυχια δεν εχουν....
Τετοια θελη πολλες φορες ο κοσμοςβιβλιο θα γραψω μια μερα....
[size=25pt]Ναιιιιιιιιιιιιιιιιι[/size]ε ναι ενταξη οι φωτος... αλλα τα πικαντικα ειναι ακομα πιο ωραια συμφωνειτε????? Ακουσα ενα δυνατο ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ