DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
ολα καλα κουκλα μου... περναω πολυ ωραια.... χαθηκαμε βρε....γεια σου κοριτσαρα μου που χαθηκες??? ολα καλα?? :-* :-* :-*
ολα καλα κουκλα μου... περναω πολυ ωραια.... χαθηκαμε βρε....γεια σου κοριτσαρα μου που χαθηκες??? ολα καλα?? :-* :-* :-*
ναι ρε γμτ πρεπει να ξανακανονισουμε κανα παρτυολα καλα κουκλα μου... περναω πολυ ωραια.... χαθηκαμε βρε....
και ουζάκι και παρτάκι.. και ότι ήθελε προκύψει ...
εισαι σωστη και ΑΛΗΘΙΝΗ ...Αγαπες μου.... Αννουλα σε ευχαριστω... να ξερεις ο ενταξη ανθρωπος ποτε δεν χανετε.... και να θυμασε κατι.... καλυτερα να σε κυνηγουν παρα να τους κυνηγας.... Οταν το καταφερης αυτο τοτε εχεις καταφερης πολλα στο χωρο σου..... και οχι μονο.... και στη προσωπικη ζωη σου.... Φιλια κοριτσαρα μου...
Γιωργο μου σε ευχαριστω... και για μενα ηταν αξεχαστη εμπειρια... εισαι αξιολογο ατομο... α και κανης καλο κρεβατι... οποια πεση στα χερια σου θα καλοπεραση... χαχαχαΑν και ειμαι αρκετα μακρια καταφερα να συναντησω-γνωρισω την Δαναη στην Θεσ/νικη μετα απο προσκληση που την καναμε αρκετα ατομα απο εδω
Με το που συναντηθηκαμε αρχισαμε να μιλαμε λες και γνωριζομασταν ποσα χρονια και εγω δεν ξερω, πολυ καλη συμπεριφορα και πολυ καλο ατομο, ευγενικη, προσχαρη, ανετη και ωραια
Πατα ρε φιλε την υδρογειο (πρασινο) κατω απο το αβαταρ της Δαναης και θα δης πολλες φωτοοποιος εχει φωτο της δαναη ας τιν ανεβαση , για να δουμε και εμεις εαν ειναι για τα γουστα μας !!
Οποια πεφτη στα χερια μου δεν φευγη παραπονεμενη κανονιζω να την ικανοποιησω οσο γινεται καλυτεραΓιωργο μου σε ευχαριστω... και για μενα ηταν αξεχαστη εμπειρια... εισαι αξιολογο ατομο... α και κανης καλο κρεβατι... οποια πεση στα χερια σου θα καλοπεραση... χαχαχα
Και που να δης τι γινεται με την cg τωρα χαμος τρελενεται αμα στα πω θα σε τρελανουνΓιωργο μου σε ευχαριστω... και για μενα ηταν αξεχαστη εμπειρια... εισαι αξιολογο ατομο... α και κανης καλο κρεβατι... οποια πεση στα χερια σου θα καλοπεραση... χαχαχα
καλησπερα μωρο μου... Πως πανε τα κεφια στην Ολλανδια???? Ολα καλα?? Επρεπε να στα εδινα τα φιλακια απο κοντα αλλα δεν μου εκατσε η φαση....Καλησπερα δαναη :-* :-* :-*