DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
καλησπέρα κούκλα... τέρας ομιλεί...
τον αλλο μηνα θα του δωσω να καταλαβη... τελευταια και καλυτερη ...
φρόντισε να μαυρίσεις κιόλας...
Πονηρη περιμενεις να δροσιση λιγο πρωτατον αλλο μηνα θα του δωσω να καταλαβη... τελευταια και καλυτερη ...
Αααααα δεν μας τα λες καλα εσυΑΜΕ ... και οχι μονο να μαυρισω...
μωρή τρελέγκωωωωωω..ΑΜΕ ... και οχι μονο να μαυρισω...
καθολου καλα... και ανωμαλα παντα ...Αααααα δεν μας τα λες καλα εσυ
Ανωμαλιααααααααααααρακαθολου καλα... και ανωμαλα παντα ...
όταν γυρίσω έτσι κι αλλιώς φυλακισμένη θα είμαι σ αυτή τη πόλη...σε λίγο θα περπατάω στα παλάτια των ιπποτών.... άντε κι όταν επιστρέψω περιμένω να δω νέα ξενάγηση...καλως τις αγαπες.... να σε παρω μια μερα να σε ξεναγησω?? σε ποια μπουντρουμια θες να σε παω?? στη Φυλακη του Κολωκοτρωνη μηπως??? χαχαχα
ασε τους Ιπποτες καποτε ητανε... αχ που καβαλαγαν τα αλογα.... και δεν ξερω και εγω τι αλλο εκει στη Ροδο .. καθοτι ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ...όταν γυρίσω έτσι κι αλλιώς φυλακισμένη θα είμαι σ αυτή τη πόλη...σε λίγο θα περπατάω στα παλάτια των ιπποτών.... άντε κι όταν επιστρέψω περιμένω να δω νέα ξενάγηση...
ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΓΕΜΑΤΗ ΠΟΥΤΣΟΥΣ????? ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟΝόταν γυρίσω έτσι κι αλλιώς φυλακισμένη θα είμαι σ αυτή τη πόλη...σε λίγο θα περπατάω στα παλάτια των ιπποτών.... άντε κι όταν επιστρέψω περιμένω να δω νέα ξενάγηση...
Λιγους και διαλεχτους θελη οχι οτι να ειναιΘΑ ΕΙΣΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΓΕΜΑΤΗ ΠΟΥΤΣΟΥΣ????? ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟΝ
ξερουν αυτοι τι μας αρεσουν και ερχοντε μονοι τους... μας εχουν παρη χαμπαρη ... εχθες παρολιγω να μου προκοσουν το κεφαλι μου στο τοιχο ... παρολιγο ... χαχαχαχαχαΛιγους και διαλεχτους θελη οχι οτι να ειναι