Επισκέπτης
ποιος σε πειραξε να του γαμησω το σπιτι???Καλησπερα σε ολους...
ποιος σε πειραξε να του γαμησω το σπιτι???Καλησπερα σε ολους...
Ενα άστεγο τραβέλι την πέιραξε την κοπέλα ρε γαμώτο!!ποιος σε πειραξε να του γαμησω το σπιτι???
Ενα άστεγο τραβέλι την πέιραξε την κοπέλα ρε γαμώτο!!
Και βαααααααααλεΑστεγα ηταν 100% στο μυαλο ...
Ενα απο τα καλυτερα παιδια του σιτε... Καλησπερα Καυλιαρογατε ....Και βαααααααααλε
Καλησπερα καυλιαρα
σε πηδηξε και λες οτι ειναι απο τα καλυτερα παιδια?Ενα απο τα καλυτερα παιδια του σιτε... Καλησπερα Καυλιαρογατε ....
εσυ δηλαδη οσοι σε πηδανε τους θεωρεις φιλους σου???σε πηδηξε και λες οτι ειναι απο τα καλυτερα παιδια?
δεν εχω φιλους μονο γνωστουςεσυ δηλαδη οσοι σε πηδανε τους θεωρεις φιλους σου???
και εμεις γνωστους εχουμε ...δεν εχω φιλους μονο γνωστους
www.imagerous.com/] [/URL] www.imagerous.com/] [/URL] www.imagerous.com/] [/URL] www.imagerous.com/] [/URL] www.imagerous.com/] [/URL]Ενα απο τα καλυτερα παιδια του σιτε... Καλησπερα Καυλιαρογατε ....
Τι ειναι αυτα που με ρωτας βρε τρελο??? Πρεπει να παω εγω για να πας και εσυ??? Εγω το Σεπτεβριο ... Τωρα ασχολιεμε με Αυγουστιατικους πουτσους ... αυταρε συ Δαναη?
ακομα να πας διακοπες? ....
ουτε εγω πηγα
εδω θα μεινουμε?
Ξερης εσυ τι κανεις, αυτο τον καιρο ειναι φορτισμενες οι μπαταριες μεχρι εκει που δεν περνη , να κλαταρουνΤωρα ασχολιεμε με Αυγουστιατικους πουτσους ... αυτα
Επισης καυλιτσαΚαλο Σαββκυριακο καυλακια...
καλησπερα καυλα,εσυ πως πας ,εισαι εδω?Καλησπερα σε ολους... Περνατε καλα?? κανατε μακροβουτια η οχι?? το μαυρισατε το κωλη σας??