Κάτι μου λέει ότι την πάς με χείλια !ferrari πιο παλια !!! πλεον με ενα ....σμαρτακι .... μαυρο μετα τις 12 συγγρου ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans Nikol
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gr punk
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 34
- Εμφανίσεις 31K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gfe_lover
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15
- Πόντοι
- 2.163
δε την εχω δει τελευταια δε βγαινει συγγρου?
Βγαινει που και που
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
Κάτι μου λέει ότι την πάς με χείλια !
μπωρει να ειναι ζευγαρη τα παιδια που ξερεις
Lime Soda
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
απο τα κακά παιδιά του χώρου! όποιος τη γνωρίζει ξέρει....
Όπως τα λέει ο φίλος. Με την Νικόλ Ντελιμάρη γνωριστήκαμε αρχές 2010, βγήκαμε για ποτό στο Kitrino cafe στο Π.Φάληρο. Όλα αυτά μετά από εξαντλητικά μηνύματα και ώρες στο MSN μετά από ανταλλαγή e-mail από το τότε γαμηστερό Altsex.gr. Έπαθα σοκ με την μουνάρα αυτή την πορσελάνινη, όσο πίναμε το ποτάκι μας και τα λέγαμε μου χάϊδευε το χέρι και είχα κατακαυλώσει εγώ τότε 25, εκείνη 29 έλεγε(σήμερα που κοντεύω 28 εκείνη ακόμα 29 είναι χαχα κλασσικό γνώρισμα τρανς). Τότε τα είχε με έναν φουσκωτό επίσης φαρμακοποιό που την είχε γαμήσει στο ξύλο και την κυνηγούσε με αποτέλεσμα να αλλάζει μέχρι και σπίτια(βέβαια αυτή ήταν η δική της εκδοχή και όχι του τύπου).Επηρρέασε όμως και την δική μας σχέση αυτό με τα νεύρα και το μυστικοπαθές που είχε. Δώσαμε ραντεβού μετά από δική της πρόταση πριν το Σχιστό για να πάμε με το Smartaki της Κινέτα!!! Τόσο μακρυά για να μην τυχόν και μας δει ο δικός της. Πήγαμε αφού στο δρόμο έπαιζαν αγάπες και φιλιά τελικά στο χοτέλι του Κοκκίνη. Είχα απίστευτες καύλες γιατί θα ήταν η πρώτη εγχειρισμένη τρανς που θα γαμούσα! Ωραίο τατού λίγο πιο πάνω από το κωλαράκι παρεπιπτόντως. Λοιπόν και εδώ αρχίζει η ξενέρα.. Γδύνεται και μου λέει "Καλά τα ρούχα σου γιατί είναι τόσο καθαρά?Μυρίζουν κάτι πολύ φρέσκο", "δηλαδή?" την ρωτάω, "τί έπρεπε να έρθω άπλυτος?". Μου λέει "καλά, γδύσου κι εσύ". Γδύνομαι... και εκεί που είναι γυμνή και πάω να την κουτουπώσω στο κρεββάτι αρχίζει τα τραβελοκομπλεξικά τα γνωστά σε υπέρ-ενισχυμένη έκδοση: "Ε,καλά να γδυθείς είπα όχι να με γαμήσεις"... Μάγκες, της έδωσα αυστηρά μόνο μια πίπα και ένα γρήγορο πούτσο στον κώλο και στο ψεύτικο μουνάκι και της είπα "Φεύγουμε γιατί έχω κι εγώ κοπέλα όχι μόνο εσύ γκόμενο". Τρελάθηκε, από τα νεύρα της ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΜΕΤΑ ΤΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ", μπορεί και να με άφηνε στην Κινέτα βραδυάτικα. Τελικά με γύρισε πίσω εκεί που είχαμε δώσει ραντεβού και χωρίσαμε χωρίς πολλά πολλά και ο καθένας σπιτάκι του... Μεγάλη καριόλα, το παίζει και κάποια από τότε που βγήκε το Facebook. ΜΑΚΡΥΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ! ΜΑΚΡΥΑ, 100% ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΑΤΟΜΟ. > > >
Όπως τα λέει ο φίλος. Με την Νικόλ Ντελιμάρη γνωριστήκαμε αρχές 2010, βγήκαμε για ποτό στο Kitrino cafe στο Π.Φάληρο. Όλα αυτά μετά από εξαντλητικά μηνύματα και ώρες στο MSN μετά από ανταλλαγή e-mail από το τότε γαμηστερό Altsex.gr. Έπαθα σοκ με την μουνάρα αυτή την πορσελάνινη, όσο πίναμε το ποτάκι μας και τα λέγαμε μου χάϊδευε το χέρι και είχα κατακαυλώσει εγώ τότε 25, εκείνη 29 έλεγε(σήμερα που κοντεύω 28 εκείνη ακόμα 29 είναι χαχα κλασσικό γνώρισμα τρανς). Τότε τα είχε με έναν φουσκωτό επίσης φαρμακοποιό που την είχε γαμήσει στο ξύλο και την κυνηγούσε με αποτέλεσμα να αλλάζει μέχρι και σπίτια(βέβαια αυτή ήταν η δική της εκδοχή και όχι του τύπου).Επηρρέασε όμως και την δική μας σχέση αυτό με τα νεύρα και το μυστικοπαθές που είχε. Δώσαμε ραντεβού μετά από δική της πρόταση πριν το Σχιστό για να πάμε με το Smartaki της Κινέτα!!! Τόσο μακρυά για να μην τυχόν και μας δει ο δικός της. Πήγαμε αφού στο δρόμο έπαιζαν αγάπες και φιλιά τελικά στο χοτέλι του Κοκκίνη. Είχα απίστευτες καύλες γιατί θα ήταν η πρώτη εγχειρισμένη τρανς που θα γαμούσα! Ωραίο τατού λίγο πιο πάνω από το κωλαράκι παρεπιπτόντως. Λοιπόν και εδώ αρχίζει η ξενέρα.. Γδύνεται και μου λέει "Καλά τα ρούχα σου γιατί είναι τόσο καθαρά?Μυρίζουν κάτι πολύ φρέσκο", "δηλαδή?" την ρωτάω, "τί έπρεπε να έρθω άπλυτος?". Μου λέει "καλά, γδύσου κι εσύ". Γδύνομαι... και εκεί που είναι γυμνή και πάω να την κουτουπώσω στο κρεββάτι αρχίζει τα τραβελοκομπλεξικά τα γνωστά σε υπέρ-ενισχυμένη έκδοση: "Ε,καλά να γδυθείς είπα όχι να με γαμήσεις"... Μάγκες, της έδωσα αυστηρά μόνο μια πίπα και ένα γρήγορο πούτσο στον κώλο και στο ψεύτικο μουνάκι και της είπα "Φεύγουμε γιατί έχω κι εγώ κοπέλα όχι μόνο εσύ γκόμενο". Τρελάθηκε, από τα νεύρα της ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΜΕΤΑ ΤΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ", μπορεί και να με άφηνε στην Κινέτα βραδυάτικα. Τελικά με γύρισε πίσω εκεί που είχαμε δώσει ραντεβού και χωρίσαμε χωρίς πολλά πολλά και ο καθένας σπιτάκι του... Μεγάλη καριόλα, το παίζει και κάποια από τότε που βγήκε το Facebook. ΜΑΚΡΥΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ! ΜΑΚΡΥΑ, 100% ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΑΤΟΜΟ. > > >
parr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 236
ρε ανθρωπε για πιο λογο την ψαχνεις εσυ?????αν δουλευε θα εβαζε αγγελιες και θα την επαιρνες τηλ.απο την στιγμη που δε βρισκεις αγγελιες μπορει να μην ξαναδουλεψει πλεον...μη ψαχνεις ψιλους στ'αχυρα κοιτα δεξια αριστερα ολο και κατι θα βρεις να σου γεμισει των κωλο...το ματι ηθελα να πω...που ειναι αυτο το κοριτσι?
ξερει κανεις τη τρανσ νικολ απο παλαιο φαληρο?
αυτό τον καιρο βρισκεται στα μερη της: Λευκαδα
madrilenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
γιατι νομίζω ότί την είδαμε σε ένα περασμα που κάναμε απο συγγρού;
σε ενα σμαρτακι, με ένα ασημι- λαμε ( κατι τέτοιο) φόρεμα, πολύ εντυπωσιακή, λογικά ήταν αυτή.
σε ενα σμαρτακι, με ένα ασημι- λαμε ( κατι τέτοιο) φόρεμα, πολύ εντυπωσιακή, λογικά ήταν αυτή.
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
το καμάρι της Λευκάδας! Ντελιμάρη! της γνωστής οικογενείας των Ντελιμαρέων (σαλάμι ντελιμάρη για όσους γνωρίζουν)
πολύ δυνατή και κυκλοφορεί και ferrari! αν δουλεύει ακόμη όμως δεν το γνωρίζω, είναι πολλά χρόνια πολυτελείας και ακόμη βαστάει μια χαρά. περπαταέι και την χαζεύουν όλοι!
Συνημμένα
takhs andr
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2017
- Like
- 339
- Πόντοι
- 21
Καλημερα εχει κανεις πληροφοριες για νικολ ντελιμαρι αν κανει πιατσα η ραντευου ακομα.οποιαδηποτε πληροφορια η εδω η σε πμ θα την εκτιμουσα