Νέα

Trans με τα μεγαλύτερα εργαλεία στην Ελλάδα (Ελληνίδες-ξένες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aliki-xania !
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 274
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mimis75

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μια και μιλαμε για <<γατακια>>,σημερα το πρωι πετυχα στο φεισμπουκ...αυτο το μαναρακι.....Transprincess Barbie.μπειτε να το δειτε.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

ATHINA22

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
Hθελα να ρωτήσω η Δανάη_trans τι γατάκι έχει, μεγάλο ή μικρό, ξέρει κάποιος?

edit_Duracell: Μετατροπή greekglish

Mimis75

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

τι αλλο θα ακουσω !!!!!  κανεις copy paste το ονομα της στο search του φειςμπουκ

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
τι αλλο θα ακουσω !!!!!   κανεις copy paste το ονομα της στο search του φειςμπουκ
ρε φιλε αυτο εκανα στη αρχη και δε το βγαζε τωρα μου το βγαλε ειμαστε ασχετοι αλλα οχι και τοσο

Mimis75

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε αυτο εκανα στη αρχη και δε το βγαζε τωρα μου το βγαλε ειμαστε ασχετοι αλλα οχι και τοσο

δεν ειπα οτι εισαι ασχετος φιλε μου,απλως θεωρησα οτι ηταν κατι εντελως απλο.εχω παντως εκανα copy paste και μου το βγαζει

Mimis75

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Όνομα: Transprincess BarbieΔίκτυο: GreeceΠροσθήκη στους Φίλους
Αποστολή Μηνύματος
Εμφάνιση Φίλων

ιδου και η αποδειξη

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
ναι ρε φιλε το βρηκα να σαι καλα

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
sorry pou grafo greekenglish alla den exei i ypologisteis mou ellinika!an kserei kapoios tha ithela kai mia voithia ggia ayto!

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε κάποιον Η/Υ που δεν έχει Ελληνικά, μπορείτε να επεξεργαστείτε το προς δημοσίευση μήνυμά σας στο παρακάτω link

κι εν συνεχεία να το μεταφέρετε στο thread (γραμμένο πλέον σωστά, μ' ελληνικούς χαρακτήρες) με copy + paste...

Όποιοι/ες χρειάζονται ορθογραφική βοήθεια στις δημοσιεύσεις τους υπάρχει το δωρεάν πακέτο εφαρμογών γραφείου Open office, το οποίο περιλαμβάνει επεξεργαστή κειμένου και λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες (Microsoft Windows, Solaris, Linux, Μac OS).

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε κάποιον Η/Υ που δεν έχει Ελληνικά, μπορείτε να επεξεργαστείτε το προς δημοσίευση μήνυμά σας στο παρακάτω link

κι εν συνεχεία να το μεταφέρετε στο thread (γραμμένο πλέον σωστά, μ' ελληνικούς χαρακτήρες) με copy + paste...

Όποιοι/ες χρειάζονται ορθογραφική βοήθεια στις δημοσιεύσεις τους υπάρχει το δωρεάν πακέτο εφαρμογών γραφείου Open office, το οποίο περιλαμβάνει επεξεργαστή κειμένου και λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες (Microsoft Windows, Solaris, Linux, Μac OS).

ο σεξομανης εργενης Duracell παντα προθυμος να σας βρει λυση...αλλα μονο για το σιτε .οχι για τα σεξουαλικα σας... :boobies: :boobies: :grin: :grin:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
ο σεξομανης εργενης Duracell παντα προθυμος να σας βρει λυση... αλλα μονο για το σιτε. οχι για τα σεξουαλικα σας... :boobies: :boobies: :grin: :grin:

χαχαχα Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Silvia... όσο για το σχόλιο... έεε τι να κάνουμε, ο καθένας με τις προτιμήσεις του... κι εγώ είμαι str8 100% :bounce-glasses:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ο σεξομανης εργενης Duracell παντα προθυμος να σας βρει λυση...αλλα μονο για το σιτε .οχι για τα σεξουαλικα σας... :boobies: :boobies: :grin: :grin:
Καλως την Συλβια,για τα σεξουαλικα ειμαστε και εμεις εδω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :tits2: :tits2:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
χαχαχα Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Silvia... όσο για το σχόλιο... έεε τι να κάνουμε, ο καθένας με τις προτιμήσεις του... κι εγώ είμαι str8 100%
μα για αυτο το ειπα γιατι εισαι str8100%....αλλα αλλο πραγμα η σεξουαλικη πρωτημηση καποιου και αλλο η ανθρωπινη επαφη ανεξαρτητου φυλου

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.091
Πόντοι
22.785
Καλως την Συλβια,για τα σεξουαλικα ειμαστε και εμεις εδω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :tits2: :tits2:
giorgos58 γιατι μας κατακρινουνε
για τις σεξουαλικες μας προτιμησεις;;;;;;;;;
εγω δεν κρυβω οτι ειμαι αμφισεξουαλικο  ατομο............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom