Επισκέπτης
Μωρο μου εσυ γιατι ρωτας ... αφου δεν γουσταρεις...........
ετσι ρε μαναρι μου πληροφοριακα να δω με τι παλαμαρια συναναστρεφεσαι...εγκυκλοπαιδικα
Μωρο μου εσυ γιατι ρωτας ... αφου δεν γουσταρεις...........
για εναν πλουσιο σεξουαλικο κοσμοΤραβέλια με προσόντα, Το μεγαλύτερο "γατάκι" από Τρανς στην Αθήνα, βλέπω οι πουτσο-λαγνείες έχουν μεγάλο σουξέ στο site...
Δηλαδη η απελευθερωση του ανθρωπου...!!!! για εσενα εχει πολυ γελιο...;θυμαστε κατι κοπελες που ειχε η δρουζα σε μια εκπομπη?μια αγαπη και μια αλλη...πολυ γελιο η φαση,ηταν και η κουμαριανου
πια απελευθερωση ρε αλικη η οπως σε λενε,ξεφτιλα ειναι.ξεκατινιαζονταν και η αλλη προσπαθουσε να κρατησει επιπεδο,η δρουζα λεω.αυτα ειναι γελοιοτητες για δημοσιοτητα,στο ελλαντα δεν αλλαζει η ηλιθια νοοτροπια,νομιζεις αυτες θα τις δεχτει η κοινωνια ποτε? κι οσο για μενα,οχι οτι με νοιαζει η γνωμη σου αλλα ειμαι απ τους ελαχιστους που πραγματικα δεν εχω προβλημα με κανεναν αρκει να μη με ενοχλει.αλλα εδω το θρεντ ειναι για γελια ,ξεκατινιαζονται με τετοιο τροπο που ειναι αστειοςΓιατι η απελευθερωση του ανθρωπου...!!!! για εσενα εχει πολυ γελιο...;
δηλαδη αυτος που εχει δεχθει αυτο που ειναι και αλαξει την ζωη του... εχει γελιο...; και εσυ που ποτε δεν θα πιστεψεις τι πραγματικα εισαι....για εμενα δεν εχει γελιο......;
Καταρχην εδω κανουμε και την πλακιτσα μας!πια απελευθερωση ρε αλικη η οπως σε λενε,ξεφτιλα ειναι.ξεκατινιαζονταν και η αλλη προσπαθουσε να κρατησει επιπεδο,η δρουζα λεω.αυτα ειναι γελοιοτητες για δημοσιοτητα,στο ελλαντα δεν αλλαζει η ηλιθια νοοτροπια,νομιζεις αυτες θα τις δεχτει η κοινωνια ποτε? κι οσο για μενα,οχι οτι με νοιαζει η γνωμη σου αλλα ειμαι απ τους ελαχιστους που πραγματικα δεν εχω προβλημα με κανεναν αρκει να μη με ενοχλει.αλλα εδω το θρεντ ειναι για γελια ,ξεκατινιαζονται με τετοιο τροπο που ειναι αστειος
του παιδιου δεν του το δειξες το γατακι σου...Καταρχην εδω κανουμε και την πλακιτσα μας!
Και εδω που τα λεμε αν δεν υπηρχαμε εδω , να λεμε και καμια βλακια ... θα ειχε σβησει το θρεντ... ετσι δεν ειναι....;
τωρα για την προβολη η καθεμια κανει οτι πιστευει αυτη καλητερο...αν και δεν εχει αλλο μεσω δυστηχως εδω να προβληθει....Και εγω ειμαι αντιθετη με αυτα, γιατι και οσες τα εχουν κανει ,δεν εχουν κερδισει τιποτα παραπανω απο να σχολιαζει ο κοσμος αρνητικα... και τις αλλες που δεν εχουν και καμια σχεση....
Καταρχην εδω κανουμε και την πλακιτσα μας!
Και εδω που τα λεμε αν δεν υπηρχαμε εδω , να λεμε και καμια βλακια ... θα ειχε σβησει το θρεντ... ετσι δεν ειναι....;
τωρα για την προβολη η καθεμια κανει οτι πιστευει αυτη καλητερο...αν και δεν εχει αλλο μεσω δυστηχως εδω να προβληθει....Και εγω ειμαι αντιθετη με αυτα, γιατι και οσες τα εχουν κανει ,δεν εχουν κερδισει τιποτα παραπανω απο να σχολιαζει ο κοσμος αρνητικα... και τις αλλες που δεν εχουν και καμια σχεση....
Το θρεντ μια χαρα παει!!!το θρεντ μια χαρα πηγαινε τοσο καιρο χωρις τις βλακειες. τωρα παει για σβυσιμο.
Τι εννοείς Αλίκη, -άκυρη συμπερυφορά και σε πρόσωπο- ?Eρωτα ..............
Πληροφοριες για Γατια!!! 2
Τσουλη Κρητηκια.... μεγαλα προσοντα ! ακυρη συμπεριφορα και σε προσωπο... τωρα αν σας ενδιαφερει μονο το Γατι! παρτε την!!!
Εννοω απο εμφανιση δεν λεει.....Τι εννοείς Αλίκη, -άκυρη συμπερυφορά και σε πρόσωπο- ?
Εννοω απο εμφανιση δεν λεει.....
Και λειτουργει οπως οι περισσοτερες, γρηγορη, να τελειωσετε..........
συγνωμη βρε παληκαρια, μια ερωτηση..
το καβλι μου δηλαδη λεγεται ''γατάτι'', ή θα λεγεται ετσι μονο αν ''το γυρίσω'' ????