tiffany_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φιλη μην φανει επιθετικο το υφος μου απλα σου εξηγω...και παντα με τα δικα μου δεδομενα και με οσα ξερω εγω...
καλε ναι δεν θεωρησα οτι εισαι επιθετικη συμφωνω σε ολα οσα λες εκτος απο ενα,δεν νοειτε καποιος να μπαινει σε τοσο μεγαλη διαδικασια με ορμονες,σιλικονες,αποτριχωσεις και να μη θελει να φτιαξει τρυπουλα που ειναι και ο ορισμος αυτου που προσπαθουν με τοσο κοπο να γινουν δλδ γυναικες (ειδικα οταν μιλαμε για παθητικες),τον φοβο απο την αλλη τον καταλαβαινω απολυτα αλλα και παλι αυτο που ειναι φυσιολογικο για μενα ειναι αδιανοητο για καποιον αλλο και παει λεγονταςφιλη μην φανει επιθετικο το υφος μου απλα σου εξηγω...και παντα με τα δικα μου δεδομενα και με οσα ξερω εγω...
καλε ναι δεν θεωρησα οτι εισαι επιθετικη συμφωνω σε ολα οσα λες εκτος απο ενα,δεν νοειτε καποιος να μπαινει σε τοσο μεγαλη διαδικασια με ορμονες,σιλικονες,αποτριχωσεις και να μη θελει να φτιαξει τρυπουλα που ειναι και ο ορισμος αυτου που προσπαθουν με τοσο κοπο να γινουν δλδ γυναικες (ειδικα οταν μιλαμε για παθητικες),τον φοβο απο την αλλη τον καταλαβαινω απολυτα αλλα και παλι αυτο που ειναι φυσιολογικο για μενα ειναι αδιανοητο για καποιον αλλο και παει λεγοντας
.καποιες κοπελες βεβαια που το σκεφτονται το αφηνουν και για πιο μετα σαν μια μορφη ανανεωσης...
ενα πραγμα οπως εμεις λεμε για να ανανεωθουμε να κοψουμε κανα μαλλι,να βαλουμε σιλικονη η να κανουμε ενα μποτοξακι
η σιλικονη ειναι must και για τα real κοριτσια αλλα και για τα wannabe plastic is fantastic))))
αυτο εννοειται αγαπη μου ολα με μετρο ειπαμε!! ;)
να δω τι αλλη μαλακία θα ακούσουμε εδώ μέσα..η σιλικονη ειναι must και για τα real κοριτσια αλλα και για τα wannabe plastic is fantastic))))
η σιλικονη ειναι must και για τα real κοριτσια αλλα και για τα wannabe plastic is fantastic))))
[/quote σου πα να σασ παρω γω δεν θες τραβα βρες τωρα μωρο που να εχει ολο το πακετο .....σε βλεπω τρελη για δεσιμο
[/quote σου πα να σασ παρω γω δεν θες τραβα βρες τωρα μωρο που να εχει ολο το πακετο .....σε βλεπω τρελη για δεσιμο
Κοιτα ειναι προφανες οτι για να γραφω εδω μεσα αυτο με καθιστα αυτοματα τρελλη για δεσιμο..
Τωρα για το να μας παρεις εσυ νομιζω εχουμε θεματακι καθως ειναι δεδομενο οτι βυζι δεν εχεις κοριτσακι στη φατσα δεν εισαι,οποτε εαν μιλαμε γι αγορακι δεν εχει καμια χρησιμοτητα σε αυτο που ζηταμε εμεις,οσο για το οτι θεωρεις την αποψη μου οτι καθε γυναικα ειδικα μετα απο μια ηλικια πρεπει να φτιαχνει το στηθος της(οχι τις χαζομπαλες που βαζουν μερικες,αυτες ειναι φτηνοδουλειες) μαλακια τι να σου πω εσενα μπορει να σου αρεσουν τα ανυπαρκτα η πεσμενα βυζια εμενα οχι
αν και το σχολειο που εκανα δεν ηταν για να θιξω το βιζα!!εσενα μωρακι τα βιζακια σου πως ειναι ????καλα πολυ θα θελα να τα δωΚοιτα ειναι προφανες οτι για να γραφω εδω μεσα αυτο με καθιστα αυτοματα τρελλη για δεσιμο..
Τωρα για το να μας παρεις εσυ νομιζω εχουμε θεματακι καθως ειναι δεδομενο οτι βυζι δεν εχεις κοριτσακι στη φατσα δεν εισαι,οποτε εαν μιλαμε γι αγορακι δεν εχει καμια χρησιμοτητα σε αυτο που ζηταμε εμεις,οσο για το οτι θεωρεις την αποψη μου οτι καθε γυναικα ειδικα μετα απο μια ηλικια πρεπει να φτιαχνει το στηθος της(οχι τις χαζομπαλες που βαζουν μερικες,αυτες ειναι φτηνοδουλειες) μαλακια τι να σου πω εσενα μπορει να σου αρεσουν τα ανυπαρκτα η πεσμενα βυζια εμενα οχι
αν και το σχολειο που εκανα δεν ηταν για να θιξω το βιζα!!εσενα μωρακι τα βιζακια σου πως ειναι ????καλα πολυ θα θελα να τα δω
Batraxomou σ αρεσει το μαστιγωμα καυλα αν ναι στύλε πμ
Λοιπον μετα απο πολυωρο meeting με τον αντρα μου,αποφασισαμε το πακετο που θελουμε να εχει το ´κοριτσι'....Εχουμε και λεμε...
1 )Να ειναι ψηλη και αδυνατη με καμπυλες ομως
2)Στηθος απο D και πανω
3)θυληκο παρουσιαστικο
4)ενεργοπαθητικο και σαφως ενεργητικη με τις γυναικες
Ειναι πολλα εεεεεεεεεε ????
καλε ναι δεν θεωρησα οτι εισαι επιθετικη συμφωνω σε ολα οσα λες εκτος απο ενα,δεννοειτεκαποιος να μπαινει σε τοσο μεγαλη διαδικασια με ορμονες,σιλικονες,αποτριχωσεις και να μη θελει να φτιαξει τρυπουλα που ειναι και ο ορισμος αυτου που προσπαθουν με τοσο κοπο να γινουν δλδ γυναικες (ειδικα οταν μιλαμε για παθητικες),τον φοβο απο την αλλη τον καταλαβαινω απολυτα αλλα και παλι αυτο που ειναι φυσιολογικο για μενα ειναι αδιανοητο για καποιον αλλο και παει λεγοντας
νοειται
να γαμαμε με τη γλωσσα
οχι τη γλωσσα