Νέα

'Τουρκια-Συρια-Ιρακ-Εξελιξεις-

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ρε τύπε μας δουλευεις?τη μια ετσι την άλλη γιουβετσι,το εχεις καψει,λογικο αφου εισαι ψηφοφορος του Τζέφρι
Δεν φταιω εγω αν δεν καταλαβαινεις τι γραφω ρε τύπε

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Θα την  αποθηκευσω αυτή την απάντηση στην παραπάνω ερώτηση διότι δυστυχώς μετά από δύο με τρία  χρόνια έχω τη διαίσθησή πως θα κληθείς να επαναθεωρίσεις...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Την αποψη αυτη την εχω ακουσει και απο στρατιωτικους αναλυτες. Δηλαδη

<Για ερευνες της Τουρκιας στα υδατα της Κυπρου, ψυχραιμια απο Ελλαδα, κτισιμο συμμαχιων, διπλωματια, διεθνοποιηση της παρανομης Τουρκιας.>

<Για ερευνες της Τουρκιας σε ελληνικα υδατα, πχ πλησιον Καστελοριζου. Πολεμος.>

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Θα την  αποθηκευσω αυτή την απάντηση στην παραπάνω ερώτηση διότι δυστυχώς μετά από δύο με τρία  χρόνια έχω τη διαίσθησή πως θα κληθείς να επαναθεωρίσεις...

Αν μπει ενα κρατος στην υφαλοκρηπιδα μας, που ειναι εδαφος της Ελλαδας, δεν υπαρχει καμια αλλη απαντηση εκτος απο πολεμο

Δεν καταλαβαινω πού βλεπετε αντιφατικοτητα σε αυτα που εχω ηδη πει

Ειπα οτι η Ελλαδα θελει να ζησει επιτελους ειρηνικα αλλά προφανως δεν μπορει να γινει αυτο αν μπει ξενη δυναμη στο εδαφος σου.

Οπως επισης προφανως δεν θα κανουμε πολεμο για την ΑΟΖ ενος αλλου κρατους (Κύπρου).
Καλυτερα τωρα?
Λυπαμαι που πρεπει να εξηγω τα αυτονοητα

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Γενικεύεται η σύρραξη στο μέτωπο της Συρίας καθώς οι Κούρδοι  (SDF) παραδίδουν τουλάχιστον τέσσερις πόλεις στις συριακές δυνάμεις.
Ο συριακός στρατός άρχισε να αναπτύσσει δυνάμεις στα μέτωπα της βόρειας Συρίας «για να αντιμετωπίσει την τουρκική επίθεση» στο συριακό έδαφος, μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Συρίας, χωρίς να διευκρινίσουν τις ζώνες ανάπτυξης των δυνάμεων της Δαμασκού.
Η συριακή κυβέρνηση και οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις διεξήγαγαν συνομιλίες σε ρωσική βάση της Συρίας, σύμφωνα με υψηλόβαθμο κούρδο πολιτικό αξιωματούχο.
Στο παρελθόν, οι συριακές δυνάμεις είχαν αναπτυχθεί σε ορισμένες κουρδικές περιοχές για να αποτραπεί μία τουρκική επίθεση.
Κουρδικές πηγές μιλώντας στη zougla.gr, ανέφεραν ότι σε αυτή την απόφαση ουσιαστικά οδήγησε η έλλειψη αντιαεροπορικών όπλων που καθιστά αδύνατη την αντίσταση στους βομβαρδισμούς της τουρκικής αεροπορίας.

=========================
:2funny: :2funny: :2funny:
Ετσι ρε κουφαλες Κουρδοι.... Αχαριστοι, αγνωμωνες και πλεονεκτες... ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ στην νομιμη Συριακη κυβερνηση...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Την αποψη αυτη την εχω ακουσει και απο στρατιωτικους αναλυτες. Δηλαδη

<Για ερευνες της Τουρκιας στα υδατα της Κυπρου, ψυχραιμια απο Ελλαδα, κτισιμο συμμαχιων, διπλωματια, διεθνοποιηση της παρανομης Τουρκιας.>

<Για ερευνες της Τουρκιας σε ελληνικα υδατα, πχ πλησιον Καστελοριζου. Πολεμος.>
Δεν ειναι αναγκη να εισαι στρατιωτικος αναλυτης.
Ειναι κατι το αυτονοητο ολο αυτο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ετσι ρε κουφαλες Κουρδοι.... Αχαριστοι, αγνομωνες και πλεονεκτες... ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ στην νομιμη Συριακη κυβερνηση...
Να σου πω κατι ρε τύπε? Καλα κανουνε. Τους πουλησανε αγριως. Και σου λενε τωρα, ετσι ειστε? Τι θα κανουμε, θα καθισουμε να μας σφαξουνε? Προφανως οχι. Ας ερθει ο Ασαντ να μας σωσει. Οπότε ισως ξεκουνηθουν και τα βοδια οι ρώσοι αν αρχισει ο Ασαντ να πυροβολει.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Δεν ειναι αναγκη να εισαι στρατιωτικος αναλυτης.
Ειναι κατι το αυτονοητο ολο αυτο.
Αυτονοητο δε θεωρειται τιποτα. Γιατι αν ηταν, θα επρεπε οταν πατησε Τουρκος στα Ιμια, να αντιμετωπιζοταν με στρατιωτικη ισχυ. Για να φυγει και να μη ξαναρθει, και να παραμεινει το νησι ελληνικο. Γιατι σημερα δεν ειναι. Δε μπορει κανεις να παει πανω. Προκριθηκε απο την ελληνικη κυβερνηση οτι δεν αξιζει για μια βραχονησιδα. Καλως, κακως. Ετσι εγινε ομως. Ετσι και για τα υδατα του  Καστελοριζου. Δεν αμφιβαλλω οτι θα βρεθουν καποιοι να πουν οτι δε τους ενδιαφερει. Το θεμα ειναι τι θα κανει η ελληνικη κυβερνηση.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αν μπει ενα κρατος στην υφαλοκρηπιδα μας, που ειναι εδαφος της Ελλαδας, δεν υπαρχει καμια αλλη απαντηση εκτος απο πολεμο

Ειπα οτι η Ελλαδα θελει να ζησει επιτελους ειρηνικα αλλά προφανως δεν μπορει να γινει αυτο αν μπει ξενη δυναμη στο εδαφος σου.

Οπως επισης προφανως δεν θα κανουμε πολεμο για την ΑΟΖ ενος αλλου κρατους (Κύπρου).
Καλυτερα τωρα?
Εγώ πιστεύω πως όταν θα έρθει η ώρα και με την απειλή των κανονιών θα γίνει τεράστια κωλοτούμπα και θα λές για συνεκμετάλλευση,  ασαφή υφαλοκρηπίδα πως οι Τούρκοι τρυπάνε διεθνή ύδατα και λοιπά νομικά για να γλυτώσουμε και να ταπεινωθούμε όσο το λιγότερο γίνεται ! Σε έχουμε μάθει πλέον!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ετσι ρε κουφαλες Κουρδοι.... Αχαριστοι, αγνωμωνες και πλεονεκτες... ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ στην νομιμη Συριακη κυβερνηση...
τα σπάει η συμμαχία Βλάντι- Ντόναλντ-Ταγίπ :rockon:
Οπότε ισως ξεκουνηθουν και τα βοδια οι ρώσοι αν αρχισει ο Ασαντ να πυροβολει.
τυπε ο βλαντι ειναι με τον ασαντ,αχταρμα τα εχεις κάνει,μονο για να κομματοσκυλιαζεις εισαι,δε νογας παραπάνω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγώ πιστεύω πως όταν θα έρθει η ώρα και με την απειλή των κανονιών θα γίνει τεράστια κωλοτούμπα και θα λές για συνεκμετάλλευση,  ασαφή υφαλοκρηπίδα πως οι Τούρκοι τρυπάνε διεθνή ύδατα και λοιπά νομικά για να γλυτώσουμε και να ταπεινωθούμε όσο το λιγότερο γίνεται ! Σε έχουμε μάθει πλέον!
Λες και τον καφε?

Προβλεπεις γενικως καλα?
Μπορεις να μου δωσεις και τρια σιγουρα για το στοιχημα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τυπε ο βλαντι ειναι με τον ασαντ,αχταρμα τα εχεις κάνει,μονο για να κομματοσκυλιαζεις εισαι,δε νογας παραπάνω
Οταν λεω οτι δεν καταλαβαινεις τι γραφω, δεν εχω αδικο

Μαλλον τα εχεις τσουξει λιγακι αποψε

Αυτο ακριβως γραφω, οτι μπας και κουνηθουν οι Ρωσοι στο πλευρο του Ασαντ και ριξουν στους Τουρκους, ξυπνα

OP
OP
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αυτονοητο δε θεωρειται τιποτα. Γιατι αν ηταν, θα επρεπε οταν πατησε Τουρκος στα Ιμια, να αντιμετωπιζοταν με στρατιωτικη ισχυ. Για να φυγει και να μη ξαναρθει, και να παραμεινει το νησι ελληνικο. Γιατι σημερα δεν ειναι. Δε μπορει κανεις να παει πανω. Προκριθηκε απο την ελληνικη κυβερνηση οτι δεν αξιζει για μια βραχονησιδα. Καλως, κακως. Ετσι εγινε ομως. Ετσι και για τα υδατα του  Καστελοριζου. Δεν αμφιβαλλω οτι θα βρεθουν καποιοι να πουν οτι δε τους ενδιαφερει. Το θεμα ειναι τι θα κανει η ελληνικη κυβερνηση.
Στα Ιμια να θυμισω οτι για 4 ωρες ειχαμε πολεμο. 1 με 5 το πρωι.
Ημουν φανταρος και το γνωριζω.
Αρα προφανως θεωρηθηκε αιτια πολεμου η καταληψη ελληνικης νησιδας.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Να σου πω κατι ρε τύπε? Καλα κανουνε. Τους πουλησανε αγριως. Και σου λενε τωρα, ετσι ειστε? Τι θα κανουμε, θα καθισουμε να μας σφαξουνε? Προφανως οχι. Ας ερθει ο Ασαντ να μας σωσει. Οπότε ισως ξεκουνηθουν και τα βοδια οι ρώσοι αν αρχισει ο Ασαντ να πυροβολει.

Σε παραπανω απο τη μιση εκταση που θελει να καθαρισει ο ψευδο-σουλτανος δεν υπηρχαν Κουρδοι πριν τον πολεμο.Πολυ περισσοτερο στην περιοχη του Ντει Ζορ...
Βρηκαν οι κουφαλες την ευκαιρια και υφαρπασαν ολες τις περιοχες φιλετο της Συριας και κηρυξαν και ημιαυτονομια...
Πιστευω οτι οι Ρωσσοι/Ασσαντ το τραβηξαν μεχρι τελους και ο Ερντογαν επεσε στην παγιδα τους...
Θα δειξει ομως, διοτι στο Συριακο μετωπο εχουμε δει πολλες εκπληξεις...
Ανεξαρτητα με την αντιπαθεια που τρεφω σε αυτους τους ξεφτιλες (Κουρδους) και που εχει να κανει με την σταση τους εναντι της Συριας, σαν Ελληνες μας συμφερει να υπαρχουν δυνατοι και να αποτελουν αγκαθι για τα μεμετια στην περιοχη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σε παραπανω απο τη μιση εκταση που θελει να καθαρισει ο ψευδο-σουλτανος δεν υπηρχαν Κουρδοι πριν τον πολεμο.Πολυ περισσοτερο στην περιοχη του Ντει Ζορ...
Βρηκαν οι κουφαλες την ευκαιρια και υφαρπασαν ολες τις περιοχες φιλετο της Συριας και κηρυξαν και ημιαυτονομια...
Πιστευω οτι οι Ρωσσοι/Ασσαντ το τραβηξαν μεχρι τελους και ο Ερντογαν επεσε στην παγιδα τους...
Θα δειξει ομως, διοτι στο Συριακο μετωπο εχουμε δει πολλες εκπληξεις...
Ανεξαρτητα με την αντιπαθεια που τρεφω σε αυτους τους ξεφτιλες (Κουρδους) και που εχει να κανει με την σταση τους εναντι της Συριας, σαν Ελληνες μας συμφερει να υπαρχουν δυνατοι και να αποτελουν αγκαθι για τα μεμετια στην περιοχη
Εγω γουσταρω να γινουν τιποτα καραμπολες και να επιτεθει ο Πουτιν στον Ερντογαν

Ζηταω πολλα ομως μαλλον

OP
OP
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Καλυτερα τωρα?
στην κωλοτρυπιδα μας που μπαινουν καθε μερα τα λαθροτζιχαντια δεν σε πειραζουν τυπε να κανεις πολεμο :think: :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom