Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Τotal relax- ραβινε 22 (ντανιελομαγαζο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 426
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η δημητρα δω ειναι;;;

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
από τιμές τί παίζει έχει αλλάξει κάτι ή είναι στα 100 όπως πριν?

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ελα μορε με το κολομαγαζο ακριβο και μπαναλ ηταν.... :2funny: :2funny:

marlbgs

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Like
11
Πόντοι
1
δεν καταλαβαινω γιατι λετε ηταν το μαγαζι ειναι ανοιχτο απο επισκεπση σημερα εχει αλαξει το ροστερ ενα μελαχροινο ψηλο με κορμαρα με μεγαλα ματια και ενα ξανθο πιπινι που λεω να το παρω την επομενη φορα γιατι φαινετε καυλιαρικο σηγνωμη αλλα δεν συγγρατω ονοματα περασα με Ζωη που την ξερω και ειναι σταθερη αξια τα τιμαει τα λεφτα της.Μασαζακι ικανοποιητικο και στα υπολυπα η μικρη αντεχει πολυ μα πλυ ξηλο!! :fuck1: μια ωρα γεμετη κρατησε αρχιζουν και βαζουν μυαλο εκει μεσα καιρος ηταν

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
κερνανε φραπε/μπριζολα απο την 1η επισκεψη?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
δεν καταλαβαινω γιατι λετε ηταν το μαγαζι ειναι ανοιχτο απο επισκεπση σημερα εχει αλαξει το ροστερ ενα μελαχροινο ψηλο με κορμαρα με μεγαλα ματια και ενα ξανθο πιπινι που λεω να το παρω την επομενη φορα γιατι φαινετε καυλιαρικο σηγνωμη αλλα δεν συγγρατω ονοματα περασα με Ζωη που την ξερω και ειναι σταθερη αξια τα τιμαει τα λεφτα της.Μασαζακι ικανοποιητικο και στα υπολυπα η μικρη αντεχει πολυ μα πλυ ξηλο!! :fuck1: μια ωρα γεμετη κρατησε αρχιζουν και βαζουν μυαλο εκει μεσα καιρος ηταν

80 το μαλλί?

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Εχω πολύ καιρό να περάσω από εκεί. Την τελευταία φορά που το επισκέφτηκα ήταν ακόμα η Ντανιέλα, την οποία γνώριζα από τη θητεία της στην Ομήρου. Από τα λίγα τελευταία ποστ που διαβάζω, βγάζω το συμπέρασμα ότι πλέον δεν είναι εκεί. Εχω καταλαβει καλά; Αν ναι, ξέρετε αν δουλεύει κάπου αλλού ή αν έχει σταματήσει;

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Εχω πολύ καιρό να περάσω από εκεί. Την τελευταία φορά που το επισκέφτηκα ήταν ακόμα η Ντανιέλα, την οποία γνώριζα από τη θητεία της στην Ομήρου. Από τα λίγα τελευταία ποστ που διαβάζω, βγάζω το συμπέρασμα ότι πλέον δεν είναι εκεί. Εχω καταλαβει καλά; Αν ναι, ξέρετε αν δουλεύει κάπου αλλού ή αν έχει σταματήσει;
εκει ειναι....

big_menn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
δω τελικα τι παιζει;;
Μετα απο καιρο περασα σημερα απο εκει να δω τι παιζει.Μου ανοικσε η Ζωη ευγενικη και χαμογελαστη!η Ντανιελα λεει ελειπε ...η 2 νεεσ το ξανθο πιπινι και η μελαχροινη ειναι πολυ καλα τεμαχια!!Πηρα Βικυ το ξανθο καυλιαρικο ρουμανακι 20 χρονων,ατελειωτα ποδια,τελειοοο κορμακι!!!κατασταση GFE!!!!!!αξιζει το κοριτσακι!!την μελαχροινη την εχει παρει κανεισ???γιατι η Ζωη μου ειπε οτι αυτη κανει μονο μασαζ.ειναι αληθεια η θελει μονο να μασ το παιζει παρθενα??!!!η το κανει με το αναλογο αντιτιμο ????δεκτο και π.μ.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.215
Πόντοι
4.365

Τιμοκατάλογος υπάρχει στο μαγαζί ή ότι αρπάξει ο κώλος τους ???  :think:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η ντανιελλα περναει εχω να τη παρω κολωνακι

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Εμένα πριν περίπου ενα μήνα που πέρασα μου αρνήθηκε και με ήξερε από ιλιάδα.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Nαι το παίζει κυρία επί της υποδοχής.

αααα δε το πιστεύω!(εμότικον βάζω χέρια στο στόμα μου ώς ένδειξη έκπληξης)! καλά ρε παιδιά υπάρχουν πελάτες σε αυτό το ίδρυμα ακόμη? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: Γιατί άν υπάρχουν λογικά αυτομαστιγώνουν τα ευρώ τους βάναυσα ,αυταρχικά δίχως σάλιο! εδώ μου ρθε έμπνευση για ποίημα...ά ρε πιπαμπούκιε τί μας έχεις κάνει!!!!

Στου Νίμιτς πέρναγα μιά μέρα
και η ραβινέ ήταν παραπέρα
σάλτα και γαμήσου είπα
πα να μου πάρουν μιά πίπα

Χτυπώ το κώδωνα κινδύνου
και μου ανοίγει μιά παλιά μου γκόμενα στα Πρίνου
την εφιλάω σταυρωτά
και γώ σκεφτόμουνα "ψητά"

Τραβάω τη πόρτα και τη κλείνω
φοράω πόποτα και χύνω
τσούπ να την και η σερίφισσα ντανιέλα
δε κάνει πίπες λέει μέσα έλα