You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
η δημητρα δω ειναι;;;
Οχι.
marlbgs
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2008
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
δεν καταλαβαινω γιατι λετε ηταν το μαγαζι ειναι ανοιχτο απο επισκεπση σημερα εχει αλαξει το ροστερ ενα μελαχροινο ψηλο με κορμαρα με μεγαλα ματια και ενα ξανθο πιπινι που λεω να το παρω την επομενη φορα γιατι φαινετε καυλιαρικο σηγνωμη αλλα δεν συγγρατω ονοματα περασα με Ζωη που την ξερω και ειναι σταθερη αξια τα τιμαει τα λεφτα της.Μασαζακι ικανοποιητικο και στα υπολυπα η μικρη αντεχει πολυ μα πλυ ξηλο!! μια ωρα γεμετη κρατησε αρχιζουν και βαζουν μυαλο εκει μεσα καιρος ηταν
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
κερνανε φραπε/μπριζολα απο την 1η επισκεψη?
δεν καταλαβαινω γιατι λετε ηταν το μαγαζι ειναι ανοιχτο απο επισκεπση σημερα εχει αλαξει το ροστερ ενα μελαχροινο ψηλο με κορμαρα με μεγαλα ματια και ενα ξανθο πιπινι που λεω να το παρω την επομενη φορα γιατι φαινετε καυλιαρικο σηγνωμη αλλα δεν συγγρατω ονοματα περασα με Ζωη που την ξερω και ειναι σταθερη αξια τα τιμαει τα λεφτα της.Μασαζακι ικανοποιητικο και στα υπολυπα η μικρη αντεχει πολυ μα πλυ ξηλο!! μια ωρα γεμετη κρατησε αρχιζουν και βαζουν μυαλο εκει μεσα καιρος ηταν
80 το μαλλί?
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Εχω πολύ καιρό να περάσω από εκεί. Την τελευταία φορά που το επισκέφτηκα ήταν ακόμα η Ντανιέλα, την οποία γνώριζα από τη θητεία της στην Ομήρου. Από τα λίγα τελευταία ποστ που διαβάζω, βγάζω το συμπέρασμα ότι πλέον δεν είναι εκεί. Εχω καταλαβει καλά; Αν ναι, ξέρετε αν δουλεύει κάπου αλλού ή αν έχει σταματήσει;
εκει ειναι....Εχω πολύ καιρό να περάσω από εκεί. Την τελευταία φορά που το επισκέφτηκα ήταν ακόμα η Ντανιέλα, την οποία γνώριζα από τη θητεία της στην Ομήρου. Από τα λίγα τελευταία ποστ που διαβάζω, βγάζω το συμπέρασμα ότι πλέον δεν είναι εκεί. Εχω καταλαβει καλά; Αν ναι, ξέρετε αν δουλεύει κάπου αλλού ή αν έχει σταματήσει;
Μετα απο καιρο περασα σημερα απο εκει να δω τι παιζει.Μου ανοικσε η Ζωη ευγενικη και χαμογελαστη!η Ντανιελα λεει ελειπε ...η 2 νεεσ το ξανθο πιπινι και η μελαχροινη ειναι πολυ καλα τεμαχια!!Πηρα Βικυ το ξανθο καυλιαρικο ρουμανακι 20 χρονων,ατελειωτα ποδια,τελειοοο κορμακι!!!κατασταση GFE!!!!!!αξιζει το κοριτσακι!!την μελαχροινη την εχει παρει κανεισ???γιατι η Ζωη μου ειπε οτι αυτη κανει μονο μασαζ.ειναι αληθεια η θελει μονο να μασ το παιζει παρθενα??!!!η το κανει με το αναλογο αντιτιμο ????δεκτο και π.μ.δω τελικα τι παιζει;;
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...ναι.....κερνανε φραπε/μπριζολα απο την 1η επισκεψη?
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...αμα δεν σε ξέρουν όπου σε πιάσουν....Τιμοκατάλογος υπάρχει στο μαγαζί ή ότι αρπάξει ο κώλος τους ???
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Εμένα πριν περίπου ενα μήνα που πέρασα μου αρνήθηκε και με ήξερε από ιλιάδα.
υπάρχει η ντανιέλα δηλ?
ναι GUEST STARυπάρχει η ντανιέλα δηλ?
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
υπάρχει η ντανιέλα δηλ?
Nαι το παίζει κυρία επί της υποδοχής.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Nαι το παίζει κυρία επί της υποδοχής.
αααα δε το πιστεύω!(εμότικον βάζω χέρια στο στόμα μου ώς ένδειξη έκπληξης)! καλά ρε παιδιά υπάρχουν πελάτες σε αυτό το ίδρυμα ακόμη? Γιατί άν υπάρχουν λογικά αυτομαστιγώνουν τα ευρώ τους βάναυσα ,αυταρχικά δίχως σάλιο! εδώ μου ρθε έμπνευση για ποίημα...ά ρε πιπαμπούκιε τί μας έχεις κάνει!!!!
Στου Νίμιτς πέρναγα μιά μέρα
και η ραβινέ ήταν παραπέρα
σάλτα και γαμήσου είπα
πα να μου πάρουν μιά πίπα
Χτυπώ το κώδωνα κινδύνου
και μου ανοίγει μιά παλιά μου γκόμενα στα Πρίνου
την εφιλάω σταυρωτά
και γώ σκεφτόμουνα "ψητά"
Τραβάω τη πόρτα και τη κλείνω
φοράω πόποτα και χύνω
τσούπ να την και η σερίφισσα ντανιέλα
δε κάνει πίπες λέει μέσα έλα