σιγά μην είναι και αφοδεύωνναι εφοδευων
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το συγκεκριμενο ειναι απο αυτα που τρως μπριζολιτσα αμεσα η πρεπει να σε γνωρισουν κτλ...? Λεω να παω μια βολτα κατα εκει την παρασκευη και εαν μου κανει κλικ καμια να εισελθω στο μασαζοδωματιο.Και αν ισχυουν αυτα που διαβαζω για 2 και 100 ευρω ή 60 ευρω ακομα καλυτερα.Εχεται καμια προταση για εκει(αν κ απο αυτα που διαβασα εχω βγαλει μια γνωμη δηλ μακρια απο Ζωη ,καλη η κινεζα αλλα υστερει σε εμφανιση,και πρεπει λογικα να ειναι καλες οι 2 νεςς ξανθο πιπινι και μελαχροινη.Αν κανω σε κατι λαθος διορθωστε με)
αλλος ενας κλασικος νεοελληναςΤο συγκεκριμενο ειναι απο αυτα που τρως μπριζολιτσα αμεσα η πρεπει να σε γνωρισουν κτλ...? Λεω να παω μια βολτα κατα εκει την παρασκευη και εαν μου κανει κλικ καμια να εισελθω στο μασαζοδωματιο.Και αν ισχυουν αυτα που διαβαζω για 2 και 100 ευρω ή 60 ευρω ακομα καλυτερα.Εχεται καμια προταση για εκει(αν κ απο αυτα που διαβασα εχω βγαλει μια γνωμη δηλ μακρια απο Ζωη ,καλη η κινεζα αλλα υστερει σε εμφανιση,και πρεπει λογικα να ειναι καλες οι 2 νεςς ξανθο πιπινι και μελαχροινη.Αν κανω σε κατι λαθος διορθωστε με)
Εσυ σε ποιο ειδος ελληνα ανηκεις....Εκτος αν εχεις χρησει τον εαυτο σου βαπτιστη μονο των αλλων χωρις καν να τους ξερεις.Να εισαι και να περνας καλα.αλλος ενας κλασικος νεοελληνας
αλλος ενας κλασικος νεοελληνας
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Παιζει και χαμαμ, / υδρομασαζ στο ιδρυμα?
εκει ειναι ακομα η κινεζα αλλα η χοντρη ειναι τωρα κοκαλοοο!!!!μαλλον εχεισ καιρο να περασεισ φιλε.μονο τα βυζια τησ μεινανε ;)βαλαν μυαλο και το πηγαν 60 γιατι 100!! ζηταγε η χοντρη εκει μεσα για μπριζολα
την κινεζα την διωξανε ξερει κανεις?
DSK_ 4.7.2008
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 677
- Πόντοι
- 991
οτι και να κανει ειναι ξυνη για τα γουστα μου πολυ φραγκοφονιας δυνη εκμεταλευτρια απορω πως εχει ακομα πελατες..
τελικα ποσο παει το μαλι το μειωσανε στα 60?
OXI - δεν το μειώσανε
το μειωσανε τωρα που περασα στα 80 !!και απο δευτερα εμαθα οτι 8α εχει καινουρια τεμαχια μικρουλικαααΣιγά μη το μειώνανε. Να ειναι καλά τα κορόιδα
sexomaniak
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Συμφωνώ και εγώ για την Πάμελα.
Είχα πάει πριν περίπου ένα χρόνο.
Μου άρεσε στο πρόσωπο και είδα και τις βυζάρες και πέρασα.
Μου είπε ότι ήταν αδιάθετη και δεν μπορούσε να κάνει φουλ πρόγραμμα εκείνη τη μέρα και μου υποσχέθηκε ότι την επόμενη φορά θα κάνει φουλ.
Η γνώμη μου είναι ότι είναι κλασική Ελληνίδα φραγκοφόνισσα, που προσπαθεί να σε κάνει να αισθάνεσαι ότι σου κάνει και μεγάλη χάρη για αυτά που σου προσφέρει (χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο) λέγοντας συνεχώς για άλλους πελάτες που πληρώνουν και 150 (ώστε να αισθάνεσαι και μειονεκτικά για αυτά που δίνεις και να είσαι ευχαριστημένος με το πρόγραμμα που κάνει).
Δίνει μεγαλύτερη σημασία στο πως θα σου πάρει παραπάνω λεφτά, χωρίς να την ενδιαφέρει τι θα προσφέρει εκείνη ώστε εσύ να ξαναπάς μαζί της.
Μπορεί την πρώτη φορά να σου πάρει παραπάνω λεφτά, αλλά δεν νομίζω ότι πας 2η φορά μαζί της.
Εγώ τα έκλαψα τα λεφτά που έδωσα (με το που έφυγα αμέσως).
Είχα πάει πριν περίπου ένα χρόνο.
Μου άρεσε στο πρόσωπο και είδα και τις βυζάρες και πέρασα.
Μου είπε ότι ήταν αδιάθετη και δεν μπορούσε να κάνει φουλ πρόγραμμα εκείνη τη μέρα και μου υποσχέθηκε ότι την επόμενη φορά θα κάνει φουλ.
Η γνώμη μου είναι ότι είναι κλασική Ελληνίδα φραγκοφόνισσα, που προσπαθεί να σε κάνει να αισθάνεσαι ότι σου κάνει και μεγάλη χάρη για αυτά που σου προσφέρει (χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο) λέγοντας συνεχώς για άλλους πελάτες που πληρώνουν και 150 (ώστε να αισθάνεσαι και μειονεκτικά για αυτά που δίνεις και να είσαι ευχαριστημένος με το πρόγραμμα που κάνει).
Δίνει μεγαλύτερη σημασία στο πως θα σου πάρει παραπάνω λεφτά, χωρίς να την ενδιαφέρει τι θα προσφέρει εκείνη ώστε εσύ να ξαναπάς μαζί της.
Μπορεί την πρώτη φορά να σου πάρει παραπάνω λεφτά, αλλά δεν νομίζω ότι πας 2η φορά μαζί της.
Εγώ τα έκλαψα τα λεφτά που έδωσα (με το που έφυγα αμέσως).
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K