Νέα

Toshiba A300 PSAG8E για ανταλλακτικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spi8oxyshs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spi8oxyshs

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Πωλούνται όλα τα ανταλλακτικα για το συγκεκριμενο laptop (Οθόνη: 15.4 in, Intel Pentium T3400, 2.16 GHz, Μνήμη: 3 GB, Σκληρός Δίσκος: 250 GB, GMA 4500M, Ανάλυση: 1280x800 WXGA, DVD-RW, Windows Vista Home Premium )
Λογος πώλησης : Εχει σπάσει ο μεντεσές της οθόνης και το powerjack ειναι χαλασμενο..

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Κοιταξες στο ebay για να βρεις ανταλλακτικα?Θα βρεις τα παντα...Το χω κανει κ ξερω...

Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Κοιταξες στο ebay για να βρεις ανταλλακτικα?Θα βρεις τα παντα...Το χω κανει κ ξερω...
[Μηπως ξέρεις να μου πεις τι να κάνω; Έχω netbook της Toshiba και ξαφνικά μου δίνει failure στην επικοινωνία με τον server. Δηλαδή δεν επικοινωνεί με κανένα ρουτερ.quote]Τι να κάνω; Η εγγύηση έχει λήξει ,αξίζει να το επισκευάσω ; Ή να το πετάξω; Αποδείχτηκε κωλομηχανήμα. Το έχω τρία χρόνια και το έστειλα για επισκευή επτά φορές ! Όλο έκαιγε την πλακέτα μου λέγανε.Για συμβουλεψε με σε παρακαλώ .

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Καταρχην κανε ενα φορματ και βαλε τα 7αρια γιατι το δικο σου φοραει βιστα σιγουρα.Παντα βγαζουν προβλημα στο ιντερνετ τα βιστα.Μετα ψαξε στο ebay για ανταλλακτικα με την ονομασια του υπολογιστη σου.Θα τα βρεις τουλαχιστον μιση τιμη απ οπουδηποτε αλλου.Εχω φερει οθονη για λαπτοπ με 50 ευρω.Αν ειναι να δωσεις ενα 100αρικο κ να ξεμπλεκεις γιατι να δωσεις 500αρες?Δεν ειναι καιροι για περιττα εξοδα...Στο ebay.co.uk μπες που δεν θα πληρωνεις τελωνειο.

OP
OP
S

spi8oxyshs

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι