Νέα

Torivikk

• Μέλος που άνοιξε το νήμα callahan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
callahan

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.166
Πόντοι
3.820
Λιγο παλαιοτερο...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.732
Πόντοι
9.297
Τι έρωτας είναι αυτός μεγάλε Επιθεωρητή Κάλαχαν;Ετοιμάζεις βαλίτσες για Λιθουανία ;Αν δεν σου κάτσει αυτή θα βρεις άλλη αν πεις ότι είσαι Έλληνας .Είμαι σίγουρος ότι γουστάρουν οσούς είναι από ΝΑΤΟ'ι'κες χωρες γιατί έχουν την Ρωσία έξω από την πόρτα τους και δεν νομίζω να συμπαθούν τους Ρώσους για πολλούς λόγους....άρα θα σε έχουν στα ωπα- ωπα εκεί.

OP
OP
callahan

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.166
Πόντοι
3.820
Τι έρωτας είναι αυτός μεγάλε Επιθεωρητή Κάλαχαν;Ετοιμάζεις βαλίτσες για Λιθουανία ;Αν δεν σου κάτσει αυτή θα βρεις άλλη αν πεις ότι είσαι Έλληνας .Είμαι σίγουρος ότι γουστάρουν οσούς είναι από ΝΑΤΟ'ι'κες χωρες γιατί έχουν την Ρωσία έξω από την πόρτα τους και δεν νομίζω να συμπαθούν τους Ρώσους για πολλούς λόγους....άρα θα σε έχουν στα ωπα- ωπα εκεί.
Εχω παει 5,6φορες..τα καλυτερα με λιθουανες..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.732
Πόντοι
9.297
Εχω παει 5,6φορες..τα καλυτερα με λιθουανες..
Η Βαλτική είναι η κοιτίδα των ξανθιων...
Πώς σου προέκυψε η Λιθουανία;Σπουδές ,δουλεια η απλά έτυχε ως ταξιδιωτικός προορισμός;

OP
OP
callahan

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.166
Πόντοι
3.820
Η Βαλτική είναι η κοιτίδα των ξανθιων...
Πώς σου προέκυψε η Λιθουανία;Σπουδές ,δουλεια η απλά έτυχε ως ταξιδιωτικός προορισμός;
Ετυχε,βολτα..απλα ειχα γνωρισει μια της "δουλειας "κ ειχαμε επαφες,και το συνδυασα με ταξιδι..μ αρεσε το βιλνιους και σαν πολη,γι αυτο ξαναπηγα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom