You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tori Black vs Jenna Haze
- Μέλος που άνοιξε το νήμα psoli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 44
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
Αλλο Riley Reid αλλο Jenna HazeΗ πλάκα είναι ότι καταλαβαίνω απόλυτα τον φίλο Kostas Konstantinidis. Εμένα πχ η Riley Reid όσο και καλό μουνί και να παραδέχομαι ότι είναι μόνο σε μια τσόντα έχει καταφέρει να με κάνει να καυλώσω και να την δω όλη. Εκεί που την σκίζει από τις πάντες ο Joss Lescaf σε ταινία του Blacked. Κατα τα άλλα καλό καυλί, αλλά...
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
Δεν εχει καμμια σχεση η μια με την αλλη διαφορετικη φαση η καθε μιαH Tori ειναι ενα σκαλι πιο πανω απο τη jenna
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.338
- Πόντοι
- 22.266
απο εδω κ περα οτι κ να βαλεις εγω ειμαι με την lisa ann
Kaligoulas28
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Jelena Jensen μετα απο σενα το ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!Jelena βγαζω εισητηρια αυριο για αμερικα σε παιρνω και φευγουμε για ελληνικο χωριουδακι οπου εσυ θα αρμεγεις αγελαδες κι εγω θα αρμεγω εσενα!!!JELENA ΜΑΚΟΥΣ!!!!!??????
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.221
- Πόντοι
- 506
παρε και κανενα πιπινι μαζι τυπε η κορασιδα γουσταρει λεσβιακαJelena Jensen μετα απο σενα το ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!Jelena βγαζω εισητηρια αυριο για αμερικα σε παιρνω και φευγουμε για ελληνικο χωριουδακι οπου εσυ θα αρμεγεις αγελαδες κι εγω θα αρμεγω εσενα!!!JELENA ΜΑΚΟΥΣ!!!!!??????
Kaligoulas28
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
παρε και κανενα πιπινι μαζι τυπε η κορασιδα γουσταρει λεσβιακα
.....ΩΧΧΧΧΧ.......τι μου κανες τωρα ρε τυπε........δεν πειραζει ομως η ελπιδα πεθαινει τελευταια!!!
Κατά τ'άλλα, ο άλλος συναγωνιστής κουράστηκε από τις ψηφοφορίες... Από το πρωί που μπήκα τελευταία φορά και αφού διαβάζοντας τα σχόλια ολονώνε, ο τύπος που αμολάει τις ψηφοφορίες, έχει υλικό για επερχόμενα γκάλοπ για κάνα μηνάκι στο περίπου!!!
και για να μην ξεχνιόμαστε:
Μωρή Τοράρα..!!!!Για πάρτη σου, μωρή καύλα ανήμερη!!!
και για να μην ξεχνιόμαστε:
Μωρή Τοράρα..!!!!Για πάρτη σου, μωρή καύλα ανήμερη!!!
ConanTheBarb
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2016
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Σιγουρα Tori,γενικα ομως η κορυφαια των κορυφαιων σαν performer,ειναι μια αλλη Tory,η Lane...
Όλες οι λεσβίες μόλις βλέπουν πούτσα πάντως έρχονται στον στρέιτ δρόμο........ΩΧΧΧΧΧ.......τι μου κανες τωρα ρε τυπε........δεν πειραζει ομως η ελπιδα πεθαινει τελευταια!!!
Σκοπεύω να τη βάλω τη Jelena στο επόμενο γκάλοπ. Κάποια ιδέα για "αντιπάλους" της;Jelena Jensen μετα απο σενα το ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!Jelena βγαζω εισητηρια αυριο για αμερικα σε παιρνω και φευγουμε για ελληνικο χωριουδακι οπου εσυ θα αρμεγεις αγελαδες κι εγω θα αρμεγω εσενα!!!JELENA ΜΑΚΟΥΣ!!!!!??????
underpressure
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 39
- Like
- 502
- Πόντοι
- 516
Με nicole aniston,λαιτ καταστάεις και οι δύο.
Δυνατό ζευγάρι το tori vs jenna.Ενδιαφέρον επίσης θα είχαν κάτι ζευγάρια τύπου
asa akira vs rebeca linares
bobbi star vs stoya
kayden kross vs briana love
και τέτοια παρόμοια..
Δυνατό ζευγάρι το tori vs jenna.Ενδιαφέρον επίσης θα είχαν κάτι ζευγάρια τύπου
asa akira vs rebeca linares
bobbi star vs stoya
kayden kross vs briana love
και τέτοια παρόμοια..
Spartan_Gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2013
- Like
- 217
- Πόντοι
- 16
Αγαπημένες και η δύο αλλά η Tori είναι champions league επίπεδο!
the__undertaker
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Like
- 28
- Πόντοι
- 1
θεα τορι μπλακ..ειδικα τα βιντεακια που χε κανει μπραζερς κι ενα με τον price yashua που το πιζει παρθενοπιπιτσ και τν ξεσκιζει ειναι κορυφαια...
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Οντως πολυ δυσκολη αποφαση! Εγω θα προτιμουσα βεβαια να εβλεπα σαν αντιπαλο της Jenna Haze τη Hillary Scott που ειναι πιο κοντα στο ιδιο στυλ, κοντοπουτανο κ βρωμιαρα!
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.927
- Πόντοι
- 606
type ξεχασες το ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ στο τελοςΟντως πολυ δυσκολη αποφαση! Εγω θα προτιμουσα βεβαια να εβλεπα σαν αντιπαλο της Jenna Haze τη Hillary Scott που ειναι πιο κοντα στο ιδιο στυλ, κοντοπουτανο κ βρωμιαρα!
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
type ξεχασες το ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ στο τελος
To ΠΟΥΣΤ με μπολντ καυλιαρη! Και με εκτιμηση παντα!!