Η πλάκα είναι ότι καταλαβαίνω απόλυτα τον φίλο Kostas Konstantinidis. Εμένα πχ η Riley Reid όσο και καλό μουνί και να παραδέχομαι ότι είναι μόνο σε μια τσόντα έχει καταφέρει να με κάνει να καυλώσω και να την δω όλη. Εκεί που την σκίζει από τις πάντες ο Joss Lescaf σε ταινία του Blacked. Κατα τα άλλα καλό καυλί, αλλά...
Jelena Jensen μετα απο σενα το ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!Jelena βγαζω εισητηρια αυριο για αμερικα σε παιρνω και φευγουμε για ελληνικο χωριουδακι οπου εσυ θα αρμεγεις αγελαδες κι εγω θα αρμεγω εσενα!!!JELENA ΜΑΚΟΥΣ!!!!!??????
Jelena Jensen μετα απο σενα το ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!Jelena βγαζω εισητηρια αυριο για αμερικα σε παιρνω και φευγουμε για ελληνικο χωριουδακι οπου εσυ θα αρμεγεις αγελαδες κι εγω θα αρμεγω εσενα!!!JELENA ΜΑΚΟΥΣ!!!!!??????
Κατά τ'άλλα, ο άλλος συναγωνιστής κουράστηκε από τις ψηφοφορίες... Από το πρωί που μπήκα τελευταία φορά και αφού διαβάζοντας τα σχόλια ολονώνε, ο τύπος που αμολάει τις ψηφοφορίες, έχει υλικό για επερχόμενα γκάλοπ για κάνα μηνάκι στο περίπου!!!
Οντως πολυ δυσκολη αποφαση! Εγω θα προτιμουσα βεβαια να εβλεπα σαν αντιπαλο της Jenna Haze τη Hillary Scott που ειναι πιο κοντα στο ιδιο στυλ, κοντοπουτανο κ βρωμιαρα!
Οντως πολυ δυσκολη αποφαση! Εγω θα προτιμουσα βεβαια να εβλεπα σαν αντιπαλο της Jenna Haze τη Hillary Scott που ειναι πιο κοντα στο ιδιο στυλ, κοντοπουτανο κ βρωμιαρα!