kilotakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2006
- Like
- 524
- Πόντοι
- 21
Ζέτα Αποστόλου, πώπω τι μου θύμισες!γιατι εχει ξεχασει κανεις ποτε του (απο τη γενια των 30αρηδων τουλαχιστον) τις γκιζελα νταλι,αννα φονσου και ζετα(αυτη η ξανθια καμπαρετζου που επαιζε με τον αλκη γιαννακα στο "ρεμαλι της φωκιωνος νεγρη"?
+10000ΡΙΚΑ ΒΑΓΙΑΝΗ-ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ότι πρέπει για παρτούζα!
ζετα(αυτη η ξανθια καμπαρετζου που επαιζε με τον αλκη γιαννακα στο "ρεμαλι της φωκιωνος νεγρη"?
ασε δε που ειναι νομιζω και κορη του Διακογιαννηασε δε που ειναι νομιζω και κορη του Διακογιαννη
Είναι!
Λουκιανός Κηλαϊδόνης:
"Πως μας ενώνει
και πως μας δονεί
του Διακογιάννη η φωνή"
Ειδικά ανάμεσα στις γουλιές ουίσκι, Ο μεγάλος ΓΚ ήταν με πολλή άποψη!
Τη Ρίκα, Εξοχώτατε, δεν την ορέγομαι (έχεις δίκαιο), αλλά τη σέβομαι και θα την πήδαγα εύκολα. Έχω περάσει καλά και με πολύ χειρότερες! ʼλλη στη θέση της, θα χρησιμποιούσε το όνομα το "μπαμπά" και θα προχώραγε με 1000! Αυτή ήταν πάντα χαμηλών τότων και ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΤΕ δεν προκάλεσε! Κάθε αντίρρηση δεκτή, αλλά κουβέντα αργότερα, πάω γήπεδο!
Καλά, έτσι που το πάμε στην παρελθοντολογία, δεν θα μου κακοφανεί αν κανείς βάλει στη λίστα και την Ελένη Προκοπίου των 60ς! Τη θυμόσαστε;
Τρελα milfακια! Με την Βαγιανη ειχα πιτσιρικας τρελα! Την βρισκω πολυ μπρωστα απο την εποχη της σαν γκομενα και ειχε και ενα καταπληκτικο σωμα. Η Ποπη καλα κρατει... Εχει αυτο το κατι...
Οπως και η Βίκυ Φλέσσα εχει αυτο το κατι...(ΝΕΤ)
Μαλλον μου αρεσουν οι μη εκφυλισμενες γκομενες...
Κατι θα ξερεις παραπανω alfa αλλα δεν εξεταζω κατι παραπανω απο αυτο που βλεπω στην tv! Κι εγω προτιμω να ειναι μετρια με μυαλο παρα ομορφη και στοκος αλλα οταν γουσταρω να κανω σχεσεις! Και η Ποπη ειναι μεγαλοπιασμενη μεχρι αηδιας αλλα δεν παυει να ειναι milf πρωτης ταξεως!Την είχα γνωρίσει πριν 15+ χρόνια. Βλαχάρα (από Μυκήνες) και πουτανάρα. Με το μουνί της (μικροπαντρεμένη και με μικρό παιδί τότε) έκανε ότι έκανε. Και το μυαλό της.....ακόμα ψάχνουν να το βρουν...............
Τον "κολάτσιζε" κανονικά και με το νόμο η κυρία; Για δώσε λεπτομέρειες!Την είχα γνωρίσει πριν 15+ χρόνια. Βλαχάρα (από Μυκήνες) και πουτανάρα. Με το μουνί της (μικροπαντρεμένη και με μικρό παιδί τότε) έκανε ότι έκανε. Και το μυαλό της.....ακόμα ψάχνουν να το βρουν...............
Μετα απο ενδελεχη μελετη και ωρες σκεψης κατεληξα οτι το top ten αποτελουμενο απο Ελληνιδες καυλιαρες εχει ως εξης:
1)Βανα Μπαρμπα (γιατι ηταν η εφηβικη μου φαντασιωση και γιατι στα νιατα της εκανε ολες τις υπολοιπες Ελληνιδες να μοιαζουν με χταποδια)
2)Μαρθα Καραγιαννη (γιατι στα νιατα της ηταν η πιο σφιχτη ζουμερη Ελληνιδα)
3)Αννα Μαρια Λογοθετη (γιατι πριν παχυνει ειχε τρελο σωμα με τεραστιες βυζαρες που εβγαζαν ματι)
4)Δημητρα Ματσουκα (γιατι απλα εχει τον ωραιοτερο κωλο της ελληνικης ShowBiz)
5)Ελενα Παπαριζου (γιατι απλα εχει τα ωραιοτερα ποδια της ελληνικης ShowBiz και το δευτερο ωραιοτερο κωλο μετα τη Ματσουκα)
6)Θεοφανια Παπαθωμα (γιατι απλα εχει τις ωραιοτερες βυζαρες της ελληνικης ShowBiz απο τοτε που παχυνε η Λογοθετη)
7)Ελενη Μενεγακη (γιατι ειναι διαχρονικα κουκλα και γιατι βαζω στοιχημα οτι στο κρεβατι ειναι πολυ εκφυλη)
8)Εβελινα Παπαντωνιου (γιατι ειναι το ωραιοτερο μοντελο της Ελλαδας και ειναι αυτο που λεμε αλογο, τσολιας, ορθιο χιλιομετρο)
9)Ευα Μιλλη (γιατι εχει αψεγαδιαστο προσωπο και σωμα)
10)Καλομοιρα Σαραντη (γιατι ειναι Καυλο-μοιρα και γιατι κατα βαθος ολοι θελουμε να πετσωσουμε αυτο το 20χρονο)