kilotakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2006
- Like
- 517
- Πόντοι
- 21
the κόπανοι νομίζω η ταινία η καπως έτσιΝα σας ρωτήσω μια γκόμενα σε μια ταινία με τον κωνσταντίνου που κάνανε και καλά ληστεία σε μια τράπεζα...που πήγανε με την νεκροφόρα με το φέρετρο....κλπ Α! με την χοντρή που του έλεγε χελι!!!!!!!!Αυτή την ταινία λοιπόν...η κάβλα η γυναίκα του αρχηγού εχουμε καμιά photo της????? Ευχαριστώ προκαταβολικα!
www.imdb.com/title/tt0201976/]http://www.imdb.com/title/tt0201976/[/url]Να σας ρωτήσω μια γκόμενα σε μια ταινία με τον κωνσταντίνου που κάνανε και καλά ληστεία σε μια τράπεζα...που πήγανε με την νεκροφόρα με το φέρετρο....κλπ Α! με την χοντρή που του έλεγε χελι!!!!!!!!Αυτή την ταινία λοιπόν...η κάβλα η γυναίκα του αρχηγού εχουμε καμιά photo της????? Ευχαριστώ προκαταβολικα!
Δεν ξερω καν πως λεγεται...Καμιά photo αυτής της γκόμενας έχουμε??? Τι υπέροχα βυζια!!!! Αλήθεια τι έγινε αυτή????
Κριμα...Έχει γεράσει πολύ. Την είδα από κοντά σε μια ομιλία (ως εκπρόσωπο του σωματείου ηθοποιών) και την λυπήθηκα. Κρίμα.
Λίντα Γίγα τη λέγανε. Ναι ρε παιδιά, έχουμε καμμιά φωτό της;Να σας ρωτήσω μια γκόμενα σε μια ταινία με τον κωνσταντίνου που κάνανε και καλά ληστεία σε μια τράπεζα...που πήγανε με την νεκροφόρα με το φέρετρο....κλπ Α! με την χοντρή που του έλεγε χελι!!!!!!!!Αυτή την ταινία λοιπόν...η κάβλα η γυναίκα του αρχηγού εχουμε καμιά photo της????? Ευχαριστώ προκαταβολικα!
Δεν βάζεις λοιπόν καμμιά απο το καμαρίνι;κανεις που να εχει καμια ημιγυμνη ή full nude της μαριαντας ??? (πιεριδηηηη...)...Μη βαλετε ντυμενες...εχω παρα πολλες κ προσωπικες απ το καμαρινι...καμια υποπτη αν παιζει.....
Μουτζούρωσε τη φάτσα σου και δείξε Μαριάντα!δν μπορω φιλε μου!ειναι προσωπικες φωτο κ φαινομαι κ εγω!!! (δν πιστευω να θες να με δεις βραδιατικα.....??????!!!!